Şimdi Ara

Yeni Xbox One kullanıcısı olarak bir kaç sorum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bir kaç sorum olacak tek tek yazayım:

    1- Oyun indirirken konsolu normal olarak açık tutmam gerek mi? Normalde mesela aldığımda otomatik kapanıyordu belirli süre sonra ama o saati 6 saat yaptım oyun o sürede anca iner diye fakat cihaz sürekli açık olunca acaba zarar verir mi diye düşündüm? Yoksa mesela ''hızlı aç'' aktif olduğu şekilde kapasam konsolu oyunu indirmeye devam eder mi?

    2- Yabancı sitelerden kutulu oyun almak sizce mantıklı mı? Çünkü burada ikinci el oyunlar bile 70-80 liradan başlıyor, o kardeşlik denen şey de biraz karışık geldi o yüzden direk kendim almak istedim oyunu. Yada mesela kod girme bölümü var, bu kodları bir siteden satın mı alıyoruz da oyunu bedava indiriyoruz xbox mağazasından?

    3- Şimdilik son sorumda, mesela Fifa 2016 online oynamak istesem kimseyi bulamıyor 500 küsür kişi online olduğu halde, bunun bir grubu yada sitesi falan var mı oraya gidip bakayım kimler var diye?







  • 1. Hızlı aç yapınca kapalı olsada oyunu indiriyor. Ama elektrik tüketimi fazla (ne kadar bilmiyorum )



    2.Kolleksiyoncu değilsen kardeşlik olayına alışman faydan olur.



    3....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A L O N E

    Otomatik kapanma süresini 1-2 saat yapabilirsin, otomatik kapatma şekli "hızlı aç" şeklinde olduğu için mesela 1 saat kullanmadığın zaman oyun bile iniyor olsa hızlı aç modunda kapatır kendini ve cihazın hem ömrü uzar hemde elektrik tasarrufu yaparsın oyunların inmeye devam eder arkada. Diğer soruların hakkında çok iyi bilgim yok Bu arada bende xbox one s almayı düşünüyorum 1Tb fifa 17 paketinden, ama konsolu neredeyse sadece Forza serisini (Forza motorsport ve Forza Horizon 1,2,3) oynamak için alıyorum desem yanlış olmaz sen hangi oyunları oynuyorsun veya oynamayı düşünüyorsun ? Çok soru sordum kusura bakma yardım edersne sevinirim konu da açtım ama hiç cevap veren çıkmıyor

    Evet o hızlı aç moduna aldım, sanırım hala inmeye devam ediyor (yeni oyunlar 20-30 gb dan başlayınca internet kotası doldu, çok yavaş iniyor) kapansa bile çünkü elimi koydum o havalandırmanın üstüne ve hala çalıştığı hissediliyor daha hafif çalışsada.

    Ben genelde fifa-nba yada ilerlemeli Thief, Outlast vb. hikayeli oyunları oynuyorum. Gerçi oyunlar çok pahalı daha oyun hiç almadım, ikinci el olduğu için içindeki oyunları falan oynuyorum daha, birde şu ea access falan üyeliği ile gelenleri. Doğrusu birisiyle paylaşssam bile 60-70 lira yada daha fazla parayı bir haftada bitecek oyuna vermek istemiyorum, çöpe atmış gibi oturur içime o.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren131313 -- 24 Ocak 2017; 17:44:56 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.