merhaba, Malesefki telegramda düşüyor film izleme veya indirdiğinde net den düşüyor |
[Silindi]

-
-
İmkansiz VPN ile yememesi... TT YouTube trafigini Google Global Cache sayesinde diger trafikten ayirt ediyor. Videoyu izlerken TT'nin sunucularina yolluyor seni YouTube IP adresine gore. VPN ile kullandiginda mantiken IP adresin baska ulkede gozukecek, dolayisiyla TT sunucularina baglanamayacaksin. Zaten ondan once butun trafigin VPN serverin IP'sine gidip geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 25 Aralık 2020; 19:0:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum ben senin kadar teknik terimlere veya bilgiye sahip değilim lakin, müşteri hizmetlerini aradım onlar teknik ekibe bağladılar ve dedikleri şu. Vpn ile bağlantı yapmış olmanız farketmez sonuç itibari ile hat telefonunuza takılı olması yeterli. ben pc den vpn ile bağlandığımda yemiyor denedim ve 1,5 aydır da yemiyor. telefondan vpn ile hotspot açmıyorum onu belirteyim bilmem etki edermi. Gerçi teknikdeki arkadaş telefondan da vpn açsanız bağlanır ve sosyal medya üzerinden internetiniz yemez dedi. Ben pc üzerinden vpn ile tvbu tv izledim, facebook bağlandım, youtube izledim yaklaşık 200 gb veri harcamışım ama herhangi bir şekilde internetden yemedi bilmiyorum belki benim hattımda böyle diğer arkadaşlarda denemesinde yarar var
-
İlginçmiş valla bir denemek lazım. Hangi VPN'i kullanıyorsunuz?
-
YouTube sınırsız olduğunu nerede yazıyor? TT sitesinde bulamadım.
TT aradım, sınırsız YouTube filan yok dediler.
Şirket bilgisayarı içindeki VPN ben de bilmiyorum içine gömülü zaten VPN engelleyemiyorum ilk qcilisda VPN ile açılıyor şirket bilgilerine o şekilde giriş yapabiliyorum daha doğrusu herşeye. Şimdi merakımdan tel free VPN indirdim denedim baktım şuan için düşük olmadi yarın bakicam neyden dusum varmı diye
Sosyal medyayı 40 GB prime tarifesi sosyal medya olara YouTube Facebook Instagram ve twiter vermiş ayrıca yine internetin den düşmeyen tvbu go superpaket whatsapp mesajlaşma ve muud müzik de ek özellik olarak sunmus
quote:
Orijinalden alıntı: tlgsrcmSosyal medyayı 40 GB prime tarifesi sosyal medya olara YouTube Facebook Instagram ve twiter vermiş ayrıca yine internetin den düşmeyen tvbu go superpaket whatsapp mesajlaşma ve muud müzik de ek özellik olarak sunmus
Prime sitesinden bakmıştım, orada yazmıyor. TT kendi sitesinde buldum. Tşkr bilgi için
o vpn yerel olabilir, IP adresini değiştirmiyordur. ya da mobil cihazınızda vpn açık hotspot yapıyorsanız hotspotta vpn aktif olmaz. bildiğimiz anlamda vpn kullandığınızda tüm internet trafiğiniz tek bir IP üzerinden akar, telekom sadece o IP'ye bağlandığınızı görür, YouTubea girdiğinizi fark etmesi imkansız. fark etse zaten vpn olmaz.
Başvuru yaptım, inşallah pişman olmayacağım. Son 6-7 sene Vodafone Turkcell arasında geçiyordum TT çok kötüydü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEBEP -- 25 Aralık 2020; 23:53:28 >
bilgi için teşekkür ederim ben bu konuları biraz yabancıyım pek de anlamam açıkçası varsa kullanırım yoksa kullanmam ama öğrendiğim iyi oldu öğrenmek güzel teşekkür ederim tekrardan
Turkcell'i bilmiyorum ama vodafone'dan daha memnun olacağım kesin gibi eğer Türk Telekom bulunduğum bölgede iyi çekiyorsa 4,5 bağlantısı iyi ise pişman olacağını düşünmüyorum ama yine de kullanıp görmek gerekiyor
Yeni silver 10gb tarifesini 56 tl 12 ay sözleşmeli teklif ettiler...Önerisi olan var mı? Şu an telekomda hattım
-
quote:
Orijinalden alıntı: tashunkeeYeni silver 10gb tarifesini 56 tl 12 ay sözleşmeli teklif ettiler...Önerisi olan var mı? Şu an telekomda hattım
Turkcell de 42tl 10gb net.
Bimcell desen 8gb 28tl fln.
Bence çok yüksek fiyat.
-
Netflix de sınırsız yapsalardı bari.
İşte o zaman çok iyi olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X