Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (304. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.309
Cevap
44
Favori
500.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba teknosada teşhir ürünü bi adet xbox ve fifa hediyeli konsol buldum 650 tl ye teşhir ürünü olmasına rağmen almaya değermi lütfen acil yanıt verin
  • selam arkadaşlar ben bu işte oldukça acemiyim oyun konsolu alacam fakat fazla para vermekte istemiyorum xbox 360 almayı düşünüyorum orjinal oyun oynatan değilde kopya oynatan samsung lcd tv var ona bağlayıp futbol yarış vs gibi oyunlar oynayacağım sorunsuz hani film falan izlenebilirse oda artısı olur sizce bu 360 ların hangi modeli özelliklisi işimi görür bunlarda kırmızı ışık hatası falan bahsedilmiş o nedir falan aydınlatırsanız svinirim 2 el alur 500-550 tl ayıracam birde ben joyistik olayına pek alışkın değilim özellikle savaş oyunlarında birkaç kez denedim adamı ayarlayana kadar ölüyorum klavye ile kontrol edilirmi bu cihaz yardımcı olursanız sevinirim
    hangi modeli özelliği kaç tl ye alırım bir 2 el sitesinden baktım teşir ürünü XBOX ELİTE +250 GB+200 + JTAG+2 KOL+200 OYUN+HDMI diye bişey var 550 tl yazmış bu mantıklımı teşekkurler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rap domino

    arkadaşlar ne zamandır alıcam şu laneti kadıköy yazıcıoğlu pasajında 0 kırık xbox 360 var (2. kolu ayrı alacağım) 1300 tl 1 tb sizce böyle kırık mı alayım yoksa orjinal alıp sonra mı kırdırayım hangisi daha doğru olur şimdi onlara sorarsam satmak için bir çok şey söyleyip kafamı karıştıracaklar


    ben kadıköyden jtaglı 250 gb oyun yüklü aldım, çokda memnunum.. kahraman elektronikten aldım




  • 1 ocak 2015 tarihi itibariyle xbox 360 ımı almış bulunuyroum

    cihazı ykarıda bahsettiğim gibi kadıköy kahraman elektronikten aldım.. jtag lı 250 gb, içinde 35 civarı oyun var (hala açıp bakmadığım oyunlar mevcut)

    cihaz hakkında görüşlerim:

    5 yıl aralıksız ps3 kullanan biri olarak, şimdiki kafam o zaman olsaydı hiç ps3 e bulaşmaz direk xbox 360 alırdım.. grafik kalitesi olarak ps3'ten üstün.. şöyleki, gölgeler daha derin, renkler daha canlı, hareketler daha akışkan (e daha ne olsun).. eskiden ps3'te oynadığım bazı oyunlar şu anki xbox'ımda mevcut.. sanki o oyunu daha yeni oynuyormuşum gibi

    gamepad herkesin bahsetitği gibi ele tam oturuyor.. yanlız burada ps3'ten zayıf kaldığı bir nokta var, d-pad yekpara bir parça.. yani ps3'teki gibi her yön tuşuna bir buton düşmüyor.. tek bir d-padi sağa sola yukarı aşağı oynadıyorsunuz ve ps3'e göre biraz sert.. buda benim gibi dövüş oyunu meraklıları için bir dezavantaj, hareketleri çekmek hatta bazen zıplamak bile sorun oluyor..

    yeni E kasalardan aldım, gayet sade ve şık bir görünümü var

    grafik kalitesi olarak ps3 ve ps4 arasında diyebilirim, 10 yıllık bir cihaz olamsına rağmen hala gözümde next-gen bir konsol

    sadece çipli olduğu için internete giremiyorum, zaten olmasada internete girmiyorum çünkü online oyun oynamayı sevmiyorum.. çoklu oyun benim içn arkadaşlarınla beraber toplanıp oynadığın oyundur, zevki böyle çıkar (nede olsa 80ler-90lar çocuğuyuz, 25 yıldır oyunlarla haşır neşir biri olarak vaktimiz amiga commodore micro geniuslarla geçtiği beli oluyordur :) )

    online olayını kafaya takmayıpi aklında soru işaretleri olan varsa bence hiç tereddüt etmesin alsın.. 10 numara bir cihaz




  • Merhabalar,
    Elimde xbox 360 slim 4gb fw2 bulunmakta, ben bunu orjinal haline döndürüp orjinal oyunlarla online oynamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan SAĞLAM -- 19 Ocak 2015; 19:02:31 >
  • Arkadaşlar xbox cihazim jtagli ve bugun oyuna girince this is an installed game to play insert the original game disc uyarisi veriyor ama A basinca oyuna normal giriyor. Bunun sebebi nedir. Harici hardiskten oynuyorum. İlk basta hardiske oyunu jtag yapan kisi atmisti böyle bisey yoktu. Bugun kendim oyun indirip iso2god ile attim böyle oldu. Ve oyunun coverleride gözükmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slim kasa kinectli jtagli +2kol 2.eli ne kadar eder arkadaşlar
  • Herkese merhaba. 250 gb kinnect li xbox sahibiyim. Malum fiyatlardan dolayi orj. oyun alip oyniyamiyorum. Xbox a yapilan müdahale ile harddiske oyunlar atilabiliyormus. Sorularim:
    1. Online oyun oynarken ban yeme dışında zararı varmi?
    2.Fiyat olarak nasil islem yapiliyor.(oyun başımı yoksa genel mi)
    3. Bu isi istanbulda hakki ile yapan tavsiye edeceginiz kidi var midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal alın ya :D ( evet konuda önceki cevaplara baktıysanız korsan alcaktim)
    Ama Xbox'u alma isteme nedenim oyunlarına daha çok özenilmesi ve online sistemi( hadi şimdi 2011 ' de PSN hacklendi kredi kartı çalıntısı var mı belli değil gel de güven.)
    Bi ara PS3 ' e taktım ama bunu görünce direk vazgeçtim.
    Bu arada iki üç kuruştan kaçmak için 2. El almayın bence, adam gibi garantili iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blur kullanıcısına yanıt
    Birşeyi Merak Ettim de bende XBOX alıcam geç oldu biraz ama Ben JTAG LI 320 GB X360 Alsam Onun içine torrent oyunu atıp single oynıyabilirmiyim ? birde eğer jtag lı makinaya orjinal bf4 alırsam oynıyabilirmiyim ? cevaplarsan sevinirim Ben aslında SIFIR JTAG sız 500 TL ye 2 kollu 320 GB bişey bulursam alıcaktım ama çok daha pahalılar JTAG a kaçmak istemiyorum 2 oyunum olsun orjinal olsun istiyorumda eğer jtag li de orjinal oynanıyosa ne gerek var hem single atıyım hem multi orjinal alıp.
  • Arkadaşlar kinect c00000c2 hatası veriyor ve kırmızı ışık yanıyor. Fişten söküp çıkardım. Güncel makina. Ne yapmam lazım acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 10 gün kadar önce dahili 4 gb harici ise 1 terabyte slim kasa içerisinde 400 oyun kayıtlı + kinect , + kinect adventures orjinal oyun, jtaglı xbox 360'ı 1150 tl'ye aldım. On-line oynamayı sevmiyorum.. Kendi kendime takılıyorum evde. Alacağım yere, '' beni kinect'in güncellemesi ile ya da başka zava zingoyla uğraştırmayın. sadece tv'ye takacam ve oynuycam.'' dedim. Onlarda; '' tmm biz herşeyi hallederiz sen yalnızca takıp oynuycaksın'' dediler. Öyle de oldu.. Para verioruz icabında bir de güncelleştirme, ayar felan uğraşamam.. 400 oyun bu hangisini oynuycamı şaşırtım. Pes 2015, pes, 2013 , gta5, crysis 3, forza4, fifa 2015 ve daha neler neler. Oyunlardan sıkılırsam, yenilerini çektiririm. oyun başına 1 tl alıyorlar... :) En azından oyun kötü bile çıksa siler atarım, iyileri kalır. live üyeliğim olsa bile oyun indirmem. bir oyun için adil-kullanım-kotamı bitirmek istemem. On-line oyun severler için bişi diyemem ama. Orjinal oynasınlar. (Not) orjinal oyunlarda jtag'lı makinelerde oyanır ama on-line değil...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasocuq -- 24 Mart 2015; 13:42:01 >




  • Beyler elinde DL DVD+R bulunan arkadaş var mı? Pm'den görüşelim...
  • Ayrıca kredi kartı kullanmadan Arcade online oyun satın alabilmek için kuponlar (ön ödemeli kartlar) var mı? Nereden satın alırız?
  • 10 gün içinde ben de xbox360 almak istiyorum..jtag li modellere en fazla kaç para verilir acaba, içinde oyun yüklü olmasa da olur ben yüklerim :)
  • ikinci el temiz kinectli 600 700 bulabilirsiniz...
  • Ben teknosadan xbox 360 250gb hdd orjinal 530 tlye aldım 2014 de 2 ci elleri bi 300 anca eder
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xgsxgsx309

    Birşeyi Merak Ettim de bende XBOX alıcam geç oldu biraz ama Ben JTAG LI 320 GB X360 Alsam Onun içine torrent oyunu atıp single oynıyabilirmiyim ? birde eğer jtag lı makinaya orjinal bf4 alırsam oynıyabilirmiyim ? cevaplarsan sevinirim Ben aslında SIFIR JTAG sız 500 TL ye 2 kollu 320 GB bişey bulursam alıcaktım ama çok daha pahalılar JTAG a kaçmak istemiyorum 2 oyunum olsun orjinal olsun istiyorumda eğer jtag li de orjinal oynanıyosa ne gerek var hem single atıyım hem multi orjinal alıp.


    JTAG ile hiç multi olmaz.
    Single oynamak için alıyorsan taktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lucyy

    Arkadaşlar merhaba benim bir sorum var ve yanıt pek bulamadım yalanmı doğrumu bilmiyorum xbox 360 almayı düşnüyorum 250gb slim mat kasa yalnız cihazda fw varmış ben online de oynuyucam kopya oyun normal oynayıpta orjinal oyunla online girdigimizde bir problem sıkıntı oluyor mu ?

    Birkaç gün içinde konsol banı yersin, multi oynayacaksan FW atma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık bu konsol alınmaz bende var evde duruo ps4 yada xbox alcam sen bilirsin
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.