Şimdi Ara

Yerden ısıtmalı kollektör, doğalgazlı şofben, oda termostatı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hocam iyi günler. Merkezi sistemli evimiz var. Merkezi sistemli evde de ise yarar sanirsam. Siz bu urunleri nereden temin ettiniz bize de yardimci olur musunuz? İnternet uzerinden nereden hangi firmadan aldiniz yardim eder misiniz?


    https://www.enerjivetesisat.com/tesisat/hvac/5552-imi-hydronic-engineering-dynacon-eclipse-odullu-yerden-isitma-kollektoru





    İnternette ornekleri var. Siz nereden temin ettiniz? Çok teşekkür ederiz. Yardim ederseniz enerji tasarrufuda sagliyor sanirsam bu sistemler. Hocam, bir sorum daha olacak. Bizim mutahitimiz yerden isitma sistemi ayri binanin en ustunde kombi ve kazan var, oradan dagilim yapip evlere giriyor, her kapinin onunde Digital pay olcer var. Herkes kendine gelen kadar fatura oduyor. Sanirim %30 kismi apartman boslugundaki biz mi oduyoruz? Ben onun için en dusuk enerji tasarrufunu yapmam gerekiyor. Bizim balkonuzmuzda sicak su girisleri var 2 adet boru. Bunun için dogalgazli hermetik bacali sofben almam gerekiyor. Banyolar, mutfak ve bataryalari için ayri hangi hermetik bacali sofbeni onerirsiniz? Bir de bununla uyumlu salonumuzda analog termostat var, bunu Digitala cevirmek istiyorum. Termostanin icinde kablolar var, kollektore mi bagli hiç bilgim yok. Nasil oluyor hiç anlamiyorum. Mesela eve gelmeden Wi-Fi ile evin sicakligini ayarliyabilir miyim telefonlardaki uygulamalar ile? Bunun için sizden tavsiyeleriniz bekliyorum. Marka, model nasil almalıyım? Ama soyle ki bacali, hermetik, dogalgazli sofben bir turlu secemedim. Marka ve model acisindan merkezi sistemli isitma dedigim gibi evin en ustunde kombi ve kazan var, oradan dagilim yapiyor dairelerdeki yerden isitma sistemine. Eger ki ben Digital oda termostati ve Wi-Fi'li alirsam butun odalarin kontrolu bu termostatdan yapabilecek miyim? Fazla anlamiyorum, aydinlatabilir misiniz rica etsem? Bir de oda termostati için internette buldugum bazi urunler var ama hangisini almaliyiz bir turlu karar veremedik. Hangisi iyi acaba fazla bilgi sahibi degiliz. Wi-Fi ile oda termostati ile evin butun odalarini eve gelmeden ayarliyabiliyir muyuz bir turlu cozemedim su isi acikcasi. Yaptığım ayarlama kombin su sekilde oldu acikcasi. Sizinde önerilerine ihtiyacım var. Kollektor için:





    2. link: Enerji ve Tesisat - IMI Hydronic Engineering: Dynacon Eclipse Ödüllü Yerden Isıtma Kollektörü.


    Dynacon kollektorun fiyatini bir turlu internet uzerinde bulamadim. Debi ayarli olmasi gerekiyor enerji tasarrafu için. Dogalgazli hermetik sofben cift banyo ve mutfak sicak suyu için: Termodinamik JSG 14 Hermetik Şofben Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe.


    Oda termostati için Wi-Fi ile tum odalari kontrol edebiliyormuyorum acaba aydinlatabilir misiniz?

    Bu yerden isitmali sisteme tam uyumlu link: MoesHouse BHT-3000 WiFi akıllı termostat sıcaklık kumandası su/elektrikli yerden ısıtma gaz kazanı Alexa Google ev - AliExpress Mobile.


    Bu salonda duran oda termostati analog arkadaslar, ben bunu Digitale cevirmek istiyorum. Arkasinda kablolar nereye gidiyor anliyamadim. Bir turlu hermetikli dogalgaz sofbeni gitmez sanirsam cunku ev merkezi sistemli yukaridan butun dairelere dagilip yapiliyor. Sanirsam kollektore baglanip termostatin kablolarini oradan butun odalarin sicaklik kontrolu yapabiliyor muyuz Wi-Fi uzerinden eve gelmeden? Ustadlarim bana bir kombin yapar misiniz? Ben nasil cikacagim bu isten bir turlu cozemedim. Yardimlarinizi bekliyorum nasil yapmam gerektigini. Şimdiden cok teşekkür ederim herkese...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba, bu konuya aciklik getirecek kimseler var mi.Üstadlarimiz ustun bilgilerine ihtiyacim var yardim edermisiniz tşk ederim şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up⬆️ HELP ME!👋

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.