Şimdi Ara

Yeniçeri vs Samuray

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
374
Cevap
3
Favori
15.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeniçeri vs Samuray

(En Son Oy Tarihi: 15.11.2025)
Giriş
  • Evet arkadaşlar klasik anketimize hoşgeldiniz.
    Bir tarafta güçleri dilden dile dolaşıp, muhteşem disiplinleriyle dünyaya nam salan yeniçeriler. Öbür tarafta hızları ve inanılmaz keskinlikte olan katanalarıyla samuraylar.

Samuray;

1.)
     Yeniçeri vs Samuray

2.)
     Yeniçeri vs Samuray

Yeniçeri;

1.)
     Yeniçeri vs Samuray

2.)
     Yeniçeri vs Samuray

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahîpkıran -- 12 Ekim 2013; 1:33:44 >

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • Çok iyi bir soru ,samuraylar bana biraz yavaş geliyor yeniçeriler kılıç yanına silahta kullanıyor o yüzde yeniçeri.
    Kirpiklerin ok ok, yar yar cana batarken
    Cümle alem uykusunda yatarken
    Kimseler görmeden yar oy, yar oy - gel gizli gizli, gel gizli gizli
  • Ver katanayi yeniceriye bak neler yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayvanlar olmadan insanlar nedir ki? Eğer bütün hayvanlar kaybolup giderse insanoğlu büyük bir ruh yalnızlığı içinde ölecektir. Hayvanlara ne olduysa insanlara da aynısı olur. Her şey birbirine bağlıdır. Yerkürenin başına gelen, yerkürenin çocuklarının da başına gelecektir.
  • Kangal alir.

Saka bir yana bilmiyorum hic belli olmaz. Ikiside kücük bir hata yapsa digeri kafayi ucururdu herhalde.

Her Gece Ölüyor, Her Gece Yeniden Doğuyordum.. Yeniden..

In god we trust
  • imzamdanda anlayacağın gibi ortaçağ savaşları hayranıyım.bu yüzden bütün bilgimle açıklıyorum.yeniçerilerin kılıçları eğridir.samuray kılıcıyla yeniçerinin kılıcına vurduğu zaman samurayın kılıcı kırılır.çünkü yeniçerinin kılıcının ucu konudaki yeniçeri resmindede görüldüğü gibi eğridir.ve eğri parçanın bulunduğu noktaya herhangi bir parça gelirse o parça ayrılır.youtubeda bir video izlemiştim.bir domuza düz kılıçla vurmuşlardı.hiçbirşey olmamıştı.eğri kılıçla vurmuşlardı ortadan ikiye ayrılmıştı.yani yeniçeri silah bakımından bir adım önde.üstelik yeniçerilerin elleri çok serttir ve bir insanın kafasına sert bir şekilde tokat attıkları zaman beyin travmasına hatta ölüme yol açabilirler.yani yeniçeri samurayın boşluğunu bulduğu an tokadı çakarsa samurayın işi biter.ayrıca yeniçeriler samuraylardan çok daha yetenekli ve eğitimlidirler.bunun sebebi safkan türk olmalarıdır.türkler ise dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kılıç kullanan insanlarıdır.bu yüzden yeniçeri yener.
  • Samuray alır gibi geldi ama bu yeniçeri belli olmaz
  • Shogun karşısında şansı bile yok katana olarak bilinen çift elli kılıç çok aşırı keskindir ve onu öyle ustaca kullanırlar ki ne olduğunu anlamadan omurga dahil ikiye ayırabilirmiş özelliği odur zaten zırh açısından dezavantajı olan yeniçeri kellesini ve uzuvlarını koruyamaz kas gücü bi yere kadar tokat atma girişimini unut bile

Orijinalden alıntı: -Agrippa-

imzamdanda anlayacağın gibi ortaçağ savaşları hayranıyım.bu yüzden bütün bilgimle açıklıyorum.yeniçerilerin kılıçları eğridir.samuray kılıcıyla yeniçerinin kılıcına vurduğu zaman samurayın kılıcı kırılır.çünkü yeniçerinin kılıcının ucu konudaki yeniçeri resmindede görüldüğü gibi eğridir.ve eğri parçanın bulunduğu noktaya herhangi bir parça gelirse o parça ayrılır.youtubeda bir video izlemiştim.bir domuza düz kılıçla vurmuşlardı.hiçbirşey olmamıştı.eğri kılıçla vurmuşlardı ortadan ikiye ayrılmıştı.yani yeniçeri silah bakımından bir adım önde.üstelik yeniçerilerin elleri çok serttir ve bir insanın kafasına sert bir şekilde tokat attıkları zaman beyin travmasına hatta ölüme yol açabilirler.yani yeniçeri samurayın boşluğunu bulduğu an tokadı çakarsa samurayın işi biter.ayrıca yeniçeriler samuraylardan çok daha yetenekli ve eğitimlidirler.bunun sebebi safkan türk olmalarıdır.türkler ise dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kılıç kullanan insanlarıdır.bu yüzden yeniçeri yener.

Katana da eğridir ayrıca yaklaşımınız hiç objektif değil.

Night gathers, and now my watch begins. It shall not end until my death. I shall wear no crown and win no glory. I shall live and die at my post. I am the sword in darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.
  • quote:

imzamdanda anlayacağın gibi ortaçağ savaşları hayranıyım.bu yüzden bütün bilgimle açıklıyorum.yeniçerilerin kılıçları eğridir.samuray kılıcıyla yeniçerinin kılıcına vurduğu zaman samurayın kılıcı kırılır.çünkü yeniçerinin kılıcının ucu konudaki yeniçeri resmindede görüldüğü gibi eğridir.ve eğri parçanın bulunduğu noktaya herhangi bir parça gelirse o parça ayrılır.youtubeda bir video izlemiştim.bir domuza düz kılıçla vurmuşlardı.hiçbirşey olmamıştı.eğri kılıçla vurmuşlardı ortadan ikiye ayrılmıştı.yani yeniçeri silah bakımından bir adım önde.üstelik yeniçerilerin elleri çok serttir ve bir insanın kafasına sert bir şekilde tokat attıkları zaman beyin travmasına hatta ölüme yol açabilirler.yani yeniçeri samurayın boşluğunu bulduğu an tokadı çakarsa samurayın işi biter.ayrıca yeniçeriler samuraylardan çok daha yetenekli ve eğitimlidirler.bunun sebebi safkan türk olmalarıdır.türkler ise dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kılıç kullanan insanlarıdır.bu yüzden yeniçeri yener.

Yeniçeriler safkan türk değildir. Hıristiyan çocukların 8-18 yaşlarında alınarak yetiştirilmesi (devşirme) ile oluşturulmuştur . KAYNAK

Bu arada soruya gelirsek samurayların çok daha seri ve teknik olduğunu düşünüyorum. Bu gibi durumlarda kas gücünün pek bir önemi olmadığını düşünüyorum.

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor
  • quote:

Orta çağ savaşlarının hayranısın ama maalesef pek bir bilgin yok.

Orijinalden alıntı: takatuka15

Teke tek de samuray çünkü eğitim amacı suikast ama ordu da yeniceri forum silinebilir... Saygılar

O ninja suikastçiler hocam samuraylar katananın yanında etkin at mızrak ok hatta daisho(çift kılıç kullanma) becerilerine sahiptirler silahlarının bir ismi ve ruhları olduğuna inanırlar ve onları ustalıkla kullanırlar

Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.