Şimdi Ara

Yeni üyeyim yıkığım dert yanıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit : Mustafa öztürkün imtihan da imtihan videosu karşıma çıktı

İzledim ve hak verdim,

İmanım çok kuvvetli olmasa da insani açıdan bile beni biraz teskin etti.

O yüzden bu isyan içerikli yazımı silme kararı aldım.

Başkalarına umutsuzluk yüklememek adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-889CB5188 -- 27 Kasım 2025; 22:17:12 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-889CB5188 -- 27 Kasım 2025; 22:17:22 >

benım diyetimi uygularsa toparlar ama aylık 30-40 bin gider. Ama net 85 kg ye çıkartırım

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesin yeni üyesindir kesin(!)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷
  • adam memur ve ağlanıyo ben ölem o zaman

Cıkartırsın ama bayağı bir geç artık. Cünkü o yaşa kadar cılız diye cok z0rbalanmıştır. Ben ortaokulda cılızdım mesela, sonra z0rbalarımın ağzını yüzünü dağıtmak icin boks öğrendim ve o yaşta manyak oldum. su an 93 kiloyum, kiloyu büyüme aşamasında yavaş yavaş aldım 20'lerde çoktan toparlamıstım ama daha sonrasında daha da fazla body calıstım ve su an body mevzularını coktandır bıraktıgım halde 93 kiloyum. fakat hala cılızmısım gibi geldigi zamanlar oluyor.

Simdi cüsss devenin nalı falan diyeceksin, 93 kilo ve cılız mı hissediyorsun diyeceksin haklı olarak ama psikoloji böyle bir sey kardesim..

Mesela bazı kızlar var ne kadar zayıflarlarsa zayıflasınlar hala sisman olduklarını düşünüyorlar bu da tam olarak bunun tersi bir mevzu..

Yani simdi düsün ki, diyorum ki, söyle 105 kilo 115 kilo olsam, söyle barbar conan gibi olsam, falan diyorum ama artık dayı olduk tabii öyle body falan icimden gelmiyor artık, yapsam yaparım ama ugrasmak istemiyorum

Neyse bu psikolojiye bir kez girdim mi kiloyu alsan da yetmiyor daha fazlasını istersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Kasım 2025; 20:38:28 >

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Evet bende kiclbox yaparken 110 kg idim. 85 kg ye düştügümde tekmelerim çok cılızlamış güçsüzleşmiş gibi geliyordu. Yımruklar da oyle. Bu yuzden yeniden agır siklet tonajına çıkınca kendimi iyi hissettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Kasım 2025; 7:59:47 >

Benım de sırtım agrıyor. Boyle taksi duragına gidip ana avrat sovsem odunla güzel bi dayak yemem lazım

• Mustafa Öztürk hoca değildir, sadece bir akademisyendir, en fazla bu sebeple "hoca" denebilir. İslami konularda tehlikeli hezeyanları olan gruptadır. En bilinen bidat ehli olan sözde hocalar Mustafa islamoğlu, abdülaziz bayındır, mehmet okuyan, mustafa öztürk, caner taslaman, bayraktar bayraklı, ihsan eliaçık, hayrettin karaman gibi şahıslardır.. Bunlar islami konularda akademik çalışma yapan kişilerdir. Yani bir medrese eğitimi alıp icazet almış kişiler değiller. Dini konularda son derece tutarsız, ehli sünnete aykırı sözleri ve yorumları olan tipler. Mesela Caner taslaman profesör olmasına rağmen arapça yazılmış orijinal Kuran okumayı bile bilmiyor. Bunlar sen ben gibi üniversiteye gitmiş, önce araştırma görevlisi olmuş, sonra tez vermiş doktor olmuş, biraz daha okumuş yazmış çizmiş bir tez daha vermiş prof olmuş hepsi bu kadar.. Halbuki islamda ilimden çok daha önemli olan konu imandır, okumakla yazmakla insan imanlı olmaz, çünkü kalpler Allah'ın elindedir. Bin yıl, hatta yüzbin yıl da ilim okusan nasibinde Allah'a hakkıyla iman etmek ve teslim olmak yoksa okuduğun ilim terazide bir gram bile gelmez. Burda ince bir çizgi de vardır, insanda kibir diye bir duygu vardır, bu yüzden okudukça "ben biliyorum" demeye başlar, eğer ki bunu kontrol edemezse sonu bu adını saydığım sözde hocalar gibi olur. Bence doğru yöntem şudur, manevi olarak islami bir hayat yaşamak gayretindeysen mevlana, imamı gazali, imamı rabbani, muhyiddin ibnül arabi, imam ebu yusuf gibi eserleri asırlardır tüm islam aleminde kabul görmüş şahsiyetlerin kitaplarını okuyacaksın ki yaş tahtaya basma. Yemek tarifinde istediğin kitabı oku, en fazla tarifte göre düzeltme yaparsın tadını kendi damağına göre ayarlarsın ama dini konularda adını saydığım kripto şahıslar insanı dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan edecek tipler. Yine de ben boğulmak istiyorum, karışma, dalgalı denizde yüzmek benim işim diyene buyur boğul, keyfin bilir demekten başka bişey yapamayız, kimseye anlamadığı yada anlamak istemediği şeyi zorla anlatacak değiliz.

• Sopayla git, bir sen vurursun, iki onlar vurur, kurtlarinizi dokersiniz. Bazen hayatta action gerekiyor

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.