Şimdi Ara

YAYAYA 103 KM İLE ÇARPTILAR! YETMEDİ İFTİRA ATTILAR! AMA BEN ÖLMEDİM! HAKAN GÖKALP, HASİNE GÖKALP (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
20
Favori
78.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1168 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bunu biz söylemiyoruz, bizim lafımızlada kanun yazılıp ona göre hüküm verilmiyor. videoda sürücünün arabası tipi görünüyor, gözüm kör değilse beyaz bmw kullanan züppenin teki, böyle tiplerden birkaçı 2016 da motorsiklet kullanan 20 li yaşlarda birisini benzinliğe kadar takip edip 3 kişi darp etmişlerdi. çocuk motordan iniyor beni neden taciz ediyorsunuz diyemeden vurmaya başlıyorlar.



    tam o tiplerden zaten profili ortada. hız limitinin 20 olduğu yerde, 90 la giden bir adam kendini nasıl savunuyor bende merak ediyorum şahsen.

    yukarıda kaç kere yazıldı, eğer yakında yaya yolu, ışık, üst geçit varsa bir yaya olarak bunları kullanmak zorundasın. 5 - 10 yorum önce konu sahibi diyor ki, 300 metre aşağı yürüyüp yaya geçidinden geçip 300 metre geri yukarı yürürmüsün? kardeşim yürümek zorundasın, kurallar bunu gerektiriyor. yapmadın adam hız limitinde gelip sana vurdu, savunma olarakta şoka girdim, direksiyonu kıramadım dedi. sen b**k yoluna adamda muhtemelen salınır zaten. burası türkiye, adama kıytırık bir şeyden beraat verip salabilirler. zihinsel engelli kıza tecavüz ediyorlar bu ülkede, rızası vardı denilip beraat ediyor adamlar?

    https://t24.com.tr/haber/zihinsel-engelli-kiza-tecavuz-eden-taksici-riza-gerekcesiyle-serbest-birakildi,305019

    oturduğum yere çok yakın bir yerde hakim savcı lojmanları var, 25 yaş civarında çocuğun biri, babası hakim annesi savcı mı tam tersi mi ne, önce gidiyorburdaki kafelerden birisinde garsonlarla kavga ediyor, adamı dışarı atıyorlar, eve çıkıyor camdan ateş ediyor kafeye? salınıyor. yine yakın zamanlarda bakırköy carouselin önünde sevgilisiyle kavga ediyor arabada, sinirlenip kaldırımdaki milleti eziyor, yine salınıyor.

    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/bakirkoyde-dehset-otomobili-yayalarin-uzerine-surdu-2658489/

    kimsede sürücüyü savunmuyor zaten, diyoruz ki bu ülkede survival modda gezmen lazım, sabah evden çıkıp akşam geri dönebileceğinin garantisi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullx -- 16 Mayıs 2019; 2:17:46 >




  • Lavuğun biri geçenlerde kornaya basan ben olmamama rağmen (arkadakiler kornaya yükleniyordu ve trafikte asla kornaya basmam - korna sürücülerin elinde oyuncak olan bir özelliktir) bir daha basta ne oluyor diye racon kesti.

    Şansıma o esnada ruh hastasının solundaki araç gittide hemen sol şerite manevra yaparak gazladım. Anlık karar veremesem veya laf dalaşına girsem bıçak veya silah çekmesi garanti bir tipti.

    Arkadaki o(nun) bunun ç(ocukları) yüzünden pok yoluna gidebilirdim.

    Sırf psikopat bir ruh hastasının arkasına denk geldim diye kimbilir ne yapacaktı.

    İnsan hayatı ucuz ve basit bu ülkede. Başkasının günahını yaşatıyorlar olayla veya olaylar ile uzaktan ve yakından alakası olmayan insanlara.

    Yol verme kavgasına bile girilmez, bırak yolda kavgayı. Ha durduk yere sataşan olur ise yolda kaçmam. Gerçi boş mu dolu mu bilemeyiz.

    Ensemizde ayna ile dolaşacak duruma getirdiler.

    Yollarda serseri mayın ayarında dolaşan çok o(nun) bunun ç(ocuğu) var.




  • Geçmiş olsun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diyelimki neye gülelim adaleti sosyal medyada duyar kasarak aramak hazin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun umarim birileri sesini duyar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu forumda hız limitlerine uymayan cinayete teşebbüs ediyor dediğim için çok kişiden kötü sözler duydum
    belki ileride onlarında başına gelince ancak anlayacaklar bu işin oyun olmadığını
    yayaların hatalı olması sizi kurtarmaz (vicdanen) ,hiçbir şartta bir yayaya çarpmanın (hatta başka araçlara) mazereti olamaz
    millette tuhaf bir anlayış oluşmuş ,kaza sonrası ilk sözü ama yol benimdi gibi sözler ediyorlar ,yahu sigortadan faydalanmak için sen haklı görüle bilirsin ama çarpışma olduğunda zarar görmüyor musun ?

    ben onu bunu bilmem ,çarpmamak için her türlü şeyi yapacaksın ,ki hız yapan birisinin zaten böyle bir tedbir düşüncesi yoktur ,zaten tedbir düşünse aşırı hız yapmaz

    bu forumda hızı savunanlara ,yasalara aykırı konular açmalarına hep karşı çıktım ama yönetim benimle aynı düşüncede olmadığı için umursamadılar
    özellikle "sol şeridi boş bırakın" diye konu açanların hepsi hız delisi ve o nedenle sol şerit diye konu açıp duruyor
    adamlar ehliyet almışlar ama sadece "sol şerit sollama şerididir" kuralını öğrenmişler (ben istediğim hızda giderim diyen birisi trafik hakkında hiçbir şey bilmiyor demektir ve anında ehliyetine el konulmalı)

    forum yönetimi kusura bakmasın ama bahsettiğim şekilde konular açılmasına ,trafik kurallarını ihlal ettiğini alenen söyleyenlere izin verdiği sürece ,bu tip olaylardan vebal almaya devam ediyor ,çünkü bu konuları ve mesajları bir sürü kişi okuyup cesaret alıyor yada normalmiş gibi algıya kapılıyor

    trafik kurallarını umursamayanları blokluyorum dediğim için dahi ceza verilmeye kalktılar
    ama benim için forumun vereceği cezaların bir önemi olmadığı için ,o tip kişileri blokluyorum ve blokladığımı da söylüyorum (bundan sonrada aynısını yapmaya devam edeceğim)

    böyle tek tek başına iş geldikten sonra tepki vermeyle olacak şey değil ,her zaman tepki verilmeli (forumda aksine benim iyiye yöneltmeye çalıştığım mesajlarım siliniyor ama hukuksuzluğu savunan mesajlar birileri tarafından sürekli artı verilerek destekleniyor)

    bana hak vermek için illa sizin başınıza kötü bir olay gelmesi mi gerekiyor ?

    yasalar her zaman gereken cezayı vermeyebiliyor ,o nedenle önce insanlar bilinçlenmeli
    bilinçlenme ise en başta bu gibi forumlarda olabilir

    bu nedenlerden dolayı yönetime tekrar rica ediyorum ,otomobil bölümünde sürekli "sol şerit" gibi konular açılmasına engel olun
    çünkü bu tür konular üstü kapalı aşırı hız talebini gösteriyor




  • Çok geçmiş olsun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun umarim adalet yerini bulur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waltran

    dostum adam duruşmam var diyor, sen uzlaşmayı nereden çıkardın ki
    videoda uzlaşma aşamasında affettim falan diyordu
  • geçmiş olsun kardeşim
  • Bugün başıma gelen bi olayı anlatayım.Çarşamba pazarına gidiyordum arabamla,hız sınırının 30 olduğu,iki tane yaya geçidinin olduğu(bir tanesi okul önü),sarı ikaz ışığının bulunduğu yolda karşıma hızla araba fırladı.Yol dardı ve kenarlarda arabalar park etmiş vaziyetteydi,ayrıca yol kör nokta yani karşıdan geleni son anda görebileceğin şekilde virajlı,40 metre ilerde olsaydım muhtemelen ya bana yada park halindeki aracın birisine çarpacaktı.Selektör yapıp elimi kaldırdım adam durdu geri geri geldi hayırdır el kol falan dedi,dedim ki hız sınırına niye uymuyorsun korkuttun beni(gülümseyerek) aldığım cevap yol benim basarım oldu.Birbirimize küfür etmedik belki ama ben bile isteye kavga etmek istemediğim için tabiri caizse R yaptım.Ben orda gülümsemeden haklı olduğum halde kışkırtacak söz kullansaydım muhtemelen birimiz fena yaralanacaktı.Sırf sicilimi temiz tutmak için içimden geleni söyleyemedim o kişi ise büyük ihtimal posta koydum gibicesine arkadaş çevresine güle oynaya anlatmıştır.Demem o ki trafikte maalesef bilinç yok.Hatası karşısında uyardığım kişi kendini haklı görüyor.El kaldırmak illa ki küfür etmek değildir,ben tepkimi bu şekilde gösterdim.
    Umarım hakkında Rabbim en hayırlısını karar kılar,tez zaman iyileşirsin acılarından kurtulursun,suçlular da cezasını bulur.Sana ve ailene,sevdiklerine büyük geçmiş olsun.




  • Kusur %50 %50 sen koşarak araç yoluna atlıyorsun araç sürücüsü de hızlı geliyor ve görmez önüme atlar diye frene basmıyor, çok geçmiş olsun.
    Anladığım kadarıyla şükür ayaktasın, polislere de atfettiğin ithamları destekler nitelikte kanıt paylaşman gerektiği kanaatindeyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • #herşeygüzelolacak

    Emin ol adalet yerini bulacaktır. Twitter da bir paylaşım yap ve DH olarak etiketini gündeme taşıyalım!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Semih Güzey

    Aklıma gelenleri sayayım.

    sağ dizim çatladı, menisküste hasar, bi de 3.5 cm baker kisti.

    sol omuz akromioklavikular grade 3 dislokasyon.

    sağ omuz parçalık deplase (kemikten ayrılmış) kırık 5-6 parça kadar en büyüğü 3.5 santim + suprasupinatus yırtık, subscapularis yırtık, infrasupinatus yırtık, glenoid labrum anteriorinferior ve anteriorsuperior yırtık.

    bel ve boyundaki disklerde hafif diffuzal bulgingler.

    sol kulakta işitme kaybı yarıya yakın. sol kulakta tinnitus (çınlama) 7-24 diiit diye öten bir ses.

    beyinde nekroz bölgesi (ölü bölge) beyinde ensefolamalazik bölge (erimiş bölge) beyinde hemorajik bölgeler (kanamadan sonra hasar kalan bölgeler)

    Alıntıları Göster
    bak orada videoda karşıya geçiyorsun , arkadaşlarına konsantre olmuşsun , bu bir hata kişi kendinden sorumludur,
    ben motosiklet kullanıcısıyım , 1 yayaya çarptım adam ölüyordu,
    15 gün hastanede yattı ben 2 ay yürüyemedim , çokta yavaştım ,adam trafiğin içinden çıktı , sigara almış karşıya geçmiş ve bu adam suçluydu , yerlerde süründüm 2 ay yürüyemedim 1 yıl kadar koşamadım ,
    ama insanlığımızı yaptık , hep aradık sorduk gittik baktık nasıl diye, o kadar ilgi gösterdikki ,bizden bunalıp telefonlarımıza bakmadılar, mahkeme oldu 2 tarafta davacı olmadı kapandı gitti,


    senin isyanını anlıyorum ,yüksek hızdalardı , geçen yüksek hızdan arkadaşım öldü, yavaş gitseydi dedim .gerçekten sana yapılan büyük haksızlık ,hep yanında olmaları lazımdı , vucut çok geç iyileşiyor ,

    saydığın şeylerin bazılarını anlamadık çoğumuz ama umarım hepsi geçicidir, bacağımın ön tarafında et yok ,2.5 senedir biraz yerine geldi , vucut kendini yeniliyor ,bileğimde halen ödem oluşuyor,umarım sendede düzelir herşey,

    bu insanları düşünüp başka bir şekilde yıkmak lazım , paylaşalım herkes görsün.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: chtsydn

    Bu mesaj silindi.
    Hemen her gün yeni videoyla anlatıcam inşallah. Hiç beklemediğim bir şekilde kartopu gibi büyüdü aldığım destek.

    Her birimiz için de ayırmadan tüm mesajlara cevap vermeye çalıştım bütün gün 1 dakika durmadım.

    Gece 2:30'a kadar ayakta kalabildim ama sahur etmeyi ve ilaçlarımı içmeyi unuttum. Allah'ın verdiği güçle inşallah bugün yeni bir video hazırlayıp upload etmeye çalışıcam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Queen Hentai

    Lavuğun biri geçenlerde kornaya basan ben olmamama rağmen (arkadakiler kornaya yükleniyordu ve trafikte asla kornaya basmam - korna sürücülerin elinde oyuncak olan bir özelliktir) bir daha basta ne oluyor diye racon kesti.

    Şansıma o esnada ruh hastasının solundaki araç gittide hemen sol şerite manevra yaparak gazladım. Anlık karar veremesem veya laf dalaşına girsem bıçak veya silah çekmesi garanti bir tipti.

    Arkadaki o(nun) bunun ç(ocukları) yüzünden pok yoluna gidebilirdim.

    Sırf psikopat bir ruh hastasının arkasına denk geldim diye kimbilir ne yapacaktı.

    İnsan hayatı ucuz ve basit bu ülkede. Başkasının günahını yaşatıyorlar olayla veya olaylar ile uzaktan ve yakından alakası olmayan insanlara.

    Yol verme kavgasına bile girilmez, bırak yolda kavgayı. Ha durduk yere sataşan olur ise yolda kaçmam. Gerçi boş mu dolu mu bilemeyiz.

    Ensemizde ayna ile dolaşacak duruma getirdiler.

    Yollarda serseri mayın ayarında dolaşan çok o(nun) bunun ç(ocuğu) var.
    Boy kilo kaç hocam merak ettim? Ve hangi araba var altında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bullx

    bunu biz söylemiyoruz, bizim lafımızlada kanun yazılıp ona göre hüküm verilmiyor. videoda sürücünün arabası tipi görünüyor, gözüm kör değilse beyaz bmw kullanan züppenin teki, böyle tiplerden birkaçı 2016 da motorsiklet kullanan 20 li yaşlarda birisini benzinliğe kadar takip edip 3 kişi darp etmişlerdi. çocuk motordan iniyor beni neden taciz ediyorsunuz diyemeden vurmaya başlıyorlar.



    tam o tiplerden zaten profili ortada. hız limitinin 20 olduğu yerde, 90 la giden bir adam kendini nasıl savunuyor bende merak ediyorum şahsen.

    yukarıda kaç kere yazıldı, eğer yakında yaya yolu, ışık, üst geçit varsa bir yaya olarak bunları kullanmak zorundasın. 5 - 10 yorum önce konu sahibi diyor ki, 300 metre aşağı yürüyüp yaya geçidinden geçip 300 metre geri yukarı yürürmüsün? kardeşim yürümek zorundasın, kurallar bunu gerektiriyor. yapmadın adam hız limitinde gelip sana vurdu, savunma olarakta şoka girdim, direksiyonu kıramadım dedi. sen b**k yoluna adamda muhtemelen salınır zaten. burası türkiye, adama kıytırık bir şeyden beraat verip salabilirler. zihinsel engelli kıza tecavüz ediyorlar bu ülkede, rızası vardı denilip beraat ediyor adamlar?

    https://t24.com.tr/haber/zihinsel-engelli-kiza-tecavuz-eden-taksici-riza-gerekcesiyle-serbest-birakildi,305019

    oturduğum yere çok yakın bir yerde hakim savcı lojmanları var, 25 yaş civarında çocuğun biri, babası hakim annesi savcı mı tam tersi mi ne, önce gidiyorburdaki kafelerden birisinde garsonlarla kavga ediyor, adamı dışarı atıyorlar, eve çıkıyor camdan ateş ediyor kafeye? salınıyor. yine yakın zamanlarda bakırköy carouselin önünde sevgilisiyle kavga ediyor arabada, sinirlenip kaldırımdaki milleti eziyor, yine salınıyor.

    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/bakirkoyde-dehset-otomobili-yayalarin-uzerine-surdu-2658489/

    kimsede sürücüyü savunmuyor zaten, diyoruz ki bu ülkede survival modda gezmen lazım, sabah evden çıkıp akşam geri dönebileceğinin garantisi yok.
    Dostum selam. Hayırlı bir gün olsun inşallah.

    Kimseye karşı ön yargılı olmak istemem. 24 yaşında audi a4 sürmesi, sosyal medyada giydiği markaları ve gittiği mekanları ön plana çıkarması da benim için önemli değil.

    Önemli olan olaydan sonra ne yaptığıydı. Bir arayıp özür dilemek, bir ihtiyacın var mı diyerek gönül almak bile o haldeki insanı çok rahatlatırdı.

    Hadi korktun yapmadın diyelim. Uzlaşmada da hiç görüşmeden direkt olarak ret cevabı vermek nedir? Bu nasıl vicdan.

    Ben sağlığımı düşündüm ve sadece iyileşmek isteyerek gittim oraya. Bu yüzden gururumu bir kenara bırakıp affettim. Ameliyatlarımı yaptırın dedim.

    Cevap: direkt ret! Neye güvenerek yapıldığını bu yolun sonunda bir yerlerde inşallah göreceğiz. Çünkü hukuki anlamda da çok büyük zorluklar yaşadım. Bir şeyler var. Ama olacak. Daha güzel olacak. Çok daha güzel olacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Queen Hentai

    Lavuğun biri geçenlerde kornaya basan ben olmamama rağmen (arkadakiler kornaya yükleniyordu ve trafikte asla kornaya basmam - korna sürücülerin elinde oyuncak olan bir özelliktir) bir daha basta ne oluyor diye racon kesti.

    Şansıma o esnada ruh hastasının solundaki araç gittide hemen sol şerite manevra yaparak gazladım. Anlık karar veremesem veya laf dalaşına girsem bıçak veya silah çekmesi garanti bir tipti.

    Arkadaki o(nun) bunun ç(ocukları) yüzünden pok yoluna gidebilirdim.

    Sırf psikopat bir ruh hastasının arkasına denk geldim diye kimbilir ne yapacaktı.

    İnsan hayatı ucuz ve basit bu ülkede. Başkasının günahını yaşatıyorlar olayla veya olaylar ile uzaktan ve yakından alakası olmayan insanlara.

    Yol verme kavgasına bile girilmez, bırak yolda kavgayı. Ha durduk yere sataşan olur ise yolda kaçmam. Gerçi boş mu dolu mu bilemeyiz.

    Ensemizde ayna ile dolaşacak duruma getirdiler.

    Yollarda serseri mayın ayarında dolaşan çok o(nun) bunun ç(ocuğu) var.
    Cezalarımız o kadar ufak ki hiçbir caydırıcılığı yok. Ama canımı çok daha sıkan bir durum var. Bireysel silahlanma...

    İnsanların silah ehliyeti alıp bir silahçıdan silah satın alıp taşımasının otomobil ehliyeti almasından daha kolay olması bir yana, kaçak silaha da ulaşabilmek çok kolay.

    Her yerde silahçı var. Bir insanın neden silaha ihtiyacı olsun ki? İnsanlar neden silah taşıyabilsin ki? Toplumun silaha ulaşabilmesi bile çok rahatsız edici bir komiklik değil mi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.CEMİL

    bu forumda hız limitlerine uymayan cinayete teşebbüs ediyor dediğim için çok kişiden kötü sözler duydum
    belki ileride onlarında başına gelince ancak anlayacaklar bu işin oyun olmadığını
    yayaların hatalı olması sizi kurtarmaz (vicdanen) ,hiçbir şartta bir yayaya çarpmanın (hatta başka araçlara) mazereti olamaz
    millette tuhaf bir anlayış oluşmuş ,kaza sonrası ilk sözü ama yol benimdi gibi sözler ediyorlar ,yahu sigortadan faydalanmak için sen haklı görüle bilirsin ama çarpışma olduğunda zarar görmüyor musun ?

    ben onu bunu bilmem ,çarpmamak için her türlü şeyi yapacaksın ,ki hız yapan birisinin zaten böyle bir tedbir düşüncesi yoktur ,zaten tedbir düşünse aşırı hız yapmaz

    bu forumda hızı savunanlara ,yasalara aykırı konular açmalarına hep karşı çıktım ama yönetim benimle aynı düşüncede olmadığı için umursamadılar
    özellikle "sol şeridi boş bırakın" diye konu açanların hepsi hız delisi ve o nedenle sol şerit diye konu açıp duruyor
    adamlar ehliyet almışlar ama sadece "sol şerit sollama şerididir" kuralını öğrenmişler (ben istediğim hızda giderim diyen birisi trafik hakkında hiçbir şey bilmiyor demektir ve anında ehliyetine el konulmalı)

    forum yönetimi kusura bakmasın ama bahsettiğim şekilde konular açılmasına ,trafik kurallarını ihlal ettiğini alenen söyleyenlere izin verdiği sürece ,bu tip olaylardan vebal almaya devam ediyor ,çünkü bu konuları ve mesajları bir sürü kişi okuyup cesaret alıyor yada normalmiş gibi algıya kapılıyor

    trafik kurallarını umursamayanları blokluyorum dediğim için dahi ceza verilmeye kalktılar
    ama benim için forumun vereceği cezaların bir önemi olmadığı için ,o tip kişileri blokluyorum ve blokladığımı da söylüyorum (bundan sonrada aynısını yapmaya devam edeceğim)

    böyle tek tek başına iş geldikten sonra tepki vermeyle olacak şey değil ,her zaman tepki verilmeli (forumda aksine benim iyiye yöneltmeye çalıştığım mesajlarım siliniyor ama hukuksuzluğu savunan mesajlar birileri tarafından sürekli artı verilerek destekleniyor)

    bana hak vermek için illa sizin başınıza kötü bir olay gelmesi mi gerekiyor ?

    yasalar her zaman gereken cezayı vermeyebiliyor ,o nedenle önce insanlar bilinçlenmeli
    bilinçlenme ise en başta bu gibi forumlarda olabilir

    bu nedenlerden dolayı yönetime tekrar rica ediyorum ,otomobil bölümünde sürekli "sol şerit" gibi konular açılmasına engel olun
    çünkü bu tür konular üstü kapalı aşırı hız talebini gösteriyor
    Dostum merhaba. Yol otomobillerin değil, insanlarındır. Sadece otomobillerin yürüyebilmesi için yapılmıştır. Neden insanlar geçemesin?

    Eğer şehir asfalt kaplama yollarda yürüyemiyorsak, bu bizim özgürlüğümüze tecavüz değil midir?

    Evimden dışarıya adım attığım yol da asfalt ve yaya geçidi yok. Burada bana çarpılırsa hakkımı arayamayacak mıyım.

    Yaya olan insanın hızı maximum 5km olabilirken, sadece birkaç saniyeliğine hızını bir yaya hızının 6 katı olan 30'a bile düşememek bu kadar mı zor?

    Bu neden yeterli olmuyor da bir can pahasına bile yayadan 20 kat yüksek hızla gitmek için gayret ediyorsun?

    Sen demek istediklerimi anladın ve yanımda olduğunu hissettiğim güçle yoluma devam edeceğim. Belki yaşadığım travmadan sebep çok duygusal ve bencil düşünüyorumdur.

    Bilmiyorum. Kazadan sonra davranışlarımla ilgili çok şey söylediler. Kimseye anlatamıyordum. Ama anlatacağım. Sen dostum beni yalnız bırakmadığın sürece sesim kesilmeyecek. Anlatacağım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R.

    videoda uzlaşma aşamasında affettim falan diyordu

    Alıntıları Göster
    Selam dostum. Yanlış anlaşılma için özür dilerim. Muhtemelen benim anlatım bozukluğumdur.

    Ameliyatlarımı olabilmek için onları affettim. Ancak onlar ameliyatlarımı karşılamayı reddetti. Ve uzlaşma başarısız oldu.

    Takipte kal lütfen. Detaylarıyla paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.