Şimdi Ara

Yeni vergiler yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Vergi Komisyonu yeni vergileri tasarısını hazırlıyor ilk edinilen bilgilere göre Diyanet vergisi yani halk arasında Allah kitap din iman vergisi bu vergiden gayrimüslim olanların muaf olup Müslümanlar üzerine acımasızca uygulanacak diğer bir vergide milli birlik ve beraberlik vergisi bu vergi Herkesle ne alınacak eski başbakanlar cumhurbaşkanları milletvekilleri hariç vermeyenler hakkında 100 bin sene dava açılacak hapsedilecek

Beştepe yüzünden hesabı şaşıran AKP örtülü ödeneği de bitirince bütçe tamamen raydan çıktı Başka bir tasarıda KDV yüzde 1500 e çıkacak

Işte yeni AKP Türkiye'si Neo osmanlıcılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Lan saçımın yarısı kesik olmasa çıkacaktım.. Bu tiplerden ülkede milyonlarca var bu milyonlar oldukça daha ne vergiler kaçar bize..

Orijinalden alıntı: hachiko

Bugün arkadaşın kuafördeydim oradaki elemana 1500 tl borç çıkmış gssden sayıp sövüyordu akpye oy verenin diye eleman askerdeyken elemana gss borcu yazılmış..Akpli kuaför aynen şöyle diyor..
    " Ya neden gss borcu yazılıyor biliyormusun annenin babanın sırtına yük olma çalışın diye yazılıyor bence çokta iyi yapılıyor."

Lan saçımın yarısı kesik olmasa çıkacaktım.. Bu tiplerden ülkede milyonlarca var bu milyonlar oldukça daha ne vergiler kaçar bize..

Adam berberde açıyor televizyonu haberlerde ne söylenirse inanıyor.Çünkü tek kaynağı odur.Örnek işte televizyonda muhabir çıkıyor.İşte bunlar çapulcudur falan diyor.Adam aklına ezbere yazıyor.Bunlar kötü adamlar diye çapulcudur diye.Sen böyle böyle dersin.İşte devleti eleştiriyorsun.Niye böyle yapıyor diye.Adam yapıştırıyor sana lafı çapulcu diye.Daha adam konuyu bilmiyor.Ama sana karşı cevabı hazır.Onun yerine tarihini birazcık merak etseydi.O kitabı açardı.Daha bilgili ve kültürlü olabilirdi.Ama işte okul bitince kitaplar defterlerde bitiyor.Sırf mesleğim berber diye; "Ben kitabı okusam ne olur, okumasam ne olur?" kafasındalar.Okumanın yaşı yoktur.Ama işte bizim millet bunu kabul etmiyor.

• ülkede ateist patlaması olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*-Carraro Sportive 225*-DH Bisiklet Severler Grubu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Pert Ama Vergi Borcu Geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.