Şimdi Ara

*_* YENİ YARİS 1.0 ve 1.3 TARTIŞMA GRUBU *_* (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
9
Favori
203.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar arabamı daha tanıyamadım tecrubeli arkadaşlara bir iki sorum var, yaşadığım yerde trafik nedeniyle 2. vitesten 1. vitese düşüp 1 km civarı 1. viteste gidiyorum devir göstergesi 2 bin civarlarında oluyor acaba doğrumu yapıyorum , 2.si ben benzin olarak total 97 aldım ve bp den daha iyi olduğunu düşünüyorum , gelecek ay içinde arabaya ,alarm + koltuk kılfları+arabanın altını da murşamba benzeri birşeyle kaplatmak gibi düşünceler içindeyim ,sizlerden öneri alabilirmiyim yanlışım varmı acaba ..
  • selam arkadaşlar eşim için şehir içinde kullanacağı cici bir otoya ihtiyacımız vardı. ben de o kadar araştırma inceleme ve araba kıyaslaması sürüş vs sonrası yaris te karar kıldım ve 1.3 terra aldım. daha doğrusu sipariş verdim haftaya gelecek. doğru karar verdiğime inanıyorum. paylaşımlarınız için herkese teşekkürler.
    eşim otomatik kullanamadığı için düz vites aldık. donanımı da bize yeterli geldi. paspas vs haricinde park sensörü de hediye ettiler ama o kadar. biz de fazla üsteleyemedik. zaten elelrinde araç yok. mesela dizel istedik. memlekette yok. satışlar iyi herhalde

    deneyimlerimi buraya aktaracağım . selamlar
  • Selam arkadaşlar. bi yakınımda 2004 1.0 çooook temiz otomatik vites(full) yaris var. ihtiyactan dolayı satıyor. pek fazla kullanmadı kendiside bi bayandan almıştı. arac İzmirde. km:40000'de ilgilenen arkadaşlar varsa;
    tel:02322640299
  • Arkadaşım arabasını satmaktan vazgeçtiğini söyledi. Herkesten Özür diliyorum.
  • csurgeon arabayı kaça aldın?
  • csurgeon hayırlı olsun ,valla bana paspas hariç hediye vermediler , 26.200 e verdiler 1.3 terra tarih 21.11.2006 iyimi aldım acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-058B8D3E6 -- 17 Aralık 2006; 23:48:39 >
  • hAYIRLI OLSUN DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM ESK TOYOTA 400 YTL LİK İSTEDİĞİN HEDİYEYİ TAKIYOR ARACA
  • Daha önce de yazdığım gibi ben aracı alırken de çok bi indırim, hediye olayına girmedıler. Zaten bir süre sonra hediyeli değil, sorunsuz araba almak önemli olmaya başlıyor.

    csurgeon hayırlı olsun diyelim, kazasız belasız kullan arabanı.

    Dun gazetede vardı Toyota %10'luk indirime devam ediyor diye. Demek liste fiyatlarından indirim devam ediyor. Ben Aralık ortasında büyük bir indirimi kaçırırım diye endişelenmiştim, neyse büyük bir hadise olmadı.

    Yahu bu arada trafikte kırmızı ışığa, sinyallere, şeridinde gitmeye pek önem veren kalmamış galiba. Milllet kafasına göre takılıyor yolda, bu nasıl iştir yahu ???
  • haklisin pek kurallara uyan kalmadi
    quote:

    Orjinalden alıntı: ecomeko


    Daha önce de yazdığım gibi ben aracı alırken de çok bi indırim, hediye olayına girmedıler. Zaten bir süre sonra hediyeli değil, sorunsuz araba almak önemli olmaya başlıyor.

    csurgeon hayırlı olsun diyelim, kazasız belasız kullan arabanı.

    Dun gazetede vardı Toyota %10'luk indirime devam ediyor diye. Demek liste fiyatlarından indirim devam ediyor. Ben Aralık ortasında büyük bir indirimi kaçırırım diye endişelenmiştim, neyse büyük bir hadise olmadı.

    Yahu bu arada trafikte kırmızı ışığa, sinyallere, şeridinde gitmeye pek önem veren kalmamış galiba. Milllet kafasına göre takılıyor yolda, bu nasıl iştir yahu ???






  • quote:

    Orjinalden alıntı: hakanto

    arkadaşlar arabamı daha tanıyamadım tecrubeli arkadaşlara bir iki sorum var, yaşadığım yerde trafik nedeniyle 2. vitesten 1. vitese düşüp 1 km civarı 1. viteste gidiyorum devir göstergesi 2 bin civarlarında oluyor acaba doğrumu yapıyorum , 2.si ben benzin olarak total 97 aldım ve bp den daha iyi olduğunu düşünüyorum , gelecek ay içinde arabaya ,alarm + koltuk kılfları+arabanın altını da murşamba benzeri birşeyle kaplatmak gibi düşünceler içindeyim ,sizlerden öneri alabilirmiyim yanlışım varmı acaba ..



    merhaba arkadaşım,

    benim bildiğim 1. vites kalkış vitesidir ve en güçlü vitestir. bu vites aynı zamanda motoru en çok zorlayan vitestir ve genel kural olarak araç düşük vitaste ne kadar çok kullanılırsa o kadar çok yıpranır ve yakıtı artar. sen 1. vitesi kalkış dışında kullanmamaya çalış.

    benzin konusuna gelince totalin benzinini bir süre ben de kullandım fakat her zaman söylüyorum "dedelerime katil" diyebilen bir milletin hiçbir malını kullanmam, istersen bana 50 km fazla yaptırsın. herşey para değildir. biz millet olarak tepki vermedikçe daha sırtımıza binen çok olacaktır. ayrıca BP Ultimate gerçekten iyi bir benzin. dizelini de övüyorlar. yine de sen bilirsin.

    benim arabada bayiden çıkışlı olarak alarm ve park sensörü takılı çok memnunum. sana da serviste takdırmanı tavsiye ederim. arabanın altını kaplatmayı daha önce duymamıştım. değerlendirilebilir.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: hakanto

    csurgeon hayırlı olsun ,valla bana paspas hariç hediye vermediler , 26.200 e verdiler 1.3 terra tarih 21.11.2006 iyimi aldım acaba



    bence iyi almışsın ben 1 kasımda 26.500+ park sensörü +alarm şeklinde alabildim. Bir de büyük ısrarlarla ve satış temsilcisinin anlık bilgisizliğinden faydalanıp arka viraj tutamaklarını da onlar hediye ettiler sağolsunlar. (paspas, trafik seti, ve yangın söndürücüyü saymıyorum). sen de 300 YTL versen bunları takdırırsın herhalde. iyi yani. kazasız belasız kullan.

    fakat başka yerler 26.800 den bir kuruş inmediler. hediye de vermediler. tabii ben bu durumu aldığım yere söylemedim. blöfün en kralını yaptım.

    fiyat inme konusunda toyota bayileri kadar ketumunu görmedim. ben de hediye olayına girdim.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: toyyarisçi

    Yaris'e ESP ne zaman gelir bilgisi , duyumu olan var mı?


    bence baştan gelmediyse sonradan da gelmez. toyota donanım ekleme ve değiştirme konularında çok fazla olumlu bakmıyor. ESP çok yararlı ve güzel birşey fakat en yüksek donanım olan sol special a koymadılarsa daha da koymazlar. B segmentindeki araçlarda maliyet kaygıları sebebiyle pek koyma taraftarı değiller galiba.

    şimdi de ABS, airbag ve klima nasıl standart olduysa (eskiden bunlar da opsiyoneldi) ilerki yıllarda ESP gibi güvenlik donanımları standart olacaktır. galiba yeni corollada ve auriste bu opsiyon var.
  • arkadaşlar,

    genel bilgi olarak hepinizin tüm kullanım kitapcığını baştan sona okumanızı tavsiye ederim. bu sayede birçok ufak ayrıntının olduğunu görüp kullanabilirsiniz. yanlış uygulamalar da yapılmamış olur.

    sizlere benim de bir sorum var. kitapçikta yazmıyor fakat bu araçlarda Cep telefonu kullanımı ile ilgili bir bilginiz var mı? kitapçıkta telsiz ve mobil telefon ile ilgili küçük bir not düşülmüş sadece.

    telefon kullanımının bir zararı olabilir mi?
  • cagduygu

    o abs li araclarin hepsinde riski olduğundan yaziyor..... ben daha zararini gören duymadim....
  • bende zararı olan bir olay duymadım ama yinede aklıma takıldı. zaten benim bahsettiğim not yanlış hatırlamıyorsam telszi ve araç telefonu ile ilgiliydi ve yetkili servise danışmadan takmayın felan diyordu. cep telefonu ibaresi hiç yazmıyor.
  • cagduygu kardeş sağol bilgiler için ,yazını okuduktan sonra 1. vitesi unutuyorum :) buarada alarm için 240 dolar istedi (işçilik +kdv hariç) servise park sensörünü sormadım ama herhalde bi o kadarda ona isterler tahimim, yani ben iyi pazalık yapamamışım , neyse önemi yok arabamdan memnunum o yeter hepimiz kazasız belasız binelim gerisi boş
  • çok büyük bir rakammış o. altı üstü bir alam takacaklar bence başka bir yere de sor derim. sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama 240 dolar + işçilik +kdv çok fazla. yok bence iyi fiyattan almışsın onlar o fiyattan alarm satamazlar mümkün değil neredeyse 400 ytl ye geliyor
  • bu söylediğim fiyatlar arabayı aldığım ankara lidere ait şuan balıkesirdeyim ,büyük ihtimalle taktırmayı düşündüğüm aparatları balıkesirde yaptıracam henüz balıkesir toyotaya uğramadım
  • Esk. Toyota'da park sensörü:200 , alarm 160 ytl.
    Yapılan testlerde Yaris'in yol tutuşu zayıf (özellikle ıslak zeminde) deniyor.Kullanan arkadaşlar bu doğru mu lastikler değişirse acaba bu durum düzelir mi yoksa aracın airodinamiğinden mi kaynaklanıyor?Islak zeminde savrulanınız var mı?
  • lastikten kaynaklaniyor islakta cok zorladim bir ara abartirsan 4 tekerden kayiyor....

    dunlop islak zemin icin mükemmel önceki fiar uno mda kullandim onda bile yol tutusu artmisti....

    quote:

    Orjinalden alıntı: toyyarisçi

    Esk. Toyota'da park sensörü:200 , alarm 160 ytl.
    Yapılan testlerde Yaris'in yol tutuşu zayıf (özellikle ıslak zeminde) deniyor.Kullanan arkadaşlar bu doğru mu lastikler değişirse acaba bu durum düzelir mi yoksa aracın airodinamiğinden mi kaynaklanıyor?Islak zeminde savrulanınız var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.