Şimdi Ara

Yeni yaptığımız siteye beta tester arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

linnnnk.com adında yeni bir site yaptık. Site çok basit bir bookmark sitesi. Üye olduğunuzda gördüğünüz "linnnnk it" tuşunu sürükleyip bookmarkların üzerine bıkarıyorsunuz. Bir siteyi ya da adresi beğendiğinizde ve tutmak istediğinizde tek yapmanız gereken "linnnnk it" tuşuna basmak. Sonrasında link otomatikman linnnnk.com sayfanızda görünüyor. Mobil platformlardan ve diğer tüm browserlardan girebiliyorsunuz. Ayrıca format attığınızda veya başka bir durumda bu sitelerinizi kaybetmemiş oluyorsunuz.

Yakında inş app store uygulamamız da çıkacak. Linkleri kategorilendirme özelliği de ekledik. Tabi sitede hatalar devam ediyor bunun için de sizin yardımınızı istiyoruz. Siteye şimdi üye olanlar ve kullananlara LINNNNK.com uygulamasını ücretsiz olarak vereceğiz. Diğerlerine paralı olacak.

Yardımlarınızı bekliyoruz.
    Teşekkür ederim.

• 1. Ne işe yaradığını tam çözemedim? (Aynı işi Yer İmleri yapmıyor mu?)

2. Neden yaptığınız site İngilizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapdos93

1. Ne işe yaradığını tam çözemedim? (Aynı işi Yer İmleri yapmıyor mu?)

2. Neden yaptığınız site İngilizce?

hocam şimdi bookmark ettin bir siteyi mesela. ya da komik bir videoyu. arkadaşlarına göstermek istiyorsun dışarda. Bookmarklarına telden erişemiyorsun. yada en azından bir program kurman gerekiyor ki bunu sadece chrome kullanıcıları yapabiliyor. Şimdi linnnnk.com da telden ya da başka bir arkadaşının bilgisayarından direk bookmark ını bulabilirsin. Yani bookmark ettiğin siteler sadece senin bilgisayarında kalıyor. Eğer linnnnk.com kullanırsan her yerde erişebiliyorsun.

sitenin ingilizce olmasının sebebi şimdilik beta oluşundan. beta bittiğinde türkçe de olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.