Şimdi Ara

YAYAYA 103 KM İLE ÇARPTILAR! YETMEDİ İFTİRA ATTILAR! AMA BEN ÖLMEDİM! HAKAN GÖKALP, HASİNE GÖKALP (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
20
Favori
78.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1168 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    bunu ben söylemiyorum kardeş devlet söylüyor. bu yabanci ülkelerdede böyle. konu sahibi diyorki 300 metre yürürmüsün? bende diyorumki bu bir savunma argümanı değil.

    iş hukuka geldiği zaman adam sana diyorki bak buraya yaya geçidi koymusuz neden kullanmıyorsun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullx -- 15 Mayıs 2019; 22:37:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geçmiş olsun. Allah'a şükürler olsun ki yaşıyorsun, zor durumda olduğun çok belli, ama sana bir abi olarak nasihat; kendine telkinde bulun. Felç olabilirdin, kör kalabilirdin, ölebilirdin. Bu şekilde içini bir nebze dahi olsa rahatlat. Adalet umarım yerini bulur. Geçmiş olsun, Allah sana ve ailene sabır versin, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.

    Konuya yorum yapacak arkadaşlar, kaza zede arkadaşımızın fiziksel ve psikolojik acı içinde olduğunu bilmeli, yorumunu bu şekilde yazmalı diye düşünüyorum.
  • Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    hala daha anlamak istemiyorsun, yaya yolu 300 metre ileriydeyse gidip onu kullanicaksin, kullanmiyorsanda mahkemede sana yaya yolunu neden kullanmadin derlerse siz olsanız 300 metre yururmuydunuz demek geçerli bir sebeb degil. İngilteredede bu boyle.

    sürücü desen hız limiti 20 diyorsun adam 90 la geliyormuş, zaten butün bu olayların olmasının sebebi kimsenin kurallara uymaması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun umarım hakkını alırsın. Video izlerken çarpanın nasıl kusursuz olduğunu düşünüyor şu yorum atanlar ilginç adam resmen yolun ortasına kırıp ezip geçmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -s-laughter

    çok geçmiş olsun. Allah'a şükürler olsun ki yaşıyorsun, zor durumda olduğun çok belli, ama sana bir abi olarak nasihat; kendine telkinde bulun. Felç olabilirdin, kör kalabilirdin, ölebilirdin. Bu şekilde içini bir nebze dahi olsa rahatlat. Adalet umarım yerini bulur. Geçmiş olsun, Allah sana ve ailene sabır versin, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.

    Konuya yorum yapacak arkadaşlar, kaza zede arkadaşımızın fiziksel ve psikolojik acı içinde olduğunu bilmeli, yorumunu bu şekilde yazmalı diye düşünüyorum.
    Dostum merhaba. Çok teşekkür ederim. İnan bana öyle zaman geçirdim ki, felç olmadığıma şükrettim ama hayatta olduğuma şükredemedim.

    Benim için kollarımı kaldıramamak ölümden daha zordu. Kameramanlık mesleğimi bu kolla yapıyor, enstrümanımı bu kolla çalıyor, sporumu bu kolla yapıyor ve madalyaları boynuma bu kolla asıyordum. Bugün çok şükür daha iyiyim çünkü biliyorum ki nefes alıyorsam bir sebebi var.

    Çok sağ ol dostum. Allah razı olsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

    Büyük geçmişler olsun, adalet yerini bulsun inşallah. Güzel kardeşim, ihtiyacın olan bir şey varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Elimden geldiği ölçüde.
    Sağ ol yoldaş. Şu an yapabileceğimiz en güzel şey sesimin ulaşması gereken yerlere ulaşmasını sağlamak ve dua etmek. İyi ki varsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Semih Güzey

    Sağ ol yoldaş. Şu an yapabileceğimiz en güzel şey sesimin ulaşması gereken yerlere ulaşmasını sağlamak ve dua etmek. İyi ki varsın.

    Alıntıları Göster
    Eyvallah dostum. Dualarım seninle.

    Maddi ya da manevi desteğe ihtiyacın olursa elimden geleni yapmaya çalışırım. Allah yolunu açık etsin.
  • Allah yardımcın olsun kardeşim, cok ama çok haklısın, diyecek söz bulamıyorum, umarım sağlığına kavuşursun bugunlerde gecer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaya geçidinin isterse ayda olması önemli değil. Sürücü her zaman yayalara dikkatli olmak zorunda. Geçmiş olsun. Yarın bir gün size ya da ailenize aynısı başınıza gelirse bakalım yaya geçidini kullansaydık diyecek misiniz merak içerisindeyim.
  • Geçmiş olsun.ekşi sözlüğe de taşıt konuyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muz cumhuriyetlerinden daha beter olan Türkiye. Adalet sistemin batsın.
  • Hocam bu azim ve kararlilikla vucudunun ayakta kalacagina ve iyilesme surecini beklenenden cok daha hizli gecirecegine inaniyorum. Hiz siniri olan yolda bunun uzerinde gitmenin hicbir hakli aciklamasi yoktur. Adaletin yerini bulacagini umarak gecmis olsun diyorum. Hicbir zaman umudunu yitirmemeni telkin ediyorum. Bu tip konularda medya destegi cok onemli buradaki arkadaslarin tavsiyelerine gore konuyu cesitli platformlara tasiman yararli olur. Takipteyiz. İstedigin her konuda danisabilirsin. Tekrardan gecmis olsun.
    #semihgüzeyiçinadalet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 15 Mayıs 2019; 23:31:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    Bana araba çarpmadı ama temmuz sonunda yüksek hızla bisikletten düşüp sağ omuzu parçaladım ben de, eylülden beri fizik tedaviye gidiyorum. Ameliyat öncesi olsun sonrası olsun çektiğin sıkıntıları çok iyi anlıyorum, çorba içtiğin görüntüleri görünce o günlerim geldi aklıma, tabi benimki senin durumunla kıyaslanmaz. Kamu vicdanı adına böyle duruşmalara gitmek gerektiğine inanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Semih Güzey

    Merhaba dostum. İlgilenip vaktini ayırdığın için teşekkür ederim.

    Objektif bir bakışla yaklaştığına eminim. Yaklaşımın kısmen doğru. Selektörle uyarmak yerine önce kendi hızını eğer gönderdiğin kaynaktaki gibi 20 levhası geçerli değilse 50'ye düşürmesi gerekir. Şehir içi hız limiti'nin 50 olması yaya reflekslerinin daha yükseğine hakim olamaması değil midir?

    Her şeyi bir yana bırakalım. Şoför bana şeridi üzerinde değil, ortadaki refüj çizgisinin üzerinde vurmuş. Burada karşıya dikkatsiz geçsem de geçmesem de şoför zaten %100 kusurlu olmalıdır. Ha bir ikincisi, yolda yürüyen etten kemikten bir insan. Robot değil. 4 taraftan destekli bir mekanik düzeneğe de sahip değil. Dengesini kaybedebilir, başı dönebilir, belki delidir, belki kördür, gözü kamaşmıştır, ortamdaki ışık veya benim yaşadığımda olduğu gibi aşağıdan geçen araba görüşünü engellemiştir. Bunlar olabilir. Ama yürüyen insan bu yüzden kimseye zarar vermez. Ama şoför her an tetikte olmalıdır. Çünkü insanlara zarar verebilir.

    Ben bisiklet sürücüsüydüm. Bisiklet sürerken yoldan geçen bir kedi-köpek-kuş vb. hayvan gördüğümde bile hızımı kesiyor bazen duruyorum.

    Yani sen diyor musun insanı görüp selektör yapabilirim görmediyse bir selektör daha yaparım, korna çalmam çünkü korna çalarsam ayağımı gazdan biraz çekmem gerekir, baktım farketmiyor üzerine kırarım arabayı diyebilir misin?

    Takipte kal dostum. Sonraki videolarım sana daha iyi anlatacaktır bazı şeyleri.

    Alıntıları Göster
    adamın hızı kaç bilmiyorum ama 50 üstüyse zaten bi suçu var o kesin,

    "Şoför bana şeridi üzerinde değil, ortadaki refüj çizgisinin üzerinde vurmuş." , bu konuda adam selektör yapıyor yani seni görüyor, sen de tam geçerken geçemeyeceğini düşünüp geri gitmeye çalışıyorsun refleks olarak, sürücü senin ilk hareketine bağlı olarak yani geçeceğini düşünerek direksiyonu yolun ortasına doğru kırıyor ama sen geri dönünce kaza kaçınılmaz oluyor(youtube da kaza videoalrını çok izlediğim için benzer olayı çok gördüm, yaya veya 2 araç kazasında benzer olaylar çok oluyor), yoksa araba yolun ortasından geliyo değil zaten ortada yol ayrımı yapan beton kısım var senin geçtiğin yere yakın,

    "Ama şoför her an tetikte olmalıdır." bunda haklısın zaten hız kuralları bu yüzden var, adam 50 nin üstünde ise hata oranı onun daha yüksek olmalıdır ama hatanın tümü ona aittir diyebileceğimiz bi durum değil bence, yeni videolarla biraz daha açıklama/bilgi olursa fark etmediğimiz/atladığımız noktaları görebiliriz.


    "Yani sen diyor musun insanı görüp selektör yapabilirim görmediyse bir selektör daha yaparım, korna çalmam çünkü korna çalarsam ayağımı gazdan biraz çekmem gerekir, baktım farketmiyor üzerine kırarım arabayı diyebilir misin?" ... bunu tabiki kimse demez ama yine araç sürdüğüm için söylüyorum, bazı durumlarda başıma geldiği için söylüyorum, ana yolda gidiyorum geçiş hakkı tamamen bana ait, adam yan yoldan çıkıyor benim de farlar açık gidiyorum zaten görmemesi mümkün değil, ilk önce gördü diye frenlemedim, sonra adam bi anda yola çıktı, ben adamı uyarma amaçlı selektör yapıyorum bi yandan fren bi yandan nereye kaçsam(çünkü kaçacak yer yok sağda kayalar var) neyse freni kökledim sadece tekerler birbirine değdi öyle durdum, diğer adam onu bile fark etmemiş yoluna devam etti, gittim önünü kestim, adam görmedim diyor :D, arkadaş 90-100le geliyorum anayolda, sen anayola bakmadan çıkıyorsun, bi 10 metre daha yakın olsam kaza kaçınılmazdı.
    Yani korna çalmak o ara aklıma bile gelmedi, ya da çaldım ama hatırlamıyorum o an ne yaşadım çok net değil, çünkü ben aracı sağda kayalara çarpmadan nasıl durduracağımı hesap ediyordum, yola çıkana çarpmayayım diye kayalara çarpsam adam kaçmış olan benim arabaya olmuş olacaktı.

    Senin olayda da senin arkadaşların araba kenarda park ettiği için, gelen araca tek bir yöne kaçış imkanı sağlanmış oluyordu, adam da onu denedi ama o sıra sen geri hamle yapınca kaza kaçınılmaz oldu.

    ben 90km değilde 50km hızla aynı kazaya karışsaydım ben kendimi bu şekilde savunurdum şahsen.

    90km ile giden kendini nasıl savunuyor, bunları anlatacaksın sanırım?

    geçmiş olsun bu arada,

    sigorta karşıladı mı ameliyat masraflarını? normalde karşılaması lazım diye biliyorum, sigorta onu da yapmıyorsa ne işe yarayacak?




  • Çok geçmiş olsun umarım konu yukarda kalır da sesini duyması gerekenler işitir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xpugur

    adamın hızı kaç bilmiyorum ama 50 üstüyse zaten bi suçu var o kesin,

    "Şoför bana şeridi üzerinde değil, ortadaki refüj çizgisinin üzerinde vurmuş." , bu konuda adam selektör yapıyor yani seni görüyor, sen de tam geçerken geçemeyeceğini düşünüp geri gitmeye çalışıyorsun refleks olarak, sürücü senin ilk hareketine bağlı olarak yani geçeceğini düşünerek direksiyonu yolun ortasına doğru kırıyor ama sen geri dönünce kaza kaçınılmaz oluyor(youtube da kaza videoalrını çok izlediğim için benzer olayı çok gördüm, yaya veya 2 araç kazasında benzer olaylar çok oluyor), yoksa araba yolun ortasından geliyo değil zaten ortada yol ayrımı yapan beton kısım var senin geçtiğin yere yakın,

    "Ama şoför her an tetikte olmalıdır." bunda haklısın zaten hız kuralları bu yüzden var, adam 50 nin üstünde ise hata oranı onun daha yüksek olmalıdır ama hatanın tümü ona aittir diyebileceğimiz bi durum değil bence, yeni videolarla biraz daha açıklama/bilgi olursa fark etmediğimiz/atladığımız noktaları görebiliriz.


    "Yani sen diyor musun insanı görüp selektör yapabilirim görmediyse bir selektör daha yaparım, korna çalmam çünkü korna çalarsam ayağımı gazdan biraz çekmem gerekir, baktım farketmiyor üzerine kırarım arabayı diyebilir misin?" ... bunu tabiki kimse demez ama yine araç sürdüğüm için söylüyorum, bazı durumlarda başıma geldiği için söylüyorum, ana yolda gidiyorum geçiş hakkı tamamen bana ait, adam yan yoldan çıkıyor benim de farlar açık gidiyorum zaten görmemesi mümkün değil, ilk önce gördü diye frenlemedim, sonra adam bi anda yola çıktı, ben adamı uyarma amaçlı selektör yapıyorum bi yandan fren bi yandan nereye kaçsam(çünkü kaçacak yer yok sağda kayalar var) neyse freni kökledim sadece tekerler birbirine değdi öyle durdum, diğer adam onu bile fark etmemiş yoluna devam etti, gittim önünü kestim, adam görmedim diyor :D, arkadaş 90-100le geliyorum anayolda, sen anayola bakmadan çıkıyorsun, bi 10 metre daha yakın olsam kaza kaçınılmazdı.
    Yani korna çalmak o ara aklıma bile gelmedi, ya da çaldım ama hatırlamıyorum o an ne yaşadım çok net değil, çünkü ben aracı sağda kayalara çarpmadan nasıl durduracağımı hesap ediyordum, yola çıkana çarpmayayım diye kayalara çarpsam adam kaçmış olan benim arabaya olmuş olacaktı.

    Senin olayda da senin arkadaşların araba kenarda park ettiği için, gelen araca tek bir yöne kaçış imkanı sağlanmış oluyordu, adam da onu denedi ama o sıra sen geri hamle yapınca kaza kaçınılmaz oldu.

    ben 90km değilde 50km hızla aynı kazaya karışsaydım ben kendimi bu şekilde savunurdum şahsen.

    90km ile giden kendini nasıl savunuyor, bunları anlatacaksın sanırım?

    geçmiş olsun bu arada,

    sigorta karşıladı mı ameliyat masraflarını? normalde karşılaması lazım diye biliyorum, sigorta onu da yapmıyorsa ne işe yarayacak?

    Alıntıları Göster
    Yorumunu güzelce okudum. Yine genel olarak objektif güzel yorumlamışsın.

    İşin en boktan kısmıysa hastane masrafları kısmı. Bununla ilgili videolar da paylaşıcam. Çünkü yoğun bakıma kaldırıldığım hastane özel maslak acıbadem hastanesiydi.

    Ve geçen sene çıkan bir yasadan dolayı acilden gelen hastadan ve sigortadan para alamıyorlarmış. Sgk karşılıyormuş ama devlet tarifesine göre.

    Bu yüzden adamlar beni ameliyat etmek bir yana kol askımı bile takmadan bişeyi yok diye taburcu ediyorlar. Sonra ağrılarım dinmeyince ve kolumu hala kaldıramayınca devlet hastanesine gidip öğreniyoruz gerçeği. Aslında hemene ameliyat edilmesi gerekiyormuş ve geç kalınmış. Özel hastaneler de hastadan para alamadıkları için ameliyat etmiyorlarmış.

    Tabi biz bunu bilmiyoruz. Bize böyle de söyleyemiyorlar. Beyin kanaması kontrol altına alınmış gibiyken diğer hiçbir şeye karışmadan taburcu ediyorlar.

    Detaylarını anlatacağım videolarda.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Semih Güzey

    Yorumunu güzelce okudum. Yine genel olarak objektif güzel yorumlamışsın.

    İşin en boktan kısmıysa hastane masrafları kısmı. Bununla ilgili videolar da paylaşıcam. Çünkü yoğun bakıma kaldırıldığım hastane özel maslak acıbadem hastanesiydi.

    Ve geçen sene çıkan bir yasadan dolayı acilden gelen hastadan ve sigortadan para alamıyorlarmış. Sgk karşılıyormuş ama devlet tarifesine göre.

    Bu yüzden adamlar beni ameliyat etmek bir yana kol askımı bile takmadan bişeyi yok diye taburcu ediyorlar. Sonra ağrılarım dinmeyince ve kolumu hala kaldıramayınca devlet hastanesine gidip öğreniyoruz gerçeği. Aslında hemene ameliyat edilmesi gerekiyormuş ve geç kalınmış. Özel hastaneler de hastadan para alamadıkları için ameliyat etmiyorlarmış.

    Tabi biz bunu bilmiyoruz. Bize böyle de söyleyemiyorlar. Beyin kanaması kontrol altına alınmış gibiyken diğer hiçbir şeye karışmadan taburcu ediyorlar.

    Detaylarını anlatacağım videolarda.

    Alıntıları Göster
    o zaman hastaneye dava açılmalı, hatalı teşhis, ve gerekenlerin yapılmaması sebebiyle devlet hastanesinden de alınan raporla.




  • gecmis olsun. insallah cabucak iyilesirsin

    yalniz linc riskine ragmen sormak istiyorum. 38. saniyede, arabayi kollamasi gereken yaya degil mi? yol hakki arabanin degil mi?

    ben mi birsey kaciriyorum?
  • Hocam geçmiş olsun kalıcı bir hasar oluştu mu vücudunuzda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.