Şimdi Ara

YENİDEN BİMEKS İNDİRİM ŞENLİĞİ KAÇIRMAYIN ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
10
Favori
11.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konunun başında belirtilmiş ama başka bir çözüm daha var "Sepetiniz Boş" uyarısı ile ilgili. Chrome'daki ayarlardan, İçerik ayarları > Tüm çerez ve site verilerinden, Bimeks'e ait çerezleri silip yeniden siteye giriş yaparak alışveriş yapabilirsiniz.
  • Pazar günü webe özel den grundig 55vlx8600 ürününü aldım 2600 e geldi bana. Piyasada 3500 tl. Kargodan tv geldi kutuda 3 parmaklik bir delik vardı ve kutu çok deforme olmuştu. Herneyse ürünü haliyle kabul etmedim değişim talep ettim bugün magazaya gidip kendim teslim aldım. Kapalı kutu aldım ancak tv kutusunun altında bant yok. Sadece hasarlı kargolara ürün açılıyor geri kalanlar kapalı kutu dediler şimdi servisi bekliyorum onlar anlarlar acilip açılmadığını. Demem o ki bimekste var bir katekulli. Ancak grundig servisle paylaştım durumu kendiler eğer ürün kutusu acilmissa bunu anlayabilir dediler. Gerekirse 5 iş günü icerisinde garantiden değişim yapariz. Bimeksten alirken bunları göz önünde bulundurun arkadaslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfylcn444 M kullanıcısına yanıt
    Teşhir ürünü servisde anlamıyor,bimeksden 9600 aldım sıfır olarak ama teşhir geldi,kutusu temize yakındı,3 adet kelepçe vardı tv açıldı kuruldu servise sordum sıfırmı diye evet dedi ,tv nin arkasındaki tozdan şüphlendim,ışıkları kapatıp tv ye telefon flaşıyla bakınca ön panelde 30 cm derin çizik ,kasada aşınma ufak tefek ve bezle silme lekeleri vardı,servis elemanının ağzı açık kaldı abi iyi farkettin dedi,
    Bimeksden sıfır alınan kurusu temiz tv ye dahi teşhir gözüyle bakın kesinlikle eve gelen tv yi ortam karanlıkta ve aydınlıkla muhakkak ön paneli led ışığıyla detaylı tarayın .camda bez lekesi varmı bakın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    Teşhir oldugunu anladıktan sonra nasıl bir prosedür işledi? Değişim yaptilar mi ya da rapor falan tuttular mi? Yarın gelen servise kutunun alt bandi yoktur diye not yazdirmali miyim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün outleti var ne demek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: universty3

    Bugünlerde bulaşmamanız gereken 2 firma var.bimeks ve flo.şikayetvar sitesine bakarsanız anlarsınız.

    flo nun tek sorunu e-ticaretde acemiler.kotu nıyetlı değiller en azından. 3 defa alışveriş yaptım.2 si iade oldu.tecrübeliyim diyebilirim =)
  • Burda bilgisayardan anlayan baya arkadaş var yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler

    bu 2 işlemci arasında bariz bir fark var mıdır ?

    http://ark.intel.com/tr/compare/82105,87261
  • normalde pek bilmiyorum ne kadar fiyatı ama %74 indirim diyor bu kulaklık için. Piyasayı takip eden varsa biliyordur fiyatı, ihtiyacı olan varsa baksın :)

    https://www.bimeks.com.tr/urun/bang-olufsen-h3-kulaklik-151899

    Ben daha uygun bir kulaklık bakıyorum telefonda kullanmak için. Ama sesi de tatminkar olsun var mı sizin tavsiye edeceğiniz bir model :)
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    amazon da 150 dolar .tr 600 lira civarı
    hb de aynı fiyat seviyelerine düşmüş.birşeyler var ama anlamadım alsakmı ki sonradan mağdur olmayalım.

    http://www.hepsiburada.com/bang-olufsen-beoplay-h3-kulaklik-ie-p-BSBRTUBO1642101GMS?magaza=Mobiloom&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=CjwKEAiA0pDBBRCFtoPyguTh8AUSJADNWeuxJeJ_PSmCoAKUyRdWo1CSjg28XSSfhHKNap9noxWFghoC5HHw_wcB




  • g710+ simdi geldi, bantları felan oynamamış gibi duruyor, teşhir ürünü oldugunu sanmam ama aksam eve geçince gene bakar editlerim.

    haber veren arkadasa teşekkürler, 285 liraya geldi cok iyi fiyat. amazondan felan almayı zaten düşünmüyordum turkçe layout için.

    tekrar teşekkürler.
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    Şu an LG ile anlaşmalı olarak çalışıyorlar normalde üst seviye kulaklıkları hakkında bilgim yok benim de. LG G5 ile verilen de eğer aynı markaysa baya düşük modelini vermişler. Orta seviye kalite tatminkar ses sunuyor. HP da da renklerde fiyat farkı var hocam. Altın ve Siyah 640 lira gözüküyor Sadece gümüşün fiyatı uygun ilginç.

    Dün youtube da gezerken Aliexpress den kulaklık alıp inceleyenleri gördüm. KZ mi ne öyle kulaklık alıyorlarmış ucuza baya memnunlar, 12 dolar falandı fiyatı alsam mı acaba dedim ama beklemesi var.

    Ayrıca dün snopy 'nin rampage modelini gördüm 45'e malzeme olarak iyiye benziyordu. Yorumlarına baktım kullananlar hiç snopy den beklenmeyecek kalitede ve iyi ses veriyor diyorlar. 37-45 TL fiyat aralığına sahip. Bir yerde teşiri olsa denemek isterdim doğrusu. Şu an sennheiser cx200 var bende G5 ile gelen kulaklıktan sonra soğudum, acayip tiz ağırlıklı bir kulaklıkmış, spotify da da zaten eko ayarı yok hiç zevk vermedi. G5 ile gelen kulaklıkta bass tizz dengesi daha iyi ama çok yüksek seste distorsiyona uğruyor. İşin aslı ben eko ayarını pek sevmem doğal olarak dinlerim müziği ve eko yapmadan şöyle tok güzel ses almak en büyük hayalim. Lakin bütçe buna izin vermiyor işte




  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    hocam bende aliexpress de ostry kc06a alamayı düşünüyorum 110tl ye.amazon fiyatı 70 dolar.
    acaba ostry kc06a mı alsam yoksa Bang&Olufsen Beoplay H3 mü alsam kararsız kaldım şimdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsnkrc


    quote:

    Orijinalden alıntı: tuventhh

    Bimeks bir garip. Bugün Konya mağazasına gittim.Iphone SE mağazada 1.899.00 nette 1.999.00 tl idi.

    Hocam mağazadaki alıiverişe bi para verıyormuydı


    Sitede :1899 tl se +200 de bi para diyor
    Ama teşhir vb yollarlar diye çekiniyoruz

    Ondn sordum

    Hocam bipara olayını sormadım. Ama hopi ilani vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YENİDEN BİMEKS İNDİRİM ŞENLİĞİ KAÇIRMAYIN !


    Ayın 6 sında böyle bir sipariş vermiştim bu akşam iptal edilmiş tamamı. Daha önce de steelseries sensei raw almıştım kitapçıkları falan yoktu tekerleği dönerken gıcırtı sesi çıkarıyordu iade etmedim o şekilde kullanıyorum. Daha da bimeksten bir şey almam heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muti9696 -- 11 Kasım 2016; 1:7:58 >




  • asus vg248qe ucuza koymuşlar ama çok kıllandım bir sürü şikayet iade istekleri var almıcam heralde.
  • bimeks internetten alınan ürünlerin iadesinde sorun çıkarıyor mu, ekran kartını iade etsem mi etmesem mi kararsız kaldım oyun kodlarınıda alamadık bimeks'ten kutuyu açarken 2 köşesi hafif yırtılmış kutu hasarlı diye kabul etmeme gibi bir durum var mı?
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Yüksek fpsde cogu kart yapar coil whine hocam biraz bizim yüksek fps oynayamamızdan cogumuz duyamıyor coil whine ı. Sync parametresini kapatınca o ses gelmeyen kart bana da denk gelmedi ama sync acınca hiç sorun yok. Ama su ki cw için harekete geçen tek firma asus
  • Arkadaş klavye alacağım ama sepete eklemiyor.
  • Gtx 1070 bir daha gelir mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni

    bimeks internetten alınan ürünlerin iadesinde sorun çıkarıyor mu, ekran kartını iade etsem mi etmesem mi kararsız kaldım oyun kodlarınıda alamadık bimeks'ten kutuyu açarken 2 köşesi hafif yırtılmış kutu hasarlı diye kabul etmeme gibi bir durum var mı?

    mağazadan da alıyor iade sorun çıkarmıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.