Şimdi Ara

YERLİ OTOBÜS SİLEO Avrupaya açıldı !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İkinci nesil yerli elektrikli otobüs SILEO, Belçika'nın Kortrijk şehrinde düzenlenen Busworld Europe 2017 fuarında tanıtıldı.

    Bozankaya firmasının ürettiği ikinci nesil elektrikli otobüs SILEO, Belçika'nın Kortrijk şehrinde düzenlenen Busworld Europe 2017 fuarında görücüye çıktı. Çevre dostu, sessiz, verimli ve yakıt tasarruflu özellikleriyle ön plana çıkan ikinci nesil otobüs SILEO'nun 10, 12, 18 ve 25 metre uzunluğunda modelleri bulunuyor. Yolcu kapasitesi 75 ile 232 arasında değişen, herhangi bir güç kaybı yaşamadan yüksek performans sunan ve 4 saatte şarj edilebilen otobüs, 400 kilometreye kadar kesintisiz gidebilme kabiliyetiyle dikkati çekiyor. Bozankaya Yönetim Kurulu Başkanı Aytunç Günay, ilk nesil elektrikli otobüsü 4 yıl önce tanıttıklarını, 2,5 yıldır bu otobüsle yolcu taşıdıklarını söyledi. Türkiye'de şu ana kadar elektrikli otobüslerle ilgili yapılan 7 ihaleyi de kazandıklarını belirten Günay, "En son Manisa Büyükşehir Belediyesinin ihalesine tek teklif veren firma bizdik." dedi.

    "Elektrikli otobüste ciddi yol kat ettik"

    Günay, Türkiye'de belediyelerin, araçlarını ilk kez denediklerinde tedirginlik yaşadığını anlatarak, "Bu yüzden ilk alımlar 4-5 adet düzeyindeydi ancak artık 20-30 adetlik siparişler veriyorlar. Bu da bizim ciddi anlamda yol kat ettiğimizi gösteriyor." diye konuştu. İhracat hedeflerine de değinen Günay, şu anda Almanya'nın 9 kentinde araçlarının hizmet verdiğini bildirdi. Türkiye'de de elektrikli otobüs fikrinin yerleşmeye başladığına dikkati çeken Günay, elektrikli otobüsün ilk yatırım maliyetinin yüksek olmasına karşın sağladığı yakıt tasarrufu ve satış sonrası bakım maliyetlerinin çok düşük olması nedeniyle kısa sürede ilk yatırım harcamalarını amorti ettiğini dile getirdi.
    YERLİ OTOBÜS SİLEO Avrupaya açıldı !

    Detaylar:http://teknolojiyeodaklan.com/2017/10/23/cevreci-sessiz-yakit-cimrisi-yerli-sileo-avrupada/



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.