< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[Silindi]

-
-
Tamamen aynı mı altyapısı, pek güven vermiyor da. Birde internet sitesine filan giriyoruz hiçbirşey yok. O tarifeleri gördüm faturalı mı faturasız mı anlam veremedim.
Ek olarak da cihaz satışı vs de yapmıyor yarın birgün lazım olursa ondan da yararlanamayız.
Turktelekomda da prime 15gb-55 TL tarifesine geçiş yapmayı düşünüyordum ama dönüş olmadı, şubelerde kapalı öyle bekliyoz :)
-
Tamamen güvenilir ve kendi altyapısı. Çok kullanıcısı var ve ucuz.
45 GB internet herşey dahil 50 TL.
Sizi Yokizm hocama yönlendiriyorum, DH Forum BİMCELL Tanıtım Başkanıdır.
Hocam buyrun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BİMCell 2012 senesinden beri Türk Telekom (Avea) altyapısıyla hizmet veren bir sanal operatördür, Türk Telekom'un tarifesi de diyebiliriz.
Kendisinin sadece Faturasız (Kontörlü) paketleri bulunmaktadır, faturalı bir tarifesi veya paketi yoktur, bu yüzden ihtiyacınıza göre her ay istediğiniz paketi satın alabilirsiniz. Her Cuma Sil Süpür de yapabilirsiniz.
20 GB, 750 Dakika ve 750 SMS TKÜ ile beraber 45 TL, ikinci aydan itibaren teklif ile 40 GB, 750 Dakika ve 750 SMS olarak kullanım sağlayabilirsiniz.
BİMCell'in sim kartı Türk Telekom dan farklıdır, müşteri hizmetleri de farklıdır (4444551), ama aynı hizmeti alırsınız, yani çekim gücünde falan problem yaşamazsınız, herhangi bir kısıtlama söz konusu değildir, Türk Telekom da nasıl bir hız alıyorsanız BİMCell de de aynısını alırsınız.
Ayrıca hat adınızı Türk Telekom veya başka bir isim ile de değiştirme imkanınız da var, Örneğin; AVATAR DOKTORCELL yazıp 4551'e göndermeniz gerekli, gelen mesaja da onay vererek telefonu açıp kapatarak hat adını değiştirebilir veya bunu istediğiniz zaman iptal edip yeniden BİMCell yazmasını sağlayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 6 Mayıs 2021; 16:46:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocamm sitesinde o fiyata öyle bir paket bulamadım.Detaylı açıklarmısın burdan veya özelden.Doğru ise yarın başvuru yapcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tam anlayamadım nasıl ikinci aydann itibaren teklif ile 45 tl 40 gb ? vodafone den geçiş yapmayı düşünüyorum sitesinde belirttiğiniz gibi 40 gb lık bir paket göremedim
Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Faturalı paketim ve faturalıya geçiş yapmak istiyorum.
-
Türk Telekom'un kampasama alanını kullandığı için, Türk Telekom ne kadar çekiyorsa bulunduğunuz yerde Teknosacell, Pttcell, Bimcell'de aynısını .çekiyor. Çekim gücü öncelilklendirmesi yok..Ancak cihazların sağladığı çekim avantajları veya dezavantajları var hiz ölçümü yaparken cihazın modeli veri alışverişini etkileyebilir.
İnternet sitesi güven vermiyor ve faturalı veya faturasız olmadığı anlaşılmıyor, demişsiniz. Şaşırdım doğrusu. Belki de T.C:'nin en sade ve dolambaçlı olmayan arayüzüne sahip operatörü olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makine433 -- 6 Mayıs 2021; 19:23:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki bu olay her aymı geçerli hocam yoksa tek seferlikmi yani her ay bu teklif geliyormu
Geliyor ama şöyle; Dost XL Paketini satın alır almaz hemen iptal edin hocam, kalan haklarınızı zaten paket bitim tarihine kadar kullanmanıza olanak sağlıyorlar.
Paketi iptal ettikten 1 hafta sonra teklif hattınıza geliyor, her ay böyle yaparak 40 GB kullanım sağlayabilirsiniz.
beyler bu prime 40 tarifesinde eğer sil süpürden ya da başka yerden hediye gelirse sosyal medya kullanımı önce hediyeden mi düşüyor? Vodafoneun yaptığı i*neliği bunlar da yapıyor mu yani?
Hediye den düşmesi lazım hocam
hepsi i*ne desene
valla bunların yaptığını turkcell bile yapmıyor
e peki ek gece 30 gb falan aldık o zaman ne oluyor, kullanıp deneyen var mı?
@Jazzalyn sen deneyimledin mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 6 Mayıs 2021; 23:13:25 >
Onu ben de bilmiyorum hocam, kullananlara sormak gerek
Hediyeden düşüyor reis. Sadece ana paketin varsa yemiyor.
Haftasonu veya gece paketin varsa da düşüyor.
Gece paketin var diyelim ve hafta sonundasın 12'den sonra ki tüm kullanımların yine haftasonu paketinden düşüyor. Sistem buglı mı bilerek mi böyle yaptılar anlamadım.
Hocam aldığımız paketi iptal ettikten sonra teklif geliyorsa o teklifteki 20 gb lık extra pakette bir Süre sınırlaması yokmu hani asıl paketi en geç 48 saat içerisinde yüklemiş olmalısınn gibi.Demek istediğim asıl paketi alıp iptal edip 1 hafta beklersek teklif gelince asıl paleti almamızın üzerinden 1 hafta geçmiş hiç almamış gibi varsayıp tekrardan asıl paket aldırmasın bize.? Ramazanda benim kafa gitti hocam eminim sen açıklayıcı yazmıştırsın ben anlayamadım k.b
Teklifi kabul ettikten sonra 3 gün içinde paket satın almanızı istiyorlar hocam, aksi takdirde teklif yanıyor.
Mevcut paket bitince teklifi kabul edersiniz, yani paket alacağınız zaman teklifi kabul edersiniz hocam, normal paketi satın alınca teklifi de kabul ettiğiniz için otomatik olarak haftalık 20 GB hediyesiyle beraber paketiniz aktif olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X