Şimdi Ara

Yeni YouTube politikasıyla neredeyse reklamsız video kalmayacak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
3
Favori
11.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu vanced hangisi oluyor? Storeda bir sürü vanced var hiçbiri de dediğiniz gibi değildi. Eklenti değil sanırım farklı bir app bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube premium hem reklamsız youtube hem de youtube music içeriyor. 1 sene önce spotify kapattım. Youtube premium aileye geçtim 6 kişilik aile üyeliği 26 lira. Cepteteb de yarısını iade ediyor 13 liraya geliyor. Music uygulamasının arayüzü spotify gibi kullanışlı değil ama işimi görüyor. Tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y Ddraig Goch -- 24 Kasım 2020; 13:30:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu ile kurmayan kaldıysa vanced'ı kurmuş oldu

  • Allaha şükür android kullanıyorum youtube vanaced var yetmiyor root var oda yetmiyor üstüne adaway kurulu. Reklamın ne olduğunu unuttum aynı şekilde chrome da da eklentiler var.


    Ama tek bir sorun var evdeki smart TV de bu allahın belası reklamları görüyorum, smart TV de bu youtube reklamlarından kurtulmanın direkt yolu yok mu arkadaşlar ?

  • Takip

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuscleTower

    4 gb ram gereksiz çok kral nas cihazı yaptım ben hazır satılanlara on basar sistemin kullandığı ram 300 mb ana sistem rasbian bustera vnc ile uzak bağlantı yaptım 1080p youtube izlerken (sistemde aynı zamanda nas ve 4-5 program çalısıyor) 1.1 gb ram çekti güzel soğutma yaparsanız stok 0.6ghz olan işlemci 2.0 ghz 60 dereceyi geçmeden geliyor raid fantezini anlamadım dostum gerek yok raid çünkü dış bağlantıda max hızın upload hızıyla sınırlı olacak yerel bağlantıda wifi ile giriyorsan 10-20 mb olur elimde ip kamera olsa uzaktan kayıt testi yapcam

    Kablo ile bağlantı var bende. Wifi'da ac wi-fi var. 80mb saniye rahat görüyorum. Ama wi-fi'da sadece cep telefonu var. Kalan herşey kablolu bende. Bir de ben bunu ofise kuracağım.


    Raid'in neredeyse maliyeti yok benim için. Zaten elimde 1tb disk var birkaç tane. Artık 1tb ikinci elde de pek para etmiyor. O açıdan da daha mantıklı. 3tb disk parasına 3 tane 1tb disk rahat alınıyor. Raid kurmak da yanına kâr. Tek almam gereken USB sata çevirici olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • PC de Opera ile reklamsız izliyorum. IOS için önerisi olan var mı?

  • iPhone’da jailbreak’siz reklam engellemenin nasıl yapıldığını biri anlatabilir mi rica etsem?

    Safari ayarlarını kurcaladım reklam engelleme yok.

    Konu android vs iphone kavgasına dönmüş :|

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 kuruş premium parası vermemek için yine sayfalarca kafa patlatmış millet

  • Premium fiyatlandırması çok iyi üstelik papara ile alınca 8-9 liraya geliyor. Adamlar 1 dolara böyle bir hizmet verirken hala premium kullanmayan varsa söyleyecek bir şey yok.

  • Reklam olmazsa o videoların hiç biri olmayacak ama siz bilirsiniz.

  • fofer kullanıcısına yanıt

    Yalnız Vanced kullanmak icin Root'a gerek yok.

  • reklam versin reklam vermesin demiyoruz fakat her ilgi çeken video ya tıkladıktan sonra reklam çıkması insanın canını sıkıyor bunaltıyor . üstelik uzun metrajlı film , dizi vs . içeriklerde abartılı reklam koyuyorlar 1.5 saatlik videoya abartsız 15 20 tane reklam koyuyorlar . son zamanlarda yerel ve harici medya kanallarında çok fazla reklam yayını var . televizyon kanalları milleti dizi - reklam ikilisi ile bunalttı artık . youtube uygulamasının da sürekli güncellenmesinin nedeni insanların yanlışlıkla da olsa reklamlara tıklamalarını sağlayacak arayüz oluşturmak

    aslında browser dan daha özgürce video izlenebilir ama adamlar haalaa inat ediyor benim sistemimi benim programımdan kullanıp gelir getirici kurallarıma uyacaksın diye .

     bu şirketin kurucuları zamanında başka amaçlarla kurmuşlardı maddi çıkarları yoktu sanırım ama şu anda bu kadar videoyu barındırmak adına kaynak donanım problemleri sorunlarını çözmek için yoğun şekilde reklam yayıncılığına başladılar . geçmişteki atılan temellerin nimetlerini toplamaya başlıyorlar . 


    özellikle türkiyede çok fazla veri kirliliği var önüne gelen video açıyor izlensin izlenmesin bunları barındırmak için reklamları da abarttılar .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 24 Kasım 2020; 11:12:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: X4eros

    Vanced candır

    Yorumu görünce denemek istedim biraz uğraştırdı ama değdi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y Ddraig Goch

    Youtube premium hem reklamsız youtube hem de youtube music içeriyor. 1 sene önce spotify kapattım. Youtube premium aileye geçtim 6 kişilik aile üyeliği 26 lira. Cepteteb de yarısını iade ediyor 13 liraya geliyor. Music uygulamasının arayüzü spotify gibi kullanışlı değil ama işimi görüyor. Tavsiye ederim.

    Bende böyle bir değişiklik yapmayı düşünüyorum. Spotify ile Youtube music içerik karşılaştırırsanız fark var mı?

  • hem laptopta hem telefonda adblock yüklü

    severek takip ettigim youbercilarda kullanmiyordum aslinda, para kazansinlar diye

    ama son zamanlarda hepsi cok abartti bu reklam isini

    her dk basi reklam giriyor sanki

    video daha acilmadan iki reklam izlemek zorunda kaliyorsun

    rezalet ve ac gözlülüktür bu

  • youtube premium için iyi taktik

  • Premium alanlarda da bir hava bir hava. Yok premium sağ olsun, yok 3-5 kuruş ödeyin rahat edin.

    Konu premium ücreti değil. Konu, başkalarının ürettiği videolardan fahiş kar elde etmek. Youtube ya da Google reklamverenden 1 lira alıyorsa, bunun 1 kuruşunu yayıncıya ya verir ya vermez. Kendine 60-70 kuruş alır. Adam uğraşsın video çeksin, Youtube 60 kuruş alsın, adam 1 kuruş. Hak mı?

    Youtube tekel ama nasıl tekel? Çok mu önemli bir özelliği var? Aynı kodlamayı kaç hünde yazar ortalama bir kodcu? Youtube tekel çünkü Google tekel. Google'da ne aratırsan arat karşına Youtube videosunu çıkarttığı için Youtube tekel. Rekabet kurallarına uysa binlerce rakibi çıkar.

    Ben de bazen hem Youtube hem yayıncı kazansın diyorum ama videoyu bir açıyorum, gökten reklam yağıyor. İnsaf. Tv8 mi bu? Reklamlar da reklam olsa. Sürekli gürültü.

    O yüzden Android'de Opera kullanıyorum. Sadece anasayfada bir reklam gösteriyor. Onu da sunucu parasına saysın. Yayıncılar için üzgünüm ama durum bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Ozellikle telefondan seyredenler icin yt vanced bambaska bir deneyim oluyor. Video ici sponsor reklamlarini bile kendisi otomatik atliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.