Zaten iki seçenek kalıyor ikisinde var bende ana hat TT yedekde duran Turkcell kullanmıyorum bile ne olur ne olmaz saklıyorum deprem vs guvenilse başka hatda kullanmam hani, fuzuli masraf ama guvenilmiyorda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[Silindi]

-
-
Bu paketi tekrar teklif ederler ise uygunmudur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TT sağolsun bi %30 indirim daha verdi. 304 lira cayma bedelini göze alıp riske girdim ve tuttu
Şuan tarife 50 küsür liraya düştü. Fatura kesilince tam ücret belli olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 31 Aralık 2020; 20:26:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bu işlemi nasıl yapıyorsunuz acaba? Bir de paket kaç tl den kaça düştü??
Bayiiden hat kapatma başvurusu yapıyorsun 2 3 güne arıyorlar hocam. Neden kapatmak istiyorsunuz vs vs..
Mevcut müşteri olduğum için 139 liradan almıştım ve 50 civarına kadar düştü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 31 Aralık 2020; 21:1:23 >
Hat kapatma işki risk işiymiş hay maşallah baya bi indirim sağlamışlar demek ki bu fiyata hatta daha az fiyata da verebilecek kapasitedeler bu tür paketleri
-
Merhaba Hocam pek araştırma fırsatım olmadı da acaba bana söyler misiniz tarifede ki kelime oyununu?
Bugün 49 tl 15 gb sözleşme yaptım hayırlısı artık
Sosyal medya hediyesini küçük küçük yazmışlar o olay. Başka birşey değil.
Anladım,
Eyw Dostum👍
Hocam merhaba. 15 GB prime hoşgeldin için 43.5 lira teklif ettiler. Ama müşteri temsilcisi prime ayrıcalıkları olmayabilir diyor. Sen bu konuda temsilci arkadaşlardan daha bilgilisin malum. Sence var mıdır prime ayrıcalığı? Geçilir mi bu fiyata?
Tam tarife ismi ne hocam detaylardan var mı bakalım. PRIME ismi olan tüm tarifeler ayrıcalıklardan faydalanır, ayrı gayrı görmedim.
Prime hoşgeldin 15 GB dedi arkadaş. İlk 3 ay 30 GB hediyesi olduğunu söyledi. 1000dk 1000sms ve 15gb internet. 43.5 lira + telsiz bedeli. 10 GB 32liraya kullanıyorum. 70 gün kalmış taahhüt sonuna ne yapsam karar veremedim. Siz ne dersiniz?
Daha 70 gün var hocam acele etmeyin. En kötü faturasız blöfü denersiniz.
Teşekkürler hocam. Hat kapatma blöfü yapılır mı sizin gibi,?
Yapılır ama biraz riskli hocam. Oldu ki aradılar duymadın etmedin direk kapanır hat.
quote:
Orijinalden alıntı: emrahaktPrime hoşgeldin 15 GB dedi arkadaş. İlk 3 ay 30 GB hediyesi olduğunu söyledi. 1000dk 1000sms ve 15gb internet. 43.5 lira + telsiz bedeli. 10 GB 32liraya kullanıyorum. 70 gün kalmış taahhüt sonuna ne yapsam karar veremedim. Siz ne dersiniz?
Hocam ben 49 tl aldım 43 iyi bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X