Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (1068. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: selcuky1
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
22.600
Cevap
481
Favori
1.101.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
80 oy
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 10661067106810691070
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 12.02.2026)
Giriş
  • AC şarjla ilgili sorum var , bugün Ankarada elektrikler uzun süre kesikti Çankaya da

Dün gece AC şarja taktım ,aksesuarda şarja %30 ile başladık , sonra beklemeye alıp aracı kilitledim , şarj normal devam etti sabah 09:30 gibi , %70 de elektrik kesilmiş , ben 11:30 gibi uygulamadan kontrol ettim şarj %70 kullanıma uygun yazıyordu , saat 14:30 gibi geldim hala elektrikler yoktu şarj lambası sarımsı renk normal yanıyordu ,araca binip kilidi aç diyerek soketi çıkardım ,herşey normal hiçbir sorun olmadı , 18:00 gibi elektrikler geldi , aksesuara alıp şarjı başlattım beklemeye alıp kilitledim şarj oluyor  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

Soru: Araç beklemedeyken elektrikler kesildi , 2 saat (daha kısa veya daha uzun) sonra tekrar elektrikler geldi şarj başlar mı ? yoksa beklemede olduğu için başlamayıp şarj ışığı kırmızıya mı döner ? bu durumu yaşayan var mı ?

aksesuarda olsa başlar da beklemede ne yapıyor ?

• haandsomee kullanıcısına yanıt

Herkeste durum aynı büyük ihtimal bende de sizde ki gibi  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

benim bu tip bir tecrübem olmadı, yalnız mantıken eğer bir şarj limiti belirlemediyseniz devam etmesi gerekiyor. ben mesela elektrik yokken garaja arabayı indirip tüm kabloları fişe takıp arabayı kilitleyerek eve çıkıyorum, evden fişi prize takıyorum, bu şekilde otomatik başlatıyor. aynı mantık aslında.

ben ağustos ayında arabamı alırken eft göndermede trumore içinde adım adım anlatıyordu sıkıntısız gönderebilmiştim.

cüzdan - para yükle - banka hesabımdan - (banka seç) - çıkan IBAN'ı kopyala eft yapılacak hesaba yapıştır. IBAN'ı ekledim tıklayınca alıcı ismi çıkıyor, onu eft'ye kopyala yapıştır, ad soyad ekledim tıkla çıkan açıklamayı eft açıklama kısmına kopyala yapıştır. EFT'yi gönder. bu şekilde kolayca yapılıyor.

hafta sonu ve akşam 18 sonrası yapılan işlemler bir sonraki gün hesaba geçiyormuş

• hocam dediklerinle başıma gelenleri karşılaştırdım %100 uyuyor. Şuan otoparkta. Canlı bile yok etrafında ne insan ne hayvan geçmiyor. Aküde %70 üstünde. Bildirim geldiği zamanlarda da akü %70 altında ve insan geçen yerlerde park halindeydi. Çok sağolasın çok güzel bir bilgi oldu benim için

Elektrikler kesilince duran şarj, elektrikler gelince kendiliğinden devam eder.

En son veriyi aracı kapattıktan bir saat sonra gönderiyor. Ondan sonra açıncaya kadar yeni veri yok.

Aynı şekilde yaptım. Hatta para geri geldikten sonra Gemlikten aradilar, telefonda paycell üyeliği açtık, sonra trumore cuzdan üzerinden tekrar denedik ama para yok. Cüzdana gelmedi, geri de gelmedi.

2 gündür para ortada yok, cuzdan boş, hesabıma dönmedi. Sipariş veremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

^_^
  • Ben anahtarla ilgili sorun yaşıyorum.
    Bazen arabadan uzaklaşınca kapı kapanmıyor.
    Bazen de anahtar cebimdeyken kapı açılmıyor.

^_^
  • paspas geldi

gelmesi biraz uzun sürdü ama

kalınlığı vs gayet iyi bundanda kalın olmaz herhalde

diğer markayı bilemem ama bize yeterli geldi

heryeri sıfıra sıfır kapatmasıda güzel oldu

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL

• JackDaniels kullanıcısına yanıt

Güzel olmuş, hayırlı olsun, arkanın tek parça tam oturması güzel, sahler de arka ekli güzel değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

eyw

evet daha öncede dediğim gibi arkanın tek parça olması ve önde ayak dayama yerinin parçalı olmaması

ayrıca önde şaft üstü parçasının olması etken oldu

tek soru işareti kalınlıktı oda gayet iyi

sahlerden daha iyi kanımca bu sebeplerle

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • JackDaniels kullanıcısına yanıt

bende bagaj havuzu olarak, 10 f için hb dan aldım, 985 liraya bu gün 760 tl ye inmiş, ince ama işimi rahatlıkla görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyman -- 20 Kasım 2025; 12:12:35 >

Pilini kaliteli bir pille değiştirmeyi deneyin.

Bir de daha önce yazmıştım. Kapatırken (bilerek ve bilmeden) arda arda iki kere kilitlerseniz; açmak için mutlaka anahtarı kullanmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 20 Kasım 2025; 12:30:0 >
    Kapatırken anahtarı hiç kullanmıyorum.
    Kendi kapanıyor ama dediğim gibi de bazen kapanmıyor.

^_^
  • Ben de eva paspaslardan yaptırdım.
    Şimdilik güzel gibi.
    Biraz tozlandı idare edin.

^_^

• Merhabalar, aracın güncel konumu - şarj seviyesi - lastik basıncı vb. gibi bilgilerim trumore uygulamasında güncellenmiyor. bu konu başına gelen oldu mu, nasıl çözdünüz?

bir de aracınız park halinde bir kaç gün kaldığında ciddi bir oranda şarj kaybı yaşıyor musunuz? ben 4 gün beklemede %7 gibi bir kayıp yaşadım sanırım geçenlerde.

siyah çok kir gösteriyor, ben de bu yüzden benzer eva paspas beyazını yaptırdım. araba da beyaz olunca daha güzel oldu sanki  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.