Şimdi Ara

Yeni Volkswagen T-Roc R, hafif hibrit desteğiyle 2027'de gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Volkswagen T-Roc R, hafif hibrit desteğiyle 2027'de gelecek
    Volkswagen, ikinci nesil T-Roc R’ı 2027’de tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni model, güncel Golf R’da kullanılan motoru temel alacak ve 48V hafif hibrit sistemle desteklenecek. Elektrik desteği, motorun gücünü 328 beygir ve 400 Nm torkun üzerine çıkarmayacak. Bunun yerine, performanslı modelin Euro 7 emisyon standartlarına uyumlu olmasını sağlayacak.

T-Roc R’daki en önemli değişiklik, aracın MQB Evo platformuna geçmesi. Bu platform aynı zamanda mevcut Passat, Tiguan ve Golf modellerinde de kullanılıyor. Daha geniş iz açıklığı, virajlarda daha iyi tutunma sağlarken, Golf GTI Edition 50’den alınan sert yaylar da yeni T-Roc R’da yer alacak. Araç, 20 inç jantlar ve 245 mm genişliğinde, yani selefine göre 30 mm daha deniş tabanlı performans lastikleriyle donatılacak.

Yeni Volkswagen T-Roc R, hafif hibrit desteğiyle 2027'de gelecek
    Kamuflajlı prototip, yeni R modelinin daha agresif ön ve arka tampon gibi özel tasarım detaylarıyla geleceğini gösteriyor. Volkswagen dış tasarım başkanı Stefan Wallburg, R modellerinin R-Line donanımından daha belirgin şekilde ayrılması gerektiğini belirtiyor. İç mekânda ise modelin kendi dijital gösterge grafikleri ve sportif dokunuşlarla donatılacağı ifade ediliyor.

Ayrıca Bkz.Hangi elektrikli araçların bataryası 3 senede daha az aşındı? İşte araştırma sonuçları

Yeni Volkswagen T-Roc R'ın üretimi 2027'nin ekim ayında başlayacak. Bu arada yenilenen standart T-Roc'ın 2026'nın şubat ayında Türkiye'ye geleceğini de hatırlatalım.

Kaynak:https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/hot-new-volkswagen-t-roc-r-due-2027-328bhp

• Volkswagen sonunda tasarım işini çözmüş gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aman uzak durun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 7 5800X3D Msi RTX 3080 Suprim X 10G Msi B550 Tomahawk G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) DeepCool LS520 WH 240MM WD Black SN770 1Tb Gen4 WD Blue SN570 1Tb Gen3 Samsung 870 Evo 1Tb Samsung 860 Evo 500Gb Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
  • volkanbirol V kullanıcısına yanıt

Kronik sorunlu ve DSG derken?

2016'dan beri envai çeşit VW kullandım, aldım, sattım ve çevremde 10'larca 2016 üstü VW sahibi dostum var, bir tanesinde bile DSG sorunu yaşanmadı.

Şu asosyal hayat yalanı ve kahvehane dedikodusunu bir bırakın artık, zorla bana leş VW'yi savundurmayın.

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • bir araç hibriddir yada degildir,

yari hybrid söylemi adam carpmaca,

ve hala bunu söylüyor,

milletin parasini hiç ediyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimforumuser -- 25 Kasım 2025; 0:6:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://www.sikayetvar.com/volkswagen/dsg-sanziman

www.sikayetvar.com
    Volkswagen T-Roc Şanzıman Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/volkswagen/t-roc/sanziman

He he, asosyal hayat yalanı ve kahvehane dedikodusu yukarıdaki şikayetler. Amerika'da ve Türkiye'de mahkemelerde resmi olarak ayıplı mal kabul edilmiş DSG yi savunma istersen😂 Amerika'da DSG li Volkswagen kimse almıyor tork konvektörlü olanı alıyorlar ve bazılarını Toyota kuruluşu Aisin den alıyor Volkswagen. 2018 den sonra daha biraz düzelttiler ama halen özellikle kuru tip olanı sıkıntılı. Tiguan da ıslak tip olmasına rağmen DSG arızası yaşayan var. Tüm DSG şanzımanlar arıza veriyor diye birşey yok ama arıza oranının 1/100 olması bile çok büyük bir oran, 1/1000,1/10000 lik arıza oranındaki diğer şanzımanlarda göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 29 Kasım 2025; 15:49:21 >

Dsg ve diğer sistemler için konuşuyorum , araçları insan gibi sürmüyoruz.

Mala değer verme yok eşek niyetine biniyor insanlar çevrenize bakabilirsiniz.

Sürekli kavramada aracı bırakmazsanız birşey olmaz. Veya çok şanssız değilseniz.

Sizin için sorunsuzluk = japonsa
    Toyota, honda, mitsubishi, subaru, mazda hepsine bakın benzer düzünelerce şikayet bulabilirsiniz.

5 tane sıfır araç aldım şimdiye kadar 3 volkswagen, 1 renault 1 fiat

Hepside sorunsuzdu 2 sene 40-50 bin kullandım sattım.

Bu forumdaki söylentilere aldanarak ilk aracımı manuel aldım ve hayatımın en büyük hatasıdır.

Sıfır psa alıyor millet 100-200kmde bozuluyor. Benzer şikayet tüm markalarda olabiliyor.

Hukuk alanında çok ileride olduğumuz için de firmalar değişim talebini red ediyor. Olan size bize oluyor.

Her markada sorun olabilir önemli olan sonrasında neler olduğu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Arıza veren DSG'lerin istisnasız hepsi 1 ve 2 vitesten yukarı çıkılmayan dur kalk trafiklerde saatlerce aracı sürmekten dolayı oluyor, özellikle yazın daha çok arıza yapıyor. Mekanikten anlıyorsan sabaha kadar konuşabiliriz.

Bu bahsettiğim arızayı diğer otomatik şanzımanlar bile verebiliyor. Hatta düz vites araçlar bile baskı yakabiliyor.

Dediğim gibi sonunda bana VW'de savundurdunuz.

250.000km'de hiç sorun yaşamamış 1000'lerce Passat var piyasada.

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    DSG şanzımanlı araçlar büyük şehir için uygun değil zaten. Kırsal, trafiksiz şehir, ufak şehirde daha az arıza ihtimali var. Büyük şehirde alırken otomatik, kullanırken manuel😂 Yok manuele al öyle kalk, yok yokuşta 2 de kalk, yok spor moda al öyle kalk, yok ışıklarda ısınmasın N ye al bu ne böyle😂 Kia/Hyundai grubu DCT de aynı, diğer çift kavrama kullanan markalarda da durum benzer. Ama seneye Sportage/Tucson çift kavramadan kurtuluyor gibi, tork konvektörlü olacakmış.

Volkswagen, Peugeot Citroën Opel gibi planlı eskitme ile araç üreten firmalar sorun çıkaracak birşey bulur. VAG grubu eski makzeme kalitesi yok, Audi dahil ve yazılım departmanı rezalet durumda. 2 yıl oldu neredeyse, Tiguan, Passat ve bazı Audi modelleri gibi yeni kasaların yazılımını, elektronik arızalarını düzeltemediler. Daha yeni 2025 Tayron otobanın orta şeridinde kendini kilitledi arkadan araba çarptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 4 Aralık 2025; 4:34:45 >

• Hibrit mi?
    Çok geriden geliyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

^_^

VW aslında hiç bir zaman kaliteli ya da keyifli bir marka değildi. Sadece büyük algıları ile yıllarca öyle göründüler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.