Şimdi Ara

Yerel secimlerde CHP sadece Ankarada kazanirsa ne olurdu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyelim istanbulda imamoglu kaybetti chp antalyada mersinde adanadada kaybetti ama sadece kale illerinde ve Ankarada mansur yavas kazandi bu durumda ne olurdu ?

Bu durum Mansur Yavasi chp icinde güclü bir konuma sokarmiydi ?

Hic kimse bu ihtimali düsünmüyor herkes imamoglu kazanirsa veya kazanamazsa 2028 de aday olur senaryosu yapiyor ama böyle bir durumda ne olur diye düsünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 27 Aralık 2023; 14:32:14 >

• AKP'de Ali Yerlikaya haricinde hiçbir isim İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na rakip olamaz.

• Ankara ve istanbulda chp karşısında kim varsa oylar ona artık. daha hayatımda hiç akpye oy atmadım istanbulda veya ankarada olsam düşünmeden chp karşısındakine oy atardım. Mansuru seçimden önce çok çok severdim artık ne yaparsa yapsın kemale biat edenlerin canı cehenneme. ülkeyi senin yüzünden erdoğana bıraktılar.

• Böyle bir senarya olursa Mansur Yavaş'ın doğal 2028 Cumhurbaşkanı adayı olması gerekir muhalefet adına. Ama yaparlar mı !!! Nerdee giderler gene bir Ekmek İçin Ekmelettin veya Gel bakalım Muharrem bulurlar veya en olmadı KK 80 yaşında son kez aday yapılır ve seçim gene kaybedilir...

Muhalefetin en büyük haftası hlak için halk ile siyaset yapmıyorlar. Hep büyük planlar derdindeler. Halka ulaşan siyaset yerine aman HDP ile görüşelim aman şuna selam çakalım aman şunla işi iyi tutalım diyorlar. Veya İmamoğlu gibi belediyeden çok Cumhurbaşkanlığı genel başkanlık flan düşünüyorlar. Mansur Yavaş ayarında güncel siyasete girmeyen kimseye laf yetiştirmeyen iş yapmaya çalışan başka insan yok gibi.

• chp inşallah kaybeder antalyada

0 hizmet hastanelerde bile düzenli su kesiliyor omg

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Sular istda daha sık kesilmeye başladı hadi barajlar boş diyorduk şimdi dolduda daha aralık başında hazır su aldım parayla 14 saat kesintimi olur..

• anticor kullanıcısına yanıt

Zafer veya İyi Adayına oy verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Antalya eğitim araştırmada su kesildi dolaptaki 330luk ceysu ile elimi yıkamak zorunda kaldim

Chpli belediyeler çalışmıyor çalışmıyor çalışmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.