Şimdi Ara

[Silindi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
30.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Turkcell'den türk telekoma geçsek çok şey kaybedermiyiz, İstanbul için merak ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Y4Ş4R kullanıcısına yanıt
    Turkcell ve Vodafone neyi devre dışı bırakmış hocam?

Vodafone'un çöktüğünü görmedim hiç. Ne zamandan bahsediyorsunuz?

Türk Telekom'un sistemleri çok hantal çalışıyor, onun çökmesi normal ancak Vodafone 15-30 dakika kesinti yaşamıştı. Bölgenize özel yoğunluk olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulboeu37 -- 5 Mayıs 2021; 23:29:59 >
    Ama Türk Telekom bu sorunun üstesinden geldi gibi. Artık o eskisi gibi şebeke çökmüyor hemen.

• Turkcell'in 10 Mbps zor verdiği yerde, Türk Telekom 100 Mbps verdiği oluyor. Bu tabi ki bölgeden bölgeye, baz istasyonunun yoğunluğuna, coğrafi koşullardan da kaynaklanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MobilRadar -- 5 Mayıs 2021; 22:32:59 >
  • Bu dediğinizin bir püf noktası vardır muhtemelen.
    Tıpkı vodafone un en geniş 4.5g hizmeti verdiğini söylemesi gibi…doğruya doğru heryerde 4.5g çekiyor ama internet hızı olarak çok geride
    Ayrıca benim şirket hattım turktelekom kişisel hattım da turkcell.Şehirler arası yolculuğum sırasında kimi zaman seyir halindeyken şebekenin 5-10 dakika boyunca olmadığı yerlerde turkcell hattım full çekiyor. Mecbur ona geçip ordan konuşmaya devam ediyorum.
    Ama merkezde pek bir fark yok gibi
    Vodafone doğru söylüyor en geniş LTE kapsamasına sahip gerçek operatör. 4.5G'ye önem veriyorsanız VF tercih edin, ama şunu unutmayın ne kadar geniş o kadar yavaş hız.

• Dediğinizin tam tersini düşünüyorum. 4G'ye önem veren VF tercih etmemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: theARSLANN

Turkcell'den türk telekoma geçsek çok şey kaybedermiyiz, İstanbul için merak ediyorum.

Bende geçmeyi düşünüyorum. Bugün prime sitesi üzerinden başvurdum kaç güne dönüş yaparlar acaba.

Birde yasak kapsamında hat teslim etmeye geliyorlar mı acaba. Şubeler kapalı olduğu için internetten başvurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 6 Mayıs 2021; 10:58:45 >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    En geniş kapsama VF'de diye biliyorum.

• Hiç sanmıyorum ama velev ki en geniş kapsama vf'de olsun. Bu onun en berbat 4G hizmeti verdiği gerçeğini değiştirmiyor. Bu yüzden 4G'ye önem veren birinin vf'den koşarak uzaklaşması gerektiğini düşünüyorum. 🙂
    Tabii ki en geniş kapsamaya sahip olsa bile hızlar rezalet. Vodafone'u tercih edenler genelde yaşı 40-45 dakikaya önem veren faturalı kullanan kişiler. Bizim sülale hep Vodafone Redli. İnternete girsin yeter mantığında hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MobilRadar -- 6 Mayıs 2021; 13:54:23 >
  • Yaşım 43 😅

Bu arada benim de annem vf red kullanıyor. Aylık tarifesi 103 TL ve ikna edemedim başka operatöre. Bari git gel yapalım dedim. Uğraşmak istemedi. Ben de sen bilirsin dedim. Artık annem dahi olsa ucu bir şekilde bana dokunmuyorsa ısrar etme veya ikna etmeye çalışma huyumu bıraktım.
  • Cidden kimi görsem Vodafone Redli ve memnun. Turkcellin 34 mn. müşterisi hani nerde hepsi bir şehirde mi toplanmışlar bu ne arkadaş ya, corona gibi sarmış herkesi VF. :D

Evet hocam kesinlikle ikna etmeyin kimseyi, bende ikna etmeye çalıştım dayı dedim bak çekmeyen vodafone'a ayda 132 lira ödüyosun aynı paket Türk Telekom da var 70 lira dedim yok dedi ben vadafondan memnunum, bana iyi dedi. Bende sen bilirsin dedim.

• Turkcell kendi müşterisini çok kaybediyor hocam. Özellikle fiyat konusuna dikkat eden benim gibi müşterileri her sene başka bir hatta geçiyor. Sonra rezil olup geri dönüyor turkcelle bir şekilde. 3 gün sonra 12 ayım doluyor ve arayıp fiyat artışlı bir kampanya önerdiler aynı özellikte, hattımı taşıcam dedim sizi kaybetmek istemeyiz peki iyi günler dedi kapattılar :D

Vodafone bulunduğum civarda çekmiyor, Turkcell de çok kötü. Telefon görüşmesi yapamıyorum Ankara'nın göbeğinde. Turktelekom dedim o iyi gibiydi.

Tam kapanma sürecinde nasıl geçiş yapacaz onu bilmiyorum ama :)

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.