Merhaba arkadaşlar, 2009 model panasonic TX-L37G15E model Lcd'm, son 3-4 yıldır kuyruğu titretmeye başladı. Önce, dahili uydu alıcıları gitti. Sonra, şu an tekrarlayan, kendi kendine açılıp kapanma sorunu çıktı. Hem harici uydu alıcıyla çalıştırıp, dahili kablo tv'nin verimli kullanılamaması ( hafızalanan kanallar sürekli kayboluyor, tıplı dahili uydu alıcısındaki gibi ) hem de sözünü ettiğim açılıp kapanma sorununun şu an gene ortaya çıkması, yeni bir tv alma ihtimalini düşündürüyor, her ne kadar son bir kontrol ettirme ihtimalim varsa da. Bu durumda, tecrübeli olan arkadaşların yeni bir tv tavsiyelerini bekliyorum. Artık panasonic Türkiye'de olmadığı için, onu mecburen eledim. Kriterlerim ; 4k En fazla 12 ekran civarı Çok kaliteli dahili uydu alıcılara sahip olması Kaliteli ve her açıdan (!) kayıpsız görüntü veren, tercihen parlak olmayan (yansımasız) panel ( mevcut Tv'm ips alfa panele sahip ve gerçekten kaliteli görüntüsü var ) En gerekli portlara sahip Aşırı da pahalı olmayan... Fiyat/performansı iyi Bir de sizin şahsi özellik tercihleriniz. İlginizi bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simeli -- 22 Nisan 2025; 20:26:51 > |
Bildirim