Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.256
Cevap
112
Favori
437.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail4444

    Ben az önce aradım, bu tarifenin geçişe kapalı olduğunu söyledi. Ben hala bu tarifeyi bu fiyata kullananlar ve tarifeye bu fiyata geçenler var deyince bazı müşterilerin hattına bu tarife tanımlanıyor o yüzden geçenler var dedi. Benim hattımda böyle bir şey yokmuş. 10 yılı aşkın süredir aralıksız avea yani Türktelekom kullanıyorum adamların yaptığına bak. Bu tarifeye geçmek için ne yapabilirim arkadaşlar bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen.

    İlk önce indirim talep ettim,hattınızda görünmüyor dedi. Sonra ozaman faturasız hatta geçmek istiyorum dedim. Zaten talep açıyorlar nedenini soruyorlar, faturasız hatta daha uygun tarifeler var diye söyleyin 25-30 liraya. Talebiniz vedikten sonra yapmanız gereken beklemek,bir kaç güne 05554441500 numaradan arıyorlar ve talep açmanızın nedenini soruyorlar. Yine aynı şekilde 25-30 liraya üstelik bol internetli tarifelerin mevcut olduğunu bu yüzden geçmek istediğinizi söyleyin. Sonrası size teklif edecek faturalıda kalma sözünüze diye,Yaz Fırsatı 8gb kdv dahil 30,84 TL.

    Ama aradıklarında açmanız lazım yada telefonunuzun açık olması galiba tek sefer arıyorlar,yoksa faturasıza gecersiniz :)

    Umarım açıklayıcı olmuştur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende 29 tl ye 8gb 1000 dk 1000 sms tarifesine geçtim.sonradan birde hattınıza %20 indirim tanımlanmıştır diye mesaj geldi.bu ne demek oluyo 29 tl yemi indirim tanımladı şimdi bunlar.29 tl ye alan arkadaşlarada bu mesaj geldimi?
  • Arkadaşlar geçenler, geçtikten bir kaç hafta sonra müsteri hizmetlerini arayip taahütnamesinin onaylanıp onaylanmadığını kontrol etsin bir arkadaşım ve ben bu tarifeye geçtik geçen gün faturamın kesim tarihini ögrenme amaçli aradim 29 tl vergilerle 30 u geçiyor degil mi dedigimde taahutu onaylamadiginiz icin 39 tl + vergi odeyeceksiniz aylik dedi. Halbuki onaylamistim. Iki uc dk nizi ayirip kontrol etmekte fayda var ne olur ne olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scawn -- 1 Nisan 2017; 9:55:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün geçişim yapıldı hattımda 5.97 tl bakiye vardı, fatura kesin tarihine 7 gün var güncel fatura ilk önce 14.27 idi şuan 10.99tl. Temsilci kota aşımsız dedi umarım öyledir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    %20 indirimle 29tl oluyor. Yani bu tarifeyi size tanimlarken size ozel %20 indirim yapalim diyorlar ve bu sekilde bu fiyata veriyorlar. Benimde ayni sekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde taah. bitmek üzereydiler 5 gb 1000 dk 1000 sms 36 tlydi. aynı fiyat verelim dediler yok dedim. 8 gb liyi istedim olmaz değip aynı tarifeyi 26 tl yaptılar anlaştık pek de uğraşmak istemedim. Diğer 2 hattımı da 3 gb 1000 dk 1000 sms bunlarda 24 tl idi 18 tl ye helalleştik. Fazla konuşacak zamanım yoktu.
  • Ben hattımı vodafone'dan taşımak istiyorum ama bu tarifeye nasıl geçebilirim ?
  • SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Bende vodafone dan taşıdım hemen anlatayım. Elinizde hat sahibi adına kayıtlı bir fatura veya ikametgah adresi ve hat sahibinin nüfus cüzdanıyla beraber bir Tt bayisine gidin. Taşırken mutlaka interneti bol 10 gb paketine geçmek istediğinizi belirtin yoksa bir hata olursa geçiş işleminiz gerçekleşmeyebilir. Hepsi bu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usbehci kullanıcısına yanıt
    Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
  • Bende bu kampanyayı kullanıyorum 29tl ye ama mayısta süresi doluyor beni arayıp daha iyi bir teklif sunarlar mi acaba nasıl bir yol izleyeyim yada aynı tarifede indirim mi talep edeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çesna kullanıcısına yanıt
    Geçen senelerde geçiş yapmıştım sonra da 50tl civarı teklif ettiler faturasıza geçtim sonra da geçiş için para aldılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dev fırsat 4gb 750dk sms yok 30 lira veriyordum. Aradım MH ni bana 29 liraya 8gb lık yaz fırsatı paketi verin dedim. Yok olmuyor o kampanyalı müşterilerimize falan dedi saçmaladı. Ben neyim o zaman dedim. Size özel değil dedi :) başkan o zaman beni kontörlü hatta geçir dedim. Ama 20 lira geçiş ücreti var dedi. Olsun canım sıkıntı değil dedim( bu arada 20 lira saplıyorlar ama kontörlüye geçince 20 lira hediye veriyorlarmış) tamam kaydınızı aldım sizi arayacaklar dedi. Hacı niye arıyorlar geçir beni kontöre dedim atar bile yaptım. Yok sizi genel nerkezfen arayacaklar da falan filan neyse ertesi gün hanım abla aradı, dedi neden farurasıza geçiceksin? Dedim tekrar faturalıya geçmek için sizi hiç uğraştırmayalım 29 liraya 8gb 1000dk 1000sms e geçirelim. İyi bari geçir bacım dedim. 1 yıl kafa rahat

    Edit: Aradan 1 yıl geçmiş tekrar aynı taktiği uyguladım 8 gb 1000 sms 1000dk konuşma 29 lira.

    Seneye görüşürüz

    Edit: turktelekom dan bir hanım abla aradı dediki yılbaşından sonra fiyatlarımız artıyor teklifimizi kabul etmezseniz 30 liralık paketi 65 liraya alacaksınız dedi. Taahhütüm martta bitiyor değiştiremezsiniz dedim yok değiştirirz dediler. Oldu canım dedim sizin olsun. Tekrar aradım MH ni beni aradınız varmı arkadaşım böye bir durum. Yok beyfendi dediler. Adam mı kandırıyorsunuz dedim o arkadaşı şikayet ediyorum ve hattımı taşıyorum dedim ceketim alıp çıktım. Şimdi turkcell deyim lifecell hoşgeldin 7gb 45 lira tabiki ön ödemeli 😉



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicbass -- 2 Ocak 2019; 13:59:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de faturasıza geçirin dedim. Ne arayan oldu Ne soran. Direkt geçirdiler 250 lira da taahhüt bedeli kitlediler : ) yıl sonuna kadar telsiz kullanımı da aldılar. Yıl sonuna kadar bekleyip Türk Telekom la bağımı tamamen kopartacağım. Evdeki telefon internet te kapattıracağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 nisanda taahhüt bitiyordu 6 nisanda aradım faturasıza geçmek istiyorum diye. bu tarifeye geçirdiler 30 tl ye
  • Usbehci kullanıcısına yanıt
    Hocam bende vodafoneden gecmek istiyorumda interneti bol 10 gb tarifesi kac tl birde dakika ve sms i ne kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nyanaa N kullanıcısına yanıt
    1000 sms ve 1000 dk. 12 ay taahhüte 39, taahhütsüz 49 lira. Ayrıca bana müşteri hizmetlerinden eğer Tt müşterisi birinin referansıyla gidersem 3 lira indirim olacağı söylendi ama bunun peşine hiç düşmedim. Eğer taahhütü bozarsanız, kullandığınız ay kadar normal ücretlendirmeyle taahhüt arasındaki farkı ödersiniz ki bu da ay başına 10 lira demek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde taahhüt bitti 8gb 29 tl'lik paketi alabilmek için ne yapmalıyım ? Vermezlerse vodafone geçeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde Taahhüt bitmek üzereydi.dün aradılar.sürekli faturam fazla geliyor gibi şeyler söyledim.Saçma sapan bi tarife sundular.dedim aveadan başlayarak 16 yıldır bu operatördeyim sizin sunduğunuz tarifeye bakın dedim( bu arada şuan ki tarifem bol kepçe yani 3gb internet ,telekomlular ve sabit hatlarla sınırsız.her yöne 600 dk. ve 1000 smsti.1 yıldır 40 tlydi fln hiç 40 ödemedim.internet yetmediği için hep gazla ödüyordum). sonra baya sinirlenip tarife sumayın bana insanlara çok avantajlı tarifeler sunuyorsunuz bana sunduğunuz tarifeye bakın dedim.hattımı taşıyacağım dedim.başvurunuzu alıyoruz dediler yeni bi tarife istemediğinize yönelik. dedim alın. kapattım telefonu.

    1.2 saat sonnra aradılar açmadım.bugün tekrar aradılar.aynı muhabbetleri yaptım internetim yetmiyo ve sürekli fazla para ödüyorum dedim.kadın dedi ki size şu paketi sunuyorum .10 GB internet 1000dk her yöne 1000 sms ,telekom ve sabit hatlarla sınırsız. 43 tl dedi.sustum olur dedim. benim için inanılmaz bi tarife sundular arkadaşlar.inat edin istediğiniz gibi tarife sunuyorlar...
  • Bugün eşim için aradık aynı ayağı yaptılar. Kayıt oluşturduk heyecanla aramalarını bekliyoruz ona da bol kepçe 39 lira hedefimiz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 1 haftaya taahhüt bitiyordu,geçen hafta aradılar 39 tl ye kullandığım 7 gb 1000 dk 1000 sms i 45 tl verelim uzatalım kabul etmedim kapattım.Bugün yine aradılar hattınızla ilgili bir sıkıntı var mı diye sordular bende durumu anlattım hattımı taşıcam pahalı vs aynı tarifeyi 22 tl ye indirdi kabul ettim.

    7 gb 1000 dk 1000 sms 22 tl daha ne olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.