< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 19 Ocak 2026; 0:6:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (1117. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 6.02.2026)
-
-
Ben jantı değiştirdim evet toplamda 2 kg daha hafif jant aldım.
Bence yapılabilir ve verim artışı sağlayacağını düşünüyorum hocam :) o plakalar kaliteli çift taraflı bantlada yapıştırabilirsin bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
Ben denemiş oldum , aracın içinde alışverişi beklemem gerektiği için :) araç içindeyken beklemeye alıp kumanda dan kilitledim , kısa süre sonra 4 lüleri yaktı korna çaldı sonra klimayı açtı ,4 lüler normalden hızlı yanıp sönüyor sonrasında kumanda dan açtım sustu , mesaj gelmedi , hemen açtığım için olabilir çünkü ilgi çekiyor
Bunun dışında devreye girdiğini görmedim , koltukta ağırlık bırakılması , iç dikiz aynasının üzerindeki kameranın göreceği bir şeyler olması ,emniyet kemerinin takılı bırakılması tetikliyor olabilir , araç içinde bir şey bırakacaksam sürücü koltuğu arkasına yere bırakıyorum kameranın görmediği yere
devre dışı bırakma tam kapatma yapılamıyor ,sadece menüden aracı kapatana kadar devre dışı bırakılabiliyor ve ekranda uyarıda veriyor tam kapatılamaz eminmisin gibi , tekrar açıldığında yine devreye giriyor , çok faydalı üst düzey bir özellik , aktif kullanan başka marka var mı bilmiyorum
Çocuk korumasının sanırım güncellemesi de yapılmış ,geçen yaz içeriden kilitleme yaptığımda aynen katalog da yazdığı gibi çalıştı , gayet stabil çalışıyor ,öncesinde içindeyken kilitlediğimde bu şekilde olmamıştı . teslada da bu sensör 2-3 yıldır varmış ama hala aktif edilememiş , Togg da 2025 de opsiyonel yaptı , 2024 sonuna kadar V2 lerde standarttı.
Rizline Premium güzel geçenlerde buradan bir arkadaşta aldı ,bende sahler var ama şu an alıyor olsam rizline premium alırım üstelik daha ucuz ,sahlerin arka paspas 2 parça hem ekli hemde ayak havalandırma yerine tam oturmuyor perdeliyor ,rizline premium tek parça desenide güzel
Önceki sayfalarda arkadaş resimlerini de atmıştı ,1068.ci sayfada var
https://forum.donanimhaber.com/yerli-otomobil-togg-ana-konu--141391586-1068#162536479forum.donanimhaber.com
Ekranlara bende ekran koruyucu 3 parça aldım uyguladım ,ilki tam olmadı uzun parça zorluyor ,2. kez alıp uyguladım güzel oldu
Bagaj içinde rizline premium bagaj havuzu güzel duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 19 Ocak 2026; 0:47:19 >_____________________________
-
peki kalıp şeklinde nasıl kestirebiliriz ,cnc mi nasıl yapılabilir ,matkap kıl testere epey uğraştırır :)
_____________________________ -
Güzel soru, cnc ile olur diğer soy çok uğraştırır zaten ölçüler standarttır tek bir ölçü lazım olur büyük ihtimal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
Hocam sahler aldım çok memnunum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hocam kaskodan mı değişti? Hasar olarak yansıdı mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Garanti uzatmaya zam gelecek iması yaptıkları için dün ben de uzattım en sonunda hocam.Çoğu kredi kartına vade farksız 5 taksit yapıyorlar.O olmasa şahsen ben şu sıralar hayatta uzatamazdım.
Hangi paketi aldınız ve ne kadara aldınız acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ imzami kaybettim, gören ya da duyan var mı? -
Geçen hafta bende t10f v2 aracımı teslim aldım. Sağlamdır dediğiniz bir kış lastiği tavsiyeniz var mı?
Hankook iON serisi Bridgestone Blizzak 6 yada Michelin Alpin 7 bakabilirsiniz. Test sonuçları iyi lastikler. Ben T10X aracımda Bridgestone Blizzak 6 kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan47 -- 19 Ocak 2026; 13:16:17 >_____________________________ MCP MCSA MCSE MCDBA MCAD MCSD -
2 yıl ve 40.000 km olan paketi 49.000,00 TL'ye satın aldım.Aracı çok fazla kullanmıyorum yılda 10.000 km'yi hayatım boyunca görmedim.O açıdan benim için senesinin uzun olması önemliydi
Sadece togg şarj cihazı ile şarj ettim (veya onların uyumlu dediği cihazlarla şarj ettim) dersin, kim nereden bilecek :)
_____________________________ PSN: mrmussy
-
hangi jantı aldınız acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
Hangisini alsan aklın öbüründe kalır. -
Batarya garantiden değişti haliyle tramer olmadı. Jant lastik kaskodan değişti, 25 bin lira tramer çıktı hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b] -
Ben de aynı paketi Aralık ayında almıştım. 49 bine 5 taksit.
Yeni yılda zam gelecek dedikleri için aralık ayında almıştım. Demek hala gelmemiş.
_____________________________ imzami kaybettim, gören ya da duyan var mı? -
Şarjla ilgili sorun yaşıyorum. Problem araçta mı kabloda mı çözemedim. Aracın bagajında verilen 22 kw şarj kablosunu toplamda 3 kere kullandım. İlk yaptığım şarjda bir sıkıntı yoktu. 2 . yaptığım şarjda sıkıntısız başladı; fakat şarjı sonlandır derken araç ilk defa ESA verdi ve hareket etmedi. (18 binde)
Dtc sıfırlama vesaire düzelttim yola devam ettim. DC hızlı şarjlarda problem yok? Evde 3.5 KW lik cihazım var bu cihazın kendi kablosu var. Bunda da sıkıntı yok. Ama aracı ne zaman 22 kg'lik Bir istasyon O bagajındaki kablo ile bağlamaya kalksam esa veriyor ve hareket etmiyor. Kablonun iki şarda bozulma ihtimali nedir? Bugün yine bir sürü uğraştım kesinlikle şarj etmiyor. Kabloyu takar takmaz esa veriyor. Hatta kablonun diğer ucu şarj cihazına bağlı değilken taktım yine esa verdi. Kablo bozuk diyebilir miyiz? Garantisi var mı kablonun
kullanıcı hatası 2 kere şarjda da olmaz ki...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt