Anladım hocam yani ilk paketi düz 20 olarak alıyorız ondan sonraki hafta veya ay artık ne zaman teklif gelirse ikinci paketle çift paket almış oluyoruz.sağolasın yordum senide < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 6 Mayıs 2021; 23:49:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[Silindi]

-
-
Estağfurullah hocam ne demek
BİMCell'e geçiş yaptık hocam bu 1
Hat açıldı bu 2
DOST XL Paketini satın alıyoruz bu 3
Alır almaz hemen paketi iptal ediyoruz bu 4
Mevcut 20 GB olan paketimizi kullanır iken 1-2 hafta sonra da "DOST XL Paketini alın haftalık 20 GB kazanın" teklifi geliyor hocam bu 5
Yeniden paket alacağınız zaman önce bu teklife onay verin, onay verdikten sonra 3 gün içinde satın almanız gerekiyor, yoksa teklif yok oluyor buda 6 hocam.
Kısacası her ay paket aldıktan sonra iptal ederek, her ay 40 GB kullanım yapabileceksiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilerektir. çok adi bir davranış.
herkese merhaba,
prime 40 tarifesi kullanıyorum. hotspot yapıp bilgisayarda youtube'a girdiğimde çok fazla internet yiyor. telefondan girdiğimde ise sorun olmuyor. ne yapmam gerekiyor :( bu sorunu yaşayan oldu mu önceden...
-
telekomun başka bir sosyal medya sınırsız tarifesinde hotspot kotadan yemiyordu. primeda kotadan mı yiyormuş? çok ilginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 15 Haziran 2021; 17:6:25 >
Bug Telekom
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
telekom bir şeyi nasıl kurduysa öyle gider
primecılar bilgisayara hotspot yaptığında kotadan yemesin istiyorsa pm atabilir bir yol var.
Ben demiştim döver diye, inşallah duyulmaz 😆
Yok Estağfurullah
hiç bir şey olmaz merak etme ama kaldırayım malum tarife diyeyim
Çok teşekkür ederim hocam
Hotspot ile tv den 4k youtube takiliyorum. Kesinlikle kotadan yeme düsme yok.
Prime 40 GB Sınırsız Sosyal Medyalı mı?
Cihaz neydi ? Güzel tarife
quote:
Orijinalden alıntı: MobilRadar
Cihaz neydi ? Güzel tarifeTel Huawei Mate 10 Lite
Tv Samsung 55MU8000
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X