Devlet firmaya alım garantisi verdi. Yeni vergiler ile devlet Araçları almak zorunda. Alım garantili araç üretilecek. Aksi takdirde kimse bu maliyetin altına girmezdi. Yükünü ise 83 milyon vatandaş çekecek. Alsın yada almasın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tahmin edemiyor musun mokoko? |
Üslubuna bak ne terbiyesiz herifsin sen be |
|
herşey iyi güzel ama keşke bu fiyatı da biraz iyi olsaydı. |
|
|
Sedanı bilmem ama SUV için 320 bin lira sınır fiyatı bana göre. Ve bu başlangıç fiyatı olacak donanımlı değil. |
|
|
bilmiş bilmiş degil hocam. Fiyat açıklandı öyle okudum ben ona hitaben söyledim |
|
ortada araba yok 2 sene sonra piyasada olacak siz fiyat açıklandı diyorsunuz yahu.. biraz izan düşünce mantık |
hocam donanımda da bu haberi görebilirsiniz ben buna göre yorum yaptım. Bana 2 yıl önceden vahi gelmiyor |
orda bir fiyat yok okumanızdamı yok ? hadi diyelim tahmini bir fiyat olsun daha ucuzunumu buldunuz da eleştiriyorsunuz hadi bulduun alabilecekmisin ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fhrstw -- 21 Eylül 2020; 15:8:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 21 Eylül 2020; 15:9:49 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 21 Eylül 2020; 15:12:10 > |