Şimdi Ara

YENİ YABANCI KURALI ACIKLANDI!! (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
5
Favori
15.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 10 sene önce alınması gereken bi karar ancak şimdi alınabildi..

    yalnız transfere milli takım şartı koyulsa iyi olur bence .. Bknz. İngiltere...
  • Hala kural ülke futboluna zarar verebilir diyorlar.Lan ülkede futbol mu kalmış ?

    Yerli futbolculara bakın şimdi kendini nasıl geliştirecekler.Bursaspor Trabzonspor'a 8 milyon euro fiyat çekmiş Ozan için.

    Sınırın neyini savunuyorsunuz abi ?
  • Bunların olması için kulübün borcu olmaması gerek bunları biliyonuz mu siz yoksa yabancı futbolcu alamazlar hiçbir şekilde yani unutun bunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun vatana millete :D
  • Iyi turk oyuncular yine 11'de yer bulur.Caner,Gokhan Gonul,Mehmet Topal,Gokhan Tore,Onur Kivrak...bunlar kaliteli oyuncular,yabanci oyuncuyla bu adamlar riske edilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kuralın fenerin avrupa cezasının bitimine denk gelmesi de ayrı bi tesadüf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecikmiş bir karardı.. aksine türk futbolcular sıkıya geldimiydi bakalım nasıl oynayacaklar bu milli takıma da olumlu yansıyacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkann86

    Bu kuralın fenerin avrupa cezasının bitimine denk gelmesi de ayrı bi tesadüf.

    Kesinlikle (!) Fenerbahçe'nin Avrupa cezası öncesinde her takımda 2654984161 yabancı varken ceza sonrası 6 ya düşürüldü. Ceza bittiğine göre tekrar 2654984161 yabancı olabilir.
  • Gelsin inamotolar ontiverolar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

    quote:

    Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

    Ne değişti beyler ne değişti geçen seneden beri ne değişti lütfen biri bana açıklasın bu adam bu kadar katı konuşurken bir anda ne değişti illa küfür mü edelim?

    Bende çok merak ediyorum 7-8 sene önce karşı çıkanlara şimdi veya geçen sene ne oldu?Ne değişti?

    Başkan değişti yönetim kurulu değişti futbol değişti sen söyle başkanın değişti mi? Düşünceleri değişmiş mi? İstiyor işte yabancı kuralını.
  • Çok doğru bir karar alındı sonunda şükür.

    Her şeyi kenara bıraktım, sırf yabancılar ligde beraber oyanayamadıkları için uyum ve istikrar yakalayamıyorlardı ve Avrupa maçlarında Başarısızlık geliyordu. Türk futbolu şimdi kurtulur.

    En büyük borç Batağı hak etmeyen yerlilere çok para verilmesiydi. Şimdi getir zencileri biri tutmasa biri tutar. Bence yabancı sınırsız Olmalı ve zaten ilerde mutlaka olacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sevindim ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cocuklarınızı avukat, doktor, muhendis yapicam diye uğraşmayın. Alın büyük ekran guzel bir tv 2 adet çanak anten, oturtun ufak yastan tüm futbol liglerinin maclarını izletin. Ülkemizde gelecek menajerlikte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu bunu geçtimde şu olcanın triplerinden kurtuluyoruz en çokta ona şükrediyorum yeminlen.
  • Bi yandan iyi bi yandan kotu olcak tr futbolculari daha az kazanicak yabancilar icin bi degisiklik yok tr de yer bulamasa baska ulkeye giderler ama bizim aç kulup baskanlari yerli oyunculari belese getirmek icin zaten bunu destekliyodu insallah turk futbolu eski kalitesine doner.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milli takım diye ver yansın edenler son 10 yılda elle tutulur başarımız var mı ? Yabancı sınır ile alakası yok bu işin.Doğru düzgün bir tane tam donanımlı oyuncumuz mu var milli takımda ? Galatasaraydan hiç bir oyuncu gitsin istemem açıkcası ben önüne gelen takıma yenilen milli takım için ilk 11 oyuncumuzun sakatlanmasını istemem.

    Yabancı oyuncu da yaş sınır koyalım diyenler; Drogba, Gerrard, Terry, Buffon, Pirlo, Yaya Toure vb gibi oyuncular 40 yaşında bile gelse lige renk katar,estetik katar hatta öyle ki 20 yaşındaki gençlerimizi 25 yaşındaki takım abilerinin başını öne eğdirir performanslarıyla.Genç oyunculara örnek olur.Mesela Ujfalusi bence Semih Kaya'ya baya yardımcı oldu bana göre gelişiminde.Sırf bu sebepten bile tecrübeli ve yaşıyla olgun yabancılar gelse keşke.

    Ayrıca Anadolu kulüplerinin fahiş fiyata yerli oyuncu satmalarına da engel olunacak bu vesile ile.Düşünsenize Alper Potuk aldığınız paraya Essien ayarında oyuncu almak varken veya İsmail Köybaşı,Tarık Çamdal,Veysel Sarı gibi oyunculara 8-10 milyon tl para bağlamak yerine o paraya gelecek vaadeden Brezilyalı,Arjantinli veya Portekizli oyuncu almak daha mantıklı değil mi?
    Telles bile doğru düzgün oynamazken kaç tane talibi var veya 31 yaşındaki Sneijder için 15 milyon euro bonservisten söz ediliyor lâkin ne Arda ne Tuncay ne de başkası için bu meblağların sözü bile geçmedi.Volkan için hangi Avrupa kulübü talip oldu.Kaç yıldır banko 11 oynayan adam Hem Fb de hem milli takımda.

    Bana göre geç kalınmış bir karardır yabancı sınırı sezon sonu beklemende devre arası bile yürürlüğe geçmesini isterdim ki Erkan Zengin çıkıp televizyonlarda artislik yapamasın,İlhan CAVlayıp durmasın.

    Ligimizin yabancı oyuncu akışı sebebi ile tanınırlığının da artacağını ve değer kazanacağını bile düşünüyorum bu karar sayesinde.
  • 500bin €ya oynayacak topcular, yabancı kısıtlaması yüzünden türkiyede 2M€ para alıyosa tabi ki futbolcu ihraç edemezsin ve dolayısıyla futbolcu yetiştiremezsin. bakın avrupanın bütün liglerine trinidad tobagodad tutun da papua yeni gineye kadar topcu var ama, türk topcu yok. sebebi türkiyedeki yabancı kısıtlaması yüzünden yerli oyuncuların türkiyede fahiş paralar kazanması ve yurtdışında daha düşük paralara oynamak istememesi. şimdi trde aldığı parayla belçika liginde aldığı para aynı olan futbolcuların çoğu belçikayı, hollandayı, fransayı tercih edecek. dolayısıyla futbolcu ihracı artınca, bütün liglerde türk futbolcuları görebileceğiz ve bu da futbolcularımızın kalitesini artıracaktır diye düşünüyorum.

    yabancı kısıtlamasının kalkması güzel oldu ama, yanında altyapıdan yetişmiş oyuncu oynatma zorunluluğu getirilebilirdi. mesela kulüpler ilk 18'de 5 tane altyapıdan cıkardığı oyuncu bulundurmak zorunda olsa, herkes bu 5 kontenjanı en iyi ekilde kullanmak adına, altyapısına çok daha fazla özen gösterecektir.
  • Bu yeni kuralı eleştiren arkadaşlara sormak istiyorum; bu zamana kadar yabancı sınırı vardı da kaç kere Avrupa'da kulüpleriniz başarılı oldu veya kaç kere milli takım başarılı oldu?

    Saymayın şimdi yok üçüncülüklerimiz vardı yok uefa kupamız var yok süper kupamız var diye. Adam doğru dürüst takımına yatırım yapamıyor yabancı sınırından dolayı. Ha yabancıya da sınır getirilmeli önüne gelen alınmamalı nitekim Galatasaray'ın son transferleri gibi

    Takımların özelleştirilmesi lazım İngiltere, Fransa ve diğer avrupa ülkelerindeki gibi söz konusu kamu malı olunca başa geçen indira gandi için geçiyor.
  • Yabancı kuralının gelmesine en çok transfer döneminde bol bol eğlenecek olmama sebep olduğu için seviniyorum. Twitterda dhden transfer konularını takip etmek güzel oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım çöplere güle güle diyelim ozaman oynasınlar şimdi 300 bin euro ya akılları başlarına gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.