|
Yeniden değerleme oranı açıklandı: İşte 2026 vergi, harç ve trafik cezası fiyatları
-
-
Hayırlısı olamamış yine her zaman ki gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
Muz cumhuriyetinde sıradan günler içler acısı gerçekten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Y.dışı harcı, imei kaydı fantastik söğüşleme taktikleri sadece biz de var.
_____________________________ -
Akboylar, aynaya bakın sıfatinizdan utanirsiniz belki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
-
Onlarda utanma duygusu olduğunu düşünmen ne kadar naif...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hamdolsun yine Kudüs'ü düşürmedi Ağ partisi. Asyın lideyi ümmetin şeysi.
Ya 170 €'ya Pixel 7 aldim. Mis gibi cihaz. Yurt disinda yasiyorum, bir kac ay sonra TR'ye yerlesecegim. Cihazi kaydettirmek istesem 1000 € para odeyecegim. Sacmaliga bakar misin? Gittim ikinci bir cihaz aldim 8 ay birini 4 ay otekini kullanacagim.
Yapmalari gereken maksimum sey su, dersin ki telefonu yurt disindan aldin bize vergi vermedin, yurt disina verdigin kdv yi bize de ode kaydet telefonunu. Misal ben bu telefonu alirken 20 € vergi mi odedim, bu vergiyi TR'ye de odeyeyim, kaydettirsinler. Niye gidip telefonun 6 kati kadar kayit ucreti oduyorum? Akla mantiga sigan bir tarafi var mi bunun? Amac ne ? Yani ben Italya'dayim istedigim her seyi rahatca istedigim avrupa ulkesinden alabiliyorum, TR'de yasayan vatandas temudan kiytirik cin mali urunleri alirken zora giriyor Cagin 100 sene gerisinden ilerlemek icin yirtiniyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 3 Kasım 2025; 11:52:14 >_____________________________ -
Yol yabdı göbrü yabdı ziha yabdı toğğ yabdı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aga o değil de resmen ülkeye ya büyü yapılmış ya da halkın çoğu efsunlanmış ya da daha kötüsü gözler ve kalp Allah tarafından mühürlenmiş Kur'an'da pek çok ayette de belirtildiği üzere... Ulen devlet deyip hedef saptırmayalım, bildiğin devlet denen aygıtı yöneten iktidar halka/bizlere diyor ki size ödeyeceğim maaş/ücretler(borç) için enflasyon farkı %13,64 amaaa benim sattığım(ürün ya da hizmetler yani alacak) yüzde 25,49 arada neredeyse %100 fark var ve millet resmen ölüm uykusunda, bu kedi ise et nerede, bu et ise madem kedi nerede diyen bir Allah'ın kulu yok, sorsan ekonomi züpperrr... quote:
2026 Ocak memur maaş zammı ne kadar olacak? Eylül ayı itibarıyla açıklanan verilere göre, memur ve memur emeklileri için %2,38'lik enflasyon farkı oluşmuş durumda. Bu orana toplu sözleşme zammı da eklendiğinde, memur ve memur emeklilerinin eylül itibarıyla yaklaşık %13,64 oranında zamma hak kazandığı görülüyor.
-
Olsun alnı secdeye değiyo.
-
Bu imei kaydı ücretinin içinde cihazda var sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shalashaska -- 3 Kasım 2025; 12:50:24 >
-
2026 bütçe açığı baska türlü kapanmayacak zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
benim fiyat algım karıştı galiba. %25 artış normal değil mi son yıllara göre
_____________________________ Gamer- -
Onlar şu an whatsaptan talimat bekliyolar savunma sanayi haberlerine yazı yazmak için xd
-
2025 tamamlanmadan, 2 ay kala 2026'nın oranı nasıl belirleniyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
asgari ücrete yüzde 500 zam yaparlarsa anca kurtarır. asgari ücret geçen sene 1 tam altından fazlaydı. şimdi gelecek zamla bile 1 tane tam altın alınamaz. tencere boşsa büyük problemler çıkar.
Ülkenin isminin değişme zamanı geldi de geçiyor Türkiye vergi ve zam cumhuriyeti olarak değişmesi lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
veegi yılda bir maaş 6 ayda bir artıyor , yüzde 15 yaparlarsa yıllık yüzde 30 olur ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 3 Kasım 2025; 14:54:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
|
Y.dışı harcı, imei kaydı fantastik söğüşleme taktikleri sadece biz de var. |
|
Hayırlısı olamamış yine her zaman ki gibi.
|
|
Muz cumhuriyetinde sıradan günler içler acısı gerçekten
|
|
Onlarda utanma duygusu olduğunu düşünmen ne kadar naif...
|
|
Akboylar, aynaya bakın sıfatinizdan utanirsiniz belki
|
|
Ya 170 €'ya Pixel 7 aldim. Mis gibi cihaz. Yurt disinda yasiyorum, bir kac ay sonra TR'ye yerlesecegim. Cihazi kaydettirmek istesem 1000 € para odeyecegim. Sacmaliga bakar misin? Gittim ikinci bir cihaz aldim 8 ay birini 4 ay otekini kullanacagim. Yapmalari gereken maksimum sey su, dersin ki telefonu yurt disindan aldin bize vergi vermedin, yurt disina verdigin kdv yi bize de ode kaydet telefonunu. Misal ben bu telefonu alirken 20 € vergi mi odedim, bu vergiyi TR'ye de odeyeyim, kaydettirsinler. Niye gidip telefonun 6 kati kadar kayit ucreti oduyorum? Akla mantiga sigan bir tarafi var mi bunun? Amac ne ? Yani ben Italya'dayim istedigim her seyi rahatca istedigim avrupa ulkesinden alabiliyorum, TR'de yasayan vatandas temudan kiytirik cin mali urunleri alirken zora giriyor Cagin 100 sene gerisinden ilerlemek icin yirtiniyorlar |
|
Hamdolsun yine Kudüs'ü düşürmedi Ağ partisi. Asyın lideyi ümmetin şeysi.
|
|
Olsun alnı secdeye değiyo.
|
Benzer içerikler
- iphone 8 whatsapp desteği ne zaman bitiyor
- instagram hesabım çalındı
- whatsapp hesap ekleme
- iphone alarm çalmıyor
- berlin 2. sezon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı