ilginç, diğer arkadaş niye fazla internet yiyor dedi acaba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[Silindi]

-
-
12+12 ne demek.? 1 sene kullandıktan sonra numarayı taşıyabiliyomuyuz.?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12+12 yani kısaca 2 yıl taahhüt.
İlk 12 ay zorunlusun hocam taahhütte ilk 12 ay mecbur kullanacaksın ve ilk 12 ay bittikten sonra size kalmış sonuncu 12 ay zorunlu değil.
Numaranızı taşımak için de diyelim tarifeye geçtiniz, taahhüdünüzün tam 12.ayında çıkmanız lazım eğer 13.aya girerseniz cayma bedeli çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MobilRadar -- 20 Haziran 2021; 22:39:39 >
12. ay çıkarken komple 1 sene geçirmesinler. :D
Yok hocam 12+12 adı üstünde isterseniz müşteri temsilcisini arayın. Zaten size sms geliyor sms'de de bir 12 ay daha kalmak istiyormusun diye soruyor size kalmış kalıp kalmamak ama 24 ay taahhüt yasal değil
Anladım hocam sağolasın. Geçsemmi diye düşünüyorum. Telekomun çekim olayı düşündürüyor beni. Prime 40 tarifesinin 2. 12 ayında fıyat 97 yazıyordu onu 127 yapmışlar.
Rica ederim hocam ne demek.
Telekom çekim kalitesini her gün arttırıyor, eğer kırsaldaysanız telekom'u önermem ama şehirdeyseniz kesinlikle öneririm.
Eğer prime'ı beğenmediyseniz BİMcell var.
BİMcell'de Türk Telekom altyapısıdır.
20 GB, 750 dk, 750 sms ve BİMcell'lilerle sınırsız konuşma ayda 42 ₺
quote:
Orijinalden alıntı: MobilRadar
Rica ederim hocam ne demek.
Telekom çekim kalitesini her gün arttırıyor, eğer kırsaldaysanız telekom'u önermem ama şehirdeyseniz kesinlikle öneririm.
Eğer prime'ı beğenmediyseniz BİMcell var.
BİMcell'de Türk Telekom altyapısıdır.
20 GB, 750 dk, 750 sms ve BİMcell'lilerle sınırsız konuşma ayda 42 ₺İzmir'de yaşıyorum hocam, bulunduğum semtte çekme sıkıntısı yok. Beni düşündüren internet hızı. Eşim uzun zamandır Bimcell kullanıyor ve memnun.
Peki önce Bimcell'e geçsem sonra Prime40 tarifesine geçebilirmiyim aynı fiyata.?
-
Bence selfy 20+20 daha mantıklı. Tabii 26 yaş altı tc bulabilirseniz.
Bende izmirdeyim hocam, kırsalda mısınız çoğunlukla? Yoksa tamamen şehrin gobeği mi
Eğer merkezdeyseniz ve çekim sıkıntısı yoksa bimcell yani telekom pişman etmez, sağlam hızlar verir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MobilRadar -- 22 Haziran 2021; 18:34:12 >
Ama kesinlikle Turkcell öneririm favorim bu fakat bütçenize uygun gelmeyebilir..
Akıllı Paketlere bir göz atın derim.
Kırsalda değilim hocam, evimin yakınında baz istasyonu mevcut. (:
Zaten Turkcell'deyim de dışardan gelene daha avantajlı. Birde bu paketteki sınırsız sosyal medya beni cezbediyor. (:
Lakin Lexco arkadaşın önerdiği selfy paketinde de sınırsız sosyal varmış birazda onu araştırayım.
-
Buyrun hocam detaylı bilgi için; https://mobile.donanimhaber.com/turk-telekom-selfy-faturali-tarifeler-20-gb-sil-supur-20-gb-40-gb-sinirsiz-sosyal-medya-74--147596139
https://www.selfy.com.tr/faturali-kampanyalar-ve-tarifeler/selfy-yeni-sosyal-kampanyasi
Kendim de bu tarifeyi kullanıyorum, merak ettiğiniz birşey var ise özel mesaj aracılığıyla da sorabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yokizm hocamın attığı linkteki paket tam size göre hocam, eğer bütçeniz uymaz ise BİMcell 20 GB 42 ₺ tam sizlik. Şehirde Telekom'un performansı çok iyi oluyor bence siz BİMcell'e geçin.
Teşekkürler. Turkcellde taahhütüm bitmek üzere, biraz düşüneyim kararımı veririm.
Prime 40 tarifesine geçtim ama pişman oldum. Bulunduğum lokasyonda ve sürekli gittiğim yerlerdeki internet hızından memnun değilim. Yol yakınken turkcelle geri döneceğim. Bunlar ilk ay verdikleri 30 gb ın parasınıda alırlar mı ki.?
*124# yazarak, ardından taahhüt kısmına girerek cayma bedelini öğrenebilirsiniz, oradan belli olur hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oo süpermiş. Hemen bakıyorum, teşekkürler hocam.
Rica ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerenizden uyduruyonuz böyle şeyleri hediye verdiği internetin ne diye parasını alacak
ilk ayında iseniz faturanız kesilmeden taşının kullanım haklarını bitirmeden taşının gün bazlı faturanız çıkar sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X