bu ötv galiba yeniden artıcak, toyota bir tüyo almış olabilir.
yaris i yılbaşından önce getirmek doğru bir karar olur.
araba çok güzel ama kadran niye ortada bu uygulamadan fret ediyorum
haklısın
arkadaşlar 0 araba almak üzereyim, yaris blue inceledim corsa,palio,clio gibi küçük sınıftaki araçlar içinde fiyatı da değerlendirmeye aldım ve bayağı beğendim sizce alınırmı .
Bir de bu yenimodeli nedir (yepyeni yaris) ,Türkiye ye geldimi ,fiyatı bellimi ?
Dizel seçeneği var mı, acaba? Çok hoş duruyorlar.
valla hiç bir bilgi yok ama araştıcam bilgileri sizlere aktarırım
İçi çok hoş ama dıştan ben hiç beğenmedim...
bencede dışı daha güzel eski yaris bi b..ka benzemiyodu
quote:
Orjinalden alıntı: burçak
Dizel seçeneği var mı, acaba? Çok hoş duruyorlar.
dizel seçeneği var tabi corolla daki aynı motor.
benim tahminim 19 aralıktan sonra gelicek .ilk etapta dizel gelmeyebilir ama
bunun fiyatı tahmini ne olur acaba ?
nanelimon arkadaşım bence sen hemen gir sıraya ben bu aracı inceledim içi bayaa bi genişlemiş nerdeyse hatcback kadar olmuş eski yariste kıç kadar olan bagaj boşluu bunda easy flat arka koltuk sayesinde çook geniş olmuş ön panel etkileyici ve ergonomisi iyi ayrıca e-ncapten de 5 yıldızı patlatmış ama önden görünüşü minik bi fil yavrusunu andırıyo
di mi ama baksana,
quote:
Orjinalden alıntı: nanelimon
bunun fiyatı tahmini ne olur acaba ?
eski yarisle arasında çok büyük bir fiyat farkı olacagını sanımıyorum
araç gerçekten çok güzel bir araç...
abi şimdi yaris blue 23.5 iken bu araba bayağı janjan lı duruyo biraz tuzlu olur gibime geliyo fiyatını öğrenecek bi yer yokmu yaw
o kadar tuzluya satamazlar merak etme
Aynı para olur maliyeti aynı, öyle her yein çıkan eskisinden pahalı olsaydı ohoo şu anda araçlar 1 milyon dolar olurdu
quote:
Orjinalden alıntı: nanelimon
abi şimdi yaris blue 23.5 iken bu araba bayağı janjan lı duruyo biraz tuzlu olur gibime geliyo fiyatını öğrenecek bi yer yokmu yaw
aç bayiye telefon sor
benim tahminim 22 den başlar 29 da biter
olabilir
servisine sordum 15 inden sonra gelecekmis 1400 motor dizel ve benzinli fiyat hakkında fazla bilgileri yokmuş ama dizeli 30 u bulur dedi.