Prime ayrıcalıkları geçerli mi acaba hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[Silindi]

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: emrahaktPrime ayrıcalıkları geçerli mi acaba hocam?
Bilmiyorum hiç sormadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Prime 20 gb 45 tl devam ediyor mu acaba ? Sitesinde aktif görünüyor sanki .
Prime 40 tarifesi 119 tl olmuş.
-
Prime tarifelerine zam gelmiş hayırlı olsun
Geç kaldılar hemen yapın zamı -
1 hafta önce babama yeni paket tavsiyesi geldi. 12 GB 1000 Dakika 1000 SMS 36.5 , İlk 3 ay'da 30 GB hediye verdi, direk geçtik :) Turk Telekom Prime
Arkadaşlar prime 15gb geçiş yaptım. Ayrıcalıklardan faydalanmak için ne yapıyoruz acaba. Tivibu go hediyeli olduğu söylendi. Nasıl kod alabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: emrahakt
Arkadaşlar prime 15gb geçiş yaptım. Ayrıcalıklardan faydalanmak için ne yapıyoruz acaba. Tivibu go hediyeli olduğu söylendi. Nasıl kod alabilirim?Uygulamaya gir. Ayrıcalıklar kısmında ne var ne yok yazıyor. Ayrıca TT Prime websitesinde de detaylar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr.BJK -- 1 Şubat 2021; 14:0:21 > -
Turkcell forumundan geliyorum buraya:) beyler gerçekten 40gb lik pakette YouTube sınırsız mı ? Öyleyse geçmek lazım. Lazım ama Telekom internet cekimi nasıl ? Turkcell’den sonra şok olmayalım -
Evet YouTube sınırsız.
Çekim gücünü bölgeniz de Türk Telekom kullanan bir tanıdığınız varsa ondan test edebilirsiniz.
Hocam sağolun ama bugün evdeyim yarın köye gideceğim ertesi gün işe gideceğim :) bu iş uzar yani. Genel olarak sormuştum -
Evde ttnet internet kullanıyorum. Cep telefonundan (iphon ) Türk Telekom uygulamasına girmek istiyorum şifre yolluyor girmeye çalışıyorum tekrar giriş ekranına atıyor , bir türlü giremiyorum arkadaşlar -
Hocam sınırsız youtubeye YouTube music dahil mi ? -
Dahil diyorlar hocam, ancak deneyimim olmadı
GittiGidiyor 100/30 kod almak istediğimde kod kullanıldı uyarısı veriyor. Geçen ay kullandım ama bu ay kullanmadım. Sorun ne olabilir arkadaşlar?
Önce faturasız geçip sonra bu tarifeye geçsek 500dk ve 5gb sosyal medya az oluyor ama 55tl ye geliyor, hangisi mantikli
Herkese Selamlar, 40 GB+SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI TARİFE 4 aya yakındır 2.hattım olarak kullanıyorum ancak nedense pek verim alamıyorum bu sorunu başka yaşayan arkadaşlar var mıdır acaba? Baz istasyonunda kaynaklı oldugu söyleniyor ve bana yakın olan lokasyonun eski oldugu ve yenilenmesi gerektigini söylüyorlar ancak buna dair çalışmalar hala gerçekleşmedi sizçe bilerek kasıtlı yapılan bir durum mudur yoksa gercekten lokasyon sıkıntılı mıdır benim durum. bu durumu bu tarifede yaşayan arkadaşlar var mıdır?
-
Tarife bazlı bir sınırlama yok hocam. Dedikleri gibi baz istasyonu bazlı bir sorun var. Baz istasyonunda yapılacak revize çalışmaları veya yeni istasyon çalışmaları ciddi bir süreç alıyor. Benim sorunumu 2 senede çözmüşlerdi..
-
Sağol Dostum. Dediğin gibi Tarife Bazlı değilse kullanmaya devam.
İletmişlerdi bana İstasyon hemen olmuyor 6 ay'ıda 1 yılı da bulur demişler yenilenmesi. Geç olsun güç olmasın diyelim 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X