Şimdi Ara

Yepyeni tasarımıyla 6.Nesil iPod Nano; artık Multi-Touch destekliyor (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
0
Favori
45.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni 1.2 güncellemesini bugün yaptım.
    açıkçası yeni ipod almış gibi oldu
    Yenilikler;
    - 10'dan fazla yeni saat dizaynı
    -Fitness'da birçok ekstra ayar (ki en fazla değişen bu bölüm)
    -Eskiden sadece yürüyüş kaydı vardı şimdi onunla beraber koşu var. (engelli, süreli vs)
    -İsteğe bağlı büyük menüler. (eski haline çevirebiliyorsunuz)
    -Yeni gelen müzik seçeneği (birçok seçenek burada birleştirilmiş)
    -Yeni arkaplanlar
    -bazı menülerde ufak tasarım farkı

    3 ipon nanoyu güncelledik şansıma bir tek benimkisinde sorun çıktı restore etmem gerekti şarkılar gitti...
    ama diğer 2si birkaç dakikada güncellendi. Yapmayan varsa tavsiye ederim yeni özellikler bence gayet hoş. Özellikle saat olarak kullananlara...
  • Bu ürünü 31 Ağustos günü Bimeksten kredi kartına taksitle 315 liraya aldım. Normalde 299 liraydı. Her neyse....



    Normalde Sony kablosuz kulaklık kullanıyordum şu kulak arkasından geçirilen. Kalp şeklinde. Çok güçlü sesi vardı ve şarjı 8 saat felan gidiyordu.Onun radyosu yok diye nanoyu almaya karar verdim. Kullanmaya başladığımdan beri şarjı 6-7 saat gidiyor. Radyo ve MP3 karışık dinliyordum. 1 ay olmadan Bimeks'e geri götürdüm çünkü cihazın teknik özelliklerinde 24 saat MP3 çalma özelliği yazıyor.Buna güvendim. Cihaz servise gitti geldi 15 Ekimde teslim aldım. Değiştirip geri göndermişler. Pazar günü yeni cihazı evde şarj edip sadece radyo açık bıraktım sabah saat 10:40 tan 15:40 a kadar çaldı ve şarjı gitti. Apple ın kendi mağazasına da sormuştum 24 saat şarj gitmesi imkansız. Sizin dediğiniz doğrudur dedmişlerdi. Bugün (17 Ekim ) günü kendim cihazı Apple ın Beşiktaştaki servisine götürdüm. Aynı şikayetleri söyledim radyo dinlersem 6 saat gidebileceğini MP3 te daha fazla gittiğini söylediler. Oradaki adam kendim test edicem sizin için dedi.

    Cihazın arızalı olduğunu söylemiyorum. Cihazın kendi teknik özellikleri bu zaten dedim. Siz 24 saat MP3 çalacağını iddia ediyormusunuz dedim.

    Evet dedi. Cihaz şimdi serviste 1-2 güne kadar haber verecekler.

    Servise söyledim bu zamana kadar Apple ürünlerine hiç güvenmedim çünkü çevremde iphone,ipad veya herhangi başka bir ürün kullanan kullanıcılar sürekli şarj ediyorlar telefonlarını. Bende de iphone 4 var 1 gün şarjı gidiyor dedi adam. Ama bende bluetooth, 3G, ve kullandığım programlar açık kalıyor kapatmayı unuttuğum için öyle gidiyor. Benim pilim arızalı dedi. Öyleyse sizde pilinizi değiştirin dedim.Neymiş yeni iphone 4S ler 7-8 gün şarjı gidiyor dedi. Gülesim geldi size hiçbirşey söylemiyorum. Alın test edin beni oyalamayın 15 saat şarjı gitse bile bunu geri iade edeceğim. İstemiyorum dedim. Şimdi bekliyorum bakalım. Gelişmelere göre tekrar buraya yazarım. Ama bu cihazı almayı tavsiye etmiyorum. +Ses kalitesi olarak da beş para etmez.
  • ses kalitesine laf yok şimdi yiğidi öldür hakkını ver.
    şarj konusunda haklısın bende 24 saati isterdim ama olmuyor görmedim hiç.Görende var mı bilmiyorum o cihazdan bunu bekliyorsanız
    karsılayacagını sanmıyorum
  • Ben bir arkadaşımın ipod touchını dinlemiştim. O da aynı şarj olarak uzun gitmiyor ama onun ses kalitesi nanoya göre daha iyiydi. Bu nanoda bahsettiğim Sony mp3 çalar kulaklığa göre kötü. Bir daha Apple mı asla. İlk defa aldım yanlış yaptım onda da. Üzgünüm...
  • Cihazımı servisten alalı çok oluyor. Buraya yazmakta geciktim. Her neyse...
    Servisten cihazı teslim almaya gittiğimde şarj süresinin test sonunda 23,5 saat, kulaklıksız olarak da 25 saat gittiği söylendi. Sadece MP3 çalarakmış. Kendim de bir daha test etmedim açıkçası. Kullanalı uzun süre oluyor. Devam ediyorum. Artık umurumda değil. Bıktım çünkü bunlardan, Apple ürünlerinden. Almayı düşünen varsa yine de almamasını öneririm.
    Aslında ben bunu 1 ay olmadan Bimekse götürüp istemediğimi söylediğimde değişim talebi ile servise göndermişlerdi. Servisten gelip tekrar 2. kez de kendim servise götürmüştüm. Bir taraftan da Bimeksin artık 1 ay içerisinde sebersiz olarak sattığı ürünü iade aldığına inanmıyorum. Orada cihazı servise göndermemeliydi. Çünkü iade etmek istediğimi söylemiştim. Artık onun da üstüne düşmüyorum. Aradan 2 ay geçti çünkü.
  • yakın zamanda alacağım bundan bi tane para birkmesini sabırsızlıkla bekliyorum
  • bu 6. nesil video oynatabiliyormu arkadaşlar??
  • Üretici sitesinde özelliklerini yazmış
    1,54 inç ekranda video oynatsa ne olur ki?

    http://www.apple.com/ipodnano/specs.html
  • Ipod nano 6g 16Gb en son yazılım yüklü halde 2 hafta önce gg'den aldım. Amerika'dan kargo ile geldi. Kargo ücretsizdi Allah'tan. Şarj olayı benim de kafama takılıyordu. Test ettim. 1-1,5 saat radyo açıktı, 8 saat de mp3 çaldı. Yani toplamda 9,5 en fazla 10 saat. Öyle yazdığı gibi 24 saati falan bulmuyor. Bu test süresinde de ekran genelde kapalıydı. Şarj konusunda gerçekten hayalkırıklığına uğradım ama alet genel anlamda gayet güzel ve çok kullanışlı.
  • bana da amerikadan geldi alet. güzelmiş ama itunes ten cihaza müzik yüklemek çok uzun zaman alıyo. dosya biçiminde yükleyince de müzik olarak kaydetmiyo. onun dışında bence güzel alet
  • ben bunu almak istiyorum ama ankaradan nereden alabilirim
  • ipod nan 6. nesillerde video oynatma özelliği mevcutmudur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    ipod nan 6. nesillerde video oynatma özelliği mevcutmudur?

    maalesef
  • 2003 den beri ipod nano kullanıcısıyım ve ilk defa aldığım nanodan şikayetçiyim.Ufaltıcam derken içine edip batırmışlar güzelim nanoyu.Yani nanonun ekranından,kamerasından ve tuş takımından fedakarlık ederek daha ufak bir cihaz çıkartmaları bir bakımdan mantıklı ama gereksiz denebilecek kadar çok ufaltmışlar ekranı.Cihazın ekranındaki yazılar zor seçiliyor bunu kullananlar anlar anca.E madem kullanışlı bir ekran değil o zaman keşke ekranıda koymayıp bunu shuffle ın yeni nesili olarak sunsalardı diye düşünüyorum.Yaptıkları mantık hatası bu bence.Kullanışlı bir cihaz yapmak yerine daha çok gösterişli ama kullanışı kalitesiz bir cihaz çıkartmışlar.Ben pişmanım aldığımdan.Bunun yerine keşke 150 lira eksiğini verip shuffle son nesil alsaydım,bir uyduruk ekran için o kadar para saydım pişmanım.Yada bunun üzerine 100 lira koyup touchda alabilirdim.Artık 7.nesili gelene kadar kullanıcaz mecbur.İnşallah 7.nesili adam gibi yaparlar,yoksa benim için ipod nano devri sonsuza dek kapanıcağa benziyor.
  • Bir mp3 cihazından bekletinlerinizi çok fazla tutmussunuz siz, amacı mp3 çalmak radyoda var,daha ne olsun.
    ufak olması daha iyi değil mi ? tak yakana çık koşuya,yürüyüşe
    ekrandaki yazılar okunmuyor demişsiniz, kızmayın ama gözlerinizide sorun olabilir,zerre şikayet etmedim bu durumdan
    dokunmatiği muhteşem zerre sapıtma vs yok.
  • arkadaslar özellikle ipod 6. veya 7. nesil kullananlar size bir sorum var cevaplarsanız memnum olurum.
    bu cıhazlarda bluetooth özelliği var mı?
    yani kablosuz kulaklıgımı bu cıhazlar tanır mı?

    ılgınız ıcın tesekkurler!!!
  • ıyı gunler dılerım arkadaslar!

    6. veya 7. nesil ipod nano kullanan arkadaslara bır sorum olacak.
    bu cıhazlarda bluetooth var mı? yanı benım kablosuz kulaklıgımı bu cıhazlar gorur mu ?

    sımdıden tesekkurler!!!
  • 7. Nesil henüz çıkmadı...
    6. Nesilde de Bluetooth yok (en azından bendesinde yoktu veya ben öyle biliyorum)
  • Selam
    Sadece saat olarak gunde 10 kere saate bakinca bu cihazin pili ne kadar dayanir bile var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece saat olarak kullanınca 3 gün civarında gidiyordu bende..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.