Şimdi Ara

[Silindi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
30.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Gnc fırsat 60 tarifesinde taahhüt bozmayla ilgili yazı aynen şu şekilde. "14.02.2021 tarihi itibarıyla kampanyaya katılan aboneler için, kampanyadan faydalanılan süre boyunca alınan indirimlerin toplamı hesaplanırken kampanya kapsamında sunulan 30 GB ilk ay faydasının 55 TL bedeli hesaplamaya dahil edilir."

Bu yüzden sormuştum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wolve35 kullanıcısına yanıt

Prime 40 tan caymayacakmısınız siz?  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canım kardeşim, turkcellde görünce telekomda da var mı diye bir sorayım dedim.

• wolve35 kullanıcısına yanıt

Öyle şeyler Turkcell de olur.

• Evet öğrenmiş oldum. Biraz garip geldi, sanki zorla istiyor hediye interneti insanlar.

• Prime 40 tarifesi kullanan arkadaşlar, acaba sosyal medya hotspot yapınca kotadan yiyor mu?

• Kullanan bir arkadasımız da net bir cevap verebilir mi acaba? Çünkü forumda bir arkadaş kotadan gidiyor demişti.Eğer sosyal medya hotspot yapınca kotadan gitmiyorsa, prime40 tarifesine gececeğim.

• Ben yılbaşında 5 ay kullandım bu tarifeyi Kota olayı Normal şekilde de HotSpot ta da Sınırsız.
    YouTube TV baglayıp her gün 4 5 saat film izliyordum herhangi Kota dan düşme yoktu aynı şekilde Aile bireyleri hepsi sosyal medyayı o tarife üzerinden kullanıyordu yine hiç bir şekilde Kotadan etkilenme yoktu. Ki Sen GB bitirmedigin sürece İster paylaş ister paylaşma her şekilde sosyal medya sınırsız Kotan etkilenmez Ekstra Tivibu Go da etkilemiyor

• OKÜ O kullanıcısına yanıt

bilgi kirliliğini kaldırdığın için teşekkürler hocam. ben de yiyor biliyordum çünkü öyle söylenmişti. kullanmadığımız tarifelerde kullanıcıların söylediklerine göre bilgi veriyoruz mecbur.

• Rica ederim,
    Aktif kullanan insanlar iki dk yazıp böyle durumu kirliliği Ortadan kaldırsa ne güzel olur ama ki insanlık...

• Ama Ben den Prime Kullanıcılarına Büyük Tavsiye bu Tarz Sınırlı ve yüksek fiyatlı Tarifeleri Kullanmak yerine Vodafone Red Tarifesi TTPrme 25 GB Tarifeleri (Tamamen Sınırsız) şekilde kullanmak varken bu tarz sınırlı kotalı tarife kullanmalarına şaşıyorum.
    109 TL Sınırsız Sosyal Medyalı Tarifeye o fiyat verilmez onun yerine Vodafone Red 160 TL daha mantıklı
    Prime Eksper 25 GB Tarifesi 166 TL herşeyiyle sınırsız ki bunu Ekstra indirimle 140 TL indirilebilirsiniz.

• OKÜ O kullanıcısına yanıt

bugün isteyen herhangi biri prime eksper 25gb tarifesine geçebiliyor mu ki hala?

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Onu bilemiyorum hocam ama, istersen Prime Eksper 12 GB'a geçebiliyorsun

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Evet SMS ile geçişi hala açık öncelikle TT da herhangi Faturalı da 1 ay kalarak bir ay sonunda SMS aracılığıyla geciş saylanıyor içeriden geciş 105 TLdir.

• bireysel.turktelekom.com.tr
    Yepyeni Tarifeler > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/yepyeni-tarifeler.aspx

kampanya ne zamana kadar geçerli, bilen var mı? detaylarda göremedim.

turkcell'de taahhütüm bu ay bitiyor. gelecek ay bu tarifelerden birine geçmek istiyorum

• Prime dan sınırsız sosyal medyayı kaldırmaları hiç iyi olmadı, biz sınırsız tarifeler yaygınlaşsın dedikçe elimizdeki imkanları da kaldırıyorlar, 5G gelince böyle yapamayacaklarını ümit ediyorum, 5G gelince limitsiz tarifeler yayılacaktır.

• Gelir gelir 2026 gibi hazır ol.

• Benizakura kullanıcısına yanıt

Turkcell den hiçbir hizmet beklemiyorum sınırsız konusun da, yapacağı en fazla Sınırsız Sosyal Medya içeren bir tarife olur. Ama Vodafone ve Türk Telekom dan daha iyi ataklar bekliyorum, bir Limitsiz Redli kullanıcısı olarak, tüm Türkiye'nin böyle güzel bir hizmetten yararlanmasını istiyorum.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.