Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (1060. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: emk7
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21.239
Cevap
447
Favori
1.016.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 10581059106010611062
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2025)
Giriş

Bende aynı fikirdeyim ama herkes kendisi yapamıyor veya uğraşmıyor, dolap arkaları için kullanılan beyaz parçadan keseceğim, kalıbı çizdim izin dönüşü kesicem,deri en kolayı şunu aldım, altını koli kartonu veya ince süngerle destekleyecegim YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

Buda düşmüş ben 350 ye almıştım

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONUtrendyol.com
    LANSE SUNİ DERİ Rolex Suni Deri 1.sınıf Şardonlu - Fiyatı, Yorumları
    https://ty.gl/9kzx0l66p6wgz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 11 Kasım 2025; 21:52:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, aracım güncelleme kontrolü yapılamadı hatası veriyor. Güncelleme var mı yok mu kontrol edemiyorum, yaşayan var mıdır benzer durumu? Ek olarak bir kez de profildeki ayarlarımı sıfırladı. Aslında 5 aydır hiç böyle bir durum olmamıştı. Önerilerinizi bekliyorum :)

Ayrıca PO Mobil kullanan varsa

• 19” 4 adet lastik alımlarında sepette toplam; 1250 TL indirim

ve Kuveyt Türk kullanan varsa

• Kuveyt Türk Kredi Kartları ile 30 Kasım 2025’e kadar Lastikcim.com üzerinden yapacağınız 20.000 TL ve üzeri taksitli alışverişlerinizde 1.500 TL indirim ve vade farksız 6 aya varan taksit imkanı sizi bekliyor.

Toplamda 7 bine geliyor tanesi yaklaşık olarak.

Ayrıca geçenlerde kağıt üstünde bundan daha iyi etiket değerleri bulunan model 2024 üretim tercih edilirse 8 binin altına düşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 11 Kasım 2025; 23:44:13 >

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

çok iyi fiyat ben 30.000de değiştirdim ama ion'u alınca keşke 10.000de değiştirseymişim dedim lastik filan değil üstündeki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 11 Kasım 2025; 23:47:31 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Harika fiyat.
    Ben nakit indirimiyle bu fiyata almıştım🤷🏼‍♂️

hangi siteki bu ben bulamadım

• Sorumlusu sizsiniz, kış kapıda yazlık lastik aldırdınız adama @sadays ile ortaksınız.  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  800 de montaj hizmeti satın aldık(site: lastikcim.com), hayırlısı olsun. Kime/kaçtan satacağız şimdi eldekileri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 12 Kasım 2025; 0:51:7 >

Hayırlı olsun.

T10f ile istanbul trabzon yolculuğunu tamamladım.

Trumor ve zes ödül şarjlarını sorunsuz kullandım.

Yüz tanıma seviyeyi 1 yaparsanız hızlı tanıyor.

Yola çıkarken her defasında uyarıları kapattım yorgunluk sensörü çok hassas youtuba bakınca ekranı hemen kapattı.

Konfor mod da 21kw harcarken eco mod da 17.5 kw yaktım. Hız ortalama 65 110 arasıydı.

Radyo bazen kesik kesik çaldı. Genelde youtube ile devam ettik.

T10x ile çanakkale ayvalık yapmıştım .

10 f uzun yolda sürücü olarak sevdim. Yolcu tavan biraz basık.

Meridyan kesin alınmalı

Gez uygulaması tam ekran çok güzel 10x de bu özellik yok.

Tv+ ve power fm uygulamalarının 10f de olmaması eksiklik.

Yolda 1 2 defa ekran geç açılma yaşadım ama hazır konumda sorun yaşamadım.

Bedavaya yolculuk yaptık. Subaru ile 6000 tl yakarken t10 ile 3000 lira yaktık.

Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyman -- 12 Kasım 2025; 8:31:37 >

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Sorumlusu sizsiniz, kış kapıda yazlık lastik aldırdınız adama @sadays ile ortaksınız.  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  800 de montaj hizmeti satın aldık(site: lastikcim.com), hayırlısı olsun. Kime/kaçtan satacağız şimdi eldekileri?

Lastik 10.000de alan olur benim 30.000 di koydum otoparka telegramda lastiğim yarıldı diyene gel benden al diyorum kiminin parası kiminin duası demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 12 Kasım 2025; 8:31:11 >

• Arkadaşlar etrafınızda araç isteyen yok mu?
    Satamadım aracımı.
    İkinci el piyasası ne kadar durmuş böyle.

Değişensiz, boyasız, orjinal ve ekstra donanımları olan aracı satmak bu kadar zor olmamalı.

Bugün biri alicam dese 900 e birakicam.
    https://www.sahibinden.com/s/pfnWxmQp

Aracımın hiçbir sorunu yok. T10F almak için koydum ilana.

sahibindende genelde herkes başka ilanlara bakıp onun aracı bu kadarsa benimki daha fazla eder diyerek fiyatları şişirdikçe şişiriyor.

ben sahibindendeki kendi aracıma benzer donanım, kilometre, vs en yakın gördüğüm araçları favoriye alıp fiyat değişimlerini takip ettim. hangi fiyata satıldığını görüp o fiyattan ilana çıktım, 1 günde aracımı sattım. arabam.com'dan ilan verip sattım hem de

Ben de öyle yapıyorum da başka bir forumda 2012 model ve trend paket aracı 800 e almış adam. Km si düşük diye almış ama aldığı aracın koltukları yıpranmış. Adama km dusurmuslerdir diyemedim.

Trend paket ile benim aracın arasında sadece donanım değil, malzeme kalitesi farkı da var. Üst donanim paketlerde malzeme kalitesi de değişiyor.

satış biraz da şans işi, 3e 5e fazla bakmamak lazım. ciddi alıcı varsa biraz daha fedakarlık edip elden çıkarsan iyi olur

Hocam ister araba olsun ister başka eşya ben şunu farkettim. İlk verilen 3-4 teklif en iyi teklif oluyor. Bekledikçe teklif sıklığı ve miktarı düşüyor.

Ben eski aracımı satarken ilanlar 1250 gibiydi. Bende 1250 yazayım en kötü 1150 ye satarım dedim. İlk teklifler 1100 şeklinde gelmeye başladı hep reddettim. Bekledikçe teklifler düşmeye başladı. Fiyat düştüm teklifler iyice dibe düştü. Nihayetinde yeni aracın ödeme tarihi gelip çatınca 15 gün sonunda 1250 yazdığım arabayı 990'a vermek zorunda kaldım. O zaman için çok moralim bozuldu ama şimdi unuttum gitti. Şuan piyano var satlık. Daha 6 aylıktı. 45 yazdım, 40 verdiler hanım olmaz yenisini 65bin dedi. Şimdi 30-33 gibi teklifler geliyor. 35 veren olsa al götür diyeceğim.

koldan resetleme yaptıysanız sıfırlayabilir.

güncelleme kontrolü için de menüden dtc sıfırlama ve reset yapmayı deneyebilirsiniz.

ama şu an zaten güncelleme verilmediği için fark etmez.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • ESER14 kullanıcısına yanıt

yanlış anlamayın yenge için demiyorum ama genel olarak kadınları ticarette dinlememek lazım pek.

banka promosyon veriyordu 80 bin lira, ya da faizsiz 10 taksitli 300 bin lira kredi. ben dedim 300 bin krediyi alıp altına yatıracdağım, minimum kar oranı 120 bin lira, her türlü kardayım. hanım dedi benim arabamın altın borcu var, 80 bin garanti para al borcumu öderim, aldık ona uyup ama dedim bak çok zararlı çıkacağız.

altının gramı 3 bin liraydı, 6 binden bozardım şimdi, elimde 600 bin lira olurdu. ama bu sefer de senin dediğin olsun dedim ve her dediğimde istisnasız pişman oldum maalesef.  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

hamının aklına kalsak evimiz yoktu şu anda. hesabındaki parayı göndermedi evi alırkeni arkadaşlardan aldım. iyi ki dinlemeyip de aldım. çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 12 Kasım 2025; 11:36:16 >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • 
Sayfa: önceki 10581059106010611062
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.