Şimdi Ara

Yeniden çevrilmiş en iyi 50 film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Empire tüm zamanların en iyi yeniden yapımlarını seçti



    1-Heat/ Büyük Hesaplaşma

    Michael Mann, 1989’da çevirdiği ‘L.A. Takedown’u 1995 yılında yeniden çekti. İlk film daha çok televizyonda yayınlanmaya yönelikti. Kadro ve senaryo açısından büyük değişiklikler yaşandı. Yeniden çekilen filmde Robert DeNiro ve Al Pacino rol almıştı.



    2-The Thing

    1951’de Christian Nyby tarafından yönetilen ‘The Thing From Another World’ü, John Carpenter, 1982 yılında yeniden ele aldı. Eleştirmenler Carpenter’ın filminin daha ürkütücü olduğu konusunda hem fikir... Carpenter’ın film için bir de ‘iyi son’ çekti ancak bu son asla yayınlanmadı.



    3-The Fly/ Sinek

    Kurt Neuman’ın 1958 yılında çektiği korku filmi 1985’te David Crononberg tarafından tekrar çevrildi. Filmin senaryosu, İngiliz George Langelaan’ın bir kısa hikayesine dayanıyor. Hikaye ilk olarak 1957 yılında Playboy dergisinde yayımlanmış. Ayrıca Langelaan 2’nci Dünya Savaşı sırasında Nazilerden korunmak için plastik ameliyat geçirerek görünümünü değiştirdi.



    4-Some Like It Hot/ Bazıları Sıcak Sever

    Kurt Hoffman tarafından 1951’de yönetilen Alman yapımı ‘Fanfaren der Liebe’, 1959’da Billy Wilder tarafından yeniden çevrildi. Kadın gibi giyinen erkeklerin konu edildiği komedi filmin ABD’nin Kansas bölgesinde gösterimi yasaklanmıştı.



    5-Cape Fear/ Korku Burnu

    1962’de J. Lee Thompson tarafından çekilen filmin konusunu, 1991 yılında Martin Scorsese yeniden ele aldı. 1962 versiyonu siyah-beyaz olarak çekilmişti.





    geri kalan liste -->http://sinema.mynet.com/fotoanaliz/yeniden-cevrilmis-en-iyi-50-film/21/1







  • Tesekkurler.
  • Konu icin tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.