Şimdi Ara

Yeniden başlıyorlar: bu sefer maymun çiçeği virüsü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, insanların hala çoğu dünyada olup biten şeylerin planlı ve bir amaç doğrultusunda yapıldığını göremiyor. Çünkü dünyayı yönlendirenler aynı zamanda parayı ve medyayı yönetiyorlar. Bu sebeple millet de medyada sunulan filmi izliyor.


    "Gates aslında çok hayırsever/insansever ( philanthropy ) , Gates bizler dünyada daha uzun süre yaşayalım diye DSÖ'yü fonluyor ve aşı yatırımları yapıyor" sananlar, medya sağolsun, bir hayli fazla..



    Bu insan sevenlerin (!) yeni salgın planları olduğunu biliyoruz ( çünkü kendileri söylüyor yeni salgınlar geleceğini) ve bu da çok büyük ihtimal maymun çiçeği. Çünkü çok az sayıda vaka ile medyada şimdiden duyurdular. Tabi geçen sene yine bu insan sever organizasyonlardan Open philanthropy'nin sponsorluğundaki 2021 tatbikatı zaman planı başlamış gözüküyor. ( çalışmaları bu linkten görülebilir : https://www.nti.org/wp-content/uploads/2021/11/NTI_Paper_BIO-TTX_Final.pdf?mibextid=ATveJy )


    Geçen sene Mayıs ortasında maymun çiçeğinin başlayacağını tatbikatlarında yazmışlar.

    Bakalım sonrası planlanan gibi gidecek mi?




    Diğer taraftan koronavirüs salgınının pazarlanması basitti çünkü büyük çoğunluğun her sene geçirdiği grip semptomlarına, PCR gibi sonuçları, çalıştırıldığı test döngü sayısı ile ağırlıklı olarak pozitif verdiren bir yöntem ile pazarlandı.


    Maymun virüsü ise normalde çok sık görülen bir hastalık değil. Semptomları sık görülmüyor. Çok merak ediyorum bu senaryoyu nasıl gerçekleştirecekler





    Yeniden başlıyorlar: bu sefer maymun çiçeği virüsü
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • çiçek aşısı bu virüse karşı etkili.

  • Emergent Bio Solutions! Covid19 asisinida daha once uretmis olan bu firma, Maymun cicegi asisinda uretecek olan firmadir. Ayni firma suca karismis bir firmadir.

    Olaylarin paralelligine ve yapilan panige bakilacak olursa, Maymun cicegide ayni suclular tarafindan duzenlenmektedir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    Sana diyorum ki adamların planı bu, sen başka bir gerçeklikten bahsediyorsun.


    Bu işin gerçekliklerle ilgilisi yok. Bu iş bir planın devreye konulması ve dünyanın şekillendirilmesi ile ilgili. Kovid sürecinde bunu anlamadıysanız maymun çiçeğinde de anlamamaya devam edeceksiniz.



    Kanada şimdi maymun çiçeğine karşı uçakta maskeyi geri getirmiş. Daha sonraki adımda her yerde geri getirecek. Bu işler böyle. Yavaş yavaş pişirilen kurbağa misali..



    Maymun çiçeği hava yolu ile mi geçiyor da maske getiriyorlar, ya da daha acısı maske bir işe yarıyor mu da maske getiriyorlar, hayır. Dediğim gibi bu bir plan ve yeni korku planı maymun çiçeği..



    Yeniden başlıyorlar: bu sefer maymun çiçeği virüsü
    Yeniden başlıyorlar: bu sefer maymun çiçeği virüsüPelhamtwitter
    “Canada… Mandatory monkeypox quarantine and the reintroduction of mask mandates for air travel https://t.co/A1ca4MVOL0”
    https://twitter.com/Resist_05/status/1534739606373298177
  • Coronadada basta korkulacak birsey yok dediler sonra isita isita Pandemi ilan ettiler ayni senaryoyu Maymun Tiyatrosundan bekliyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Coronadada basta korkulacak birsey yok dediler sonra isita isita Pandemi ilan ettiler ayni senaryoyu Maymun Tiyatrosundan bekliyorum.
    Iki hafta once yazdigim mesaji alintiladim cunku yavastan basladilar. Saglik Bakani dunku Nato zirvesinin ardindan bugun Maymun ciceginin Turkiyede oldugunu bildirdi. Yeni oyuna hazir olun! Yapmaniz gereken tek sey gormezden gelmek, bunu yapamazsaniz yeni salgin kisitlamalarinin icinde olacagiz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hazirmiyiz? Artan Corona vakalarina Maymun cicegi eiklenip sonra coronanin maymun cicegi virusuyle karisimi bir seyle korkutacaklar! Tiyatro heran start alabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 30 Haziran 2022; 23:53:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Korku filmini devam ettirecekler bu net.


    Maymun çiçeğine de sözde mutasyon geçirdi diyip daha korkunç senaryolar çıkaracaklar. Diğer taraftan gribi kovid olarak pazarlamaya devam edip yine 5. ve 6. doz kovid aşısı satışı da yapacaklar millete.


    Bu, sadece para kazanmakla ilgili değil. Bu, aynı zamanda 2 yıldır dünyaya atmaya çalıştıkları büyük reseti atabilmeleri için tedarik zincirlerinin kırılması ve ekonomilerin batırılması için gerekli.


    Bu işin sonundaki plan ise çok basit: Çin'deki kontrol sisteminin dünyaya getirilmesi. Bunun daha kolay kabul edilmesi için evrensel maaşa bağlanacak herkes. Yani evde oturması için millete para verecekler. Dijital para sistemi ile nereye ne harcadın, kime ne verdin tam kontrol gelecek ve beğenmedikleri vatandaşın parasını dondurarak ilgili kişiyi bitirecekler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.