Şimdi Ara

Yeni Volkswagen Polo kamuflajsız olarak kameralara yakalandı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
9.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu küçücük arabayı birazcık uzatma şansları yok mu yada bagajı kısalltsınlar arka tarafta iki büklüm oturuyoruz binince.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPHAR3X

    Havada 70-80 bin lira kokusu var.

    https://binekarac.vw.com.tr/polo.aspx#fiyatlar

    Markaların 2017 fiyatlarından haberiniz olmadığı belli, zaten 52000 liradan başlıyor araç motor hacmi benzinli dizel olması otomatik düz ve opsiyon farklarıyla 100 bin civarı çok rahat buluyor,bir tek vw'de değil bütün markalarda benzer fiyatlar var ,yeni polo almanyada 500 euro daha ucuz satılacakmış belki burda da bir 2000 lira daha ucuza gelir
  • Süper

  • Bu forum daki kadar ikili yüzlü insanların olduğu bir topluluk daha başka hiç bir yerde görmedim.. araba bariz değişmiş... uzamış ve genişlemiş, çizim grafiğindeki hatlandırmayı kaportaya aktarmışlar.. Alman oto sitelerinde konfor ve yol tutuşun eski kasaya nazaran yüzde 30 civarlarında daha da iyileştirildiği yazılmış.. araç böceğe benzese, 0-100 e 15 saniyede çıksa, şanzımanı 6 ileri otomatik olsa, motoru atmosferik olsa, her çukuru hissetirse,işçiliği kötü olsa bayılırsınız ve översiniz ama dimi..? İlkokul 5 ci sınıf öğrencisinin çizdiği arka tasarımdaki bir japon aracı olsa bayılırsınız zaten:) buradaki buzdolabı yorumu 82 kere beğenilmiş ya hani.. bu insanlara bedava alma seçeneği sunulsa premiumlardan sonra ilk alacakları alacak vw olur.. burada babalarını kandırır gibi kendilerini kandırıyorlar.. 82 kişiden 10 tanesi farklı araç alır.. işte stilim italyan olsun alfa, güvenlik ön planda olsun volvo vs..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aman ne değişmiş ne değişmiş !?!

  • Intermed I kullanıcısına yanıt
    Yetiştirilme ve hayat tarzımız farklılıklar​a tahammül edecek şekilde değil, hepimiz aynı şeyleri düşünmeliymişiz gibi yetiştiriliyoruz. Medya ve Politikacılar da buna çanak tutuyor, yoksa ne kadar kalitesiz ve boş oldukları ortaya çıkacak.



    Tüm arabalarda 4 tekerlek ve bir direksiyon var ama ne kadar farklı tasarımları​ var, insanları da farklı zevkleri ve düşünceleri​ ile oldukları gibi kabul etmeliyiz. Megan sevmek ile Golf ü beğenmek arasında hiçbir fark olmadığını ve ikisininde normal olduğunu anlamaliyiz ama burası farklı futbol takımlarını tutan insanların birbirini öldürdüğü bir ülke oldu ne yazık ki.



    Biraz konu dışı oldu kusura bakmayın,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Ajda Pekkan .





    Ben beğendim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw düşmanlığından boş boş konuşmuşunuz ama özellikle arka tasarımı benim hoşuma gitti.İddia ediyorum bu araba yok satacaktır.Volvocular,Alfacılar falan bir kenara çekilsin.Satış rakamlarından kimin ne olduğu ortaya çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önden aynı abisi. Aynı aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurr10

    Bu forum daki kadar ikili yüzlü insanların olduğu bir topluluk daha başka hiç bir yerde görmedim.. araba bariz değişmiş... uzamış ve genişlemiş, çizim grafiğindeki hatlandırmayı kaportaya aktarmışlar.. Alman oto sitelerinde konfor ve yol tutuşun eski kasaya nazaran yüzde 30 civarlarında daha da iyileştirildiği yazılmış.. araç böceğe benzese, 0-100 e 15 saniyede çıksa, şanzımanı 6 ileri otomatik olsa, motoru atmosferik olsa, her çukuru hissetirse,işçiliği kötü olsa bayılırsınız ve översiniz ama dimi..? İlkokul 5 ci sınıf öğrencisinin çizdiği arka tasarımdaki bir japon aracı olsa bayılırsınız zaten:) buradaki buzdolabı yorumu 82 kere beğenilmiş ya hani.. bu insanlara bedava alma seçeneği sunulsa premiumlardan sonra ilk alacakları alacak vw olur.. burada babalarını kandırır gibi kendilerini kandırıyorlar.. 82 kişiden 10 tanesi farklı araç alır.. işte stilim italyan olsun alfa, güvenlik ön planda olsun volvo vs..

    ne güzel demişsiniz bedava alma seçeneği olsa premiumlardan sonra vw alırsınız diye? Ama para verilip alındığı için aynı paraya insanlar başka seçeneklere de yöneliyor. Sizin dediğiniz gibi olsa insanlar vw den başka bir marka araca binmezdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • almayın o zaman

  • iç hacmi biraz genişlediyse fiyatıda sınıf standarlarında oldugu sürece alınabilir..

  • Keşke hep kamafulajlı kalsaymış... Bu adamlar yeni araç çıkarmasın artık.

  • Daha dinamik derken ,eskisinin tamamen aynısı olan bir araç daha dinamik nasıl görünüyor, açıklarmısınız....

  • şu konulara arabası bile olmayan, b segmenti c segmenti nedir bilmeyen ergen züppeler yorum yapıyor ya bravo valla, insanın bakası gelmiyor konuya. otomobil konusuna yaş sınırı ve arabası olma şartı konulsun, daha faydalı bir başlık olur....
  • çok boş yorum var, koskoca bir firma, kendine has kriterleri var, bir sürü uzman ekibi var,laf olsun diye iş yapmazlar, şekil olsun diye arabayı kurbağaya mı benzetsinler, adamların amacı araba üretmek şekil değil, tarzları bu. dünyaya araba satıyorlar, tüketiciler beğeniyor ki adamlar değişime gitmiyor. zaten marifet fazla değişime gitmemesi ve yüzünün eskimemesi ve hala beğenilmesi. siz beğenmeyin dalga geçin bu vw'nin çok umurunda.
  • Beyler buzdolabımız bozuldu yeni bir buzdolabı arayışındayız bu alette no-frost özelliği var mı bilen pm atsın



    İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzakdağ

    çok boş yorum var, koskoca bir firma, kendine has kriterleri var, bir sürü uzman ekibi var,laf olsun diye iş yapmazlar, şekil olsun diye arabayı kurbağaya mı benzetsinler, adamların amacı araba üretmek şekil değil, tarzları bu. dünyaya araba satıyorlar, tüketiciler beğeniyor ki adamlar değişime gitmiyor. zaten marifet fazla değişime gitmemesi ve yüzünün eskimemesi ve hala beğenilmesi. siz beğenmeyin dalga geçin bu vw'nin çok umurunda.

    Vw fanı falan değilim ama gerçekten konuda çok boş yorumlar var.Vw yetkilileri okuyup kahroluyorlardır kesin
  • Ayni araba bide sizmis diyorlar bu araba 20 senedir yollarda ne sizmasi

  • 5 yıl doldu beyler, hesaplaşma vakti geldi. 2022 Golf hayırlı olsun şimdiden @shockwave23


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.