Şimdi Ara

Yerli kamikaze İHA'nın seri üretimi başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    İsmi alpagu zaten yani TÜRKÇE "ürkçe'de tek başına düşmana saldıran yiğit anlamında kullanılan Alpagu..." mühimmat tipi de dolanan mühimmat. halk kamikaze diyor
    okuma öğren.

  • 5 km menzil cok az. dusmanla aranda 5km den az mesafe varsa zaten dusman icine kadar girmistir. ayni sekilde 10dk havada kalmasida az. daha cok gelismesi lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura

    quote:

    Orijinalden alıntı: MolagBal

    Bunla anca bir tane DonkeyLover ölür. Daha güçlü patlamalı.

    fazla hollywood filmi izlemissiniz. bol yanar donerli, atesli patlama bekliyorsunuz. sunu diyebilirim su patlama uygun baslik ile bir zirhli araci kolayca etkisiz hale getirebilir, eski nesil tanklarin zirhinida kolayca delabilir, ancak kompozit yada reaktif zirhli yeni nesil tanklar karsisinda durabilir.

    ingilizce shaped charge olarak gecer, turkce askeri teminolojisini bilmiyorum. 500gram plastik patlayici ve basit bir bakir koni ile onlarca santimetre kalinliginda celigi tereyagina girmis kizgin sis gibi delip gecer.




    aynen katılıyorum ülkemizde "boşluklu imla hakkı" diye geçer
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HAŞMETLİi

    Adamlar 90km/h hızla kaçsa boşa gitti iyi mi içine el bombası koysalar daha iyi patlardı sanki bilemedim ama

    banada biraz zayıf geldi, zaten duran arabayı bile tam olarak imha edememiş, bu hareket halinde bir araç falan olsa hiç yakalayamaz gibi.
  • Mobildeyim o yuzden yanlis gormus olabilirim fakat cekilen videoda patlama aninda herhangi bir kamikaze iha goremedim. Yani urunun kendisi ortalikta yok gibi. Sanki bosu bosuna bir kamikaze ihayi patlatip masraf yapmayalim der gibi kendileri kontrollu patlatmis gibi gorunuyor.

    Mobilde oyle gordum yanlissam ozur dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 24 Ekim 2017; 19:16:02 >
  • Açıkçası ardındaki fikri çok tuttuğumu belirtmeliyim. Maliyeti düşük, küçük terör gruplarına karşı kullanıma uygun ve bu tarz düşmanın morali üzerinde yıkıcı etki bırakacak bu silahı vadettiklerini de yapabildiği durumda başarılı olarak saymak gerek. En gelişmiş ihayı yapmaktansa elimizdeki imkanlar çerçevesinde çok fazla sayıda yapılabilecek, ucuz ve nispeten etkili bu silahı tercih etmek olumlu bir adım. Yapanların eline sağlık.

  • Havada kalma suresi en az 2-3 saat, menzilde 50 km olmalı su an ki haliyle pek bir işlevi yok. Daha da gelistericeklerdir bunu

  • afrinde kullanırlar heralde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.