cevabına teşekkur ederim gani tarifesi guzelmiş prime 30 tarifesi 59tl. bende engelli kart var %25 indirim diyor telekom 45 tlye alabilirsem; Ganide 37tl+18 =55 tlye denk gelir Ama 45TL ye prime 30 GB alamaz isem 59tlye gore daha avantajlı bi defa tahut yok. hemde çark cevirerek dakika yada internet kazanabilirim? primede sil supur dahil 30 gb kışın gani 1000 yazın gani 3000 yukleyebilirmıyım? kafama gore geçiş yapabilirmıyı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 6 Aralık 2020; 17:27:52 > |
[Silindi]

-
-
Kisin 1000 yazin 3000 yapabilirsin bu arada vodafone tarifeyi kapamazsa tabi. Bu arada ornek vereyim turkcell 20 gb 59 tl ue veriyor engelli indirimi ile 44.80 tl ye denk gelir digerleride ayni sanirim her operator farkli hesaplamasi var oyle yada boyle bu fiyata denk geliyor. Sunuda unutma ki dolar 2021 de yukselir gibime geliyor dogal olarak operatorler tarifelerine zam yapar buda taahut verirsen senin lehine olacak bunuda dusunmeni oneririm. Gani tarifesi guzel ama kullanim durumuna gore uygun olur olmaz bilemem ben kullandim gani yi internet yavaslatiyor gibi vodafone gina geldigi icin tt gecmistim blader kullaniyor memnunum diyor bulundugun bolgede iyiyse vodafone avantajli olacaktir. yancilari yani cark veya silsupur pek guvenme herzaman internet vermiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 soru var kafamda
birincisi 2021 de çıkacak tarifeler zamlımı çıkar?
ikincisi Prime tarifelerindeki ayrıcaliklar 31.12.2020de bitiyor ornegin migros ve ispark gibi, yenilenirmi yeni yılda?
üçncüsü faydalar ayrıcalıklar; 2021deki zamlı tarifede sunulur eski tarifelilere sunmazlar mı? bu durumda zam gelmeden alayım demekde anlamsiz olur faydalar bitiyosa?
-
3 soruna da net cevap verecek yeterlilikte kimse yok burada.
Tarifeye geçersin faydalar uzar veya uzamaz. Sırf ayrıcalıklar için de operatör seçimi yapılmaz. Operatörler iletişim ihtiyacını karşılamak için var, markette indirim çeki vermek için değil. Yarın bigün o faydalar biter ve gık diyemezsin. Çünkü bu durum tamamen TT insiyatifinde. Turkcell ve Vodafone'da da durum böyle.
Prime tarifeleri daha yeni çıktı. Döviz kuru bi anda 10 üzerine fırlamadıkça bence zam gelmez. Ayrıca tarife havuzu şuan çok kısır durumda, birkaç aya tarife çeşitliliği artacaktır ama PRIME yine PRIME olacak kalacaktır.
ikiside ayni fiyat hangisini secersiniz. vodofonun sınırsız youtubesi yavaşmıdır veya belli bi kotamı var gene sınırsız derken sınırsız ama hızı dusurerek sınırsız mı izlenmez gibi?
ikicsi soru red mi prime mi guzel. çekim kalitesi aynı benım oldugum yerde
vodofone red Online'a özel ilk ay
₺70/ay
Sonraki 12 ay ₺79 /ay
25GB
+ SINIRSIZ youtube sosyal medya
vs
prime 30 GB
10 GB Sosyal Medya
5 GB Sil Süpür'den Hediye İnternet
2000 DK
HER YÖNE
250 SMS
HER YÖNE
79 TL
-
Arkadaşlar merhaba Vodafone hattımın taahhütü bitmek üzere 5-10 gün var. Bu gün TT aradılar iyi fiyat teklifi yaptılar Vodafone göre. Öncede İstanbul içi tt kullandım 4-5 sene önce ama sırf çekmiyor diye Vodafone geçmiştim. Arayan müşteri temsilcisi arkadaş şimdi alt yapı yenilendi %99 daha iyi çekiyor telefonlar, nano sime geçtik, çift çekirdekli sim oldu tarzı şeyler söyledi. İstanbul içi tt kullanan arkadaşlar varsa ne önerir çekiyor mu telefon internet yoksa eskisi gibi sorunlu mu ?
4-5 yıl öncesine göre TT'de genel olarak bir gelişme var evet. Ancak her lokasyon için garanti veremem, sonuçta her operatorde degisken bir durum bu. En iyisi Vodafone'nun teklifleri iyi değil ise TT Faturasiz'a geçip deniyebilirsiniz. İlk ay sonunda genellikle Faturaliya geçiş teklifleri geliyor kullaniminiza göre. (10GB 29TL,15GB 39TL,20GB 45TL)
20 gb 45 tl ? Böyle bir fiyat nerede bulabilirim.
bana Vodafonedan tt mobile prime geçmem için 15 gb+3000 dk 52 tl, 20 gb+3000 dk 58 tl teklif ettiler. +2.80 ücret eklenecek üstüne
Faturalida 20GB olarak geçiyor. Faturasız dan Faturaliya geçişe özel, numara taşımaya kapalı bir tarife. 1000DK+1000SMS+20GB duran internet 45TL. Faturasız hattinizdaki internet kullanimina göre geliyor. Hattinizdaki internet kullanimi yüksek ise 20GB olan, daha düşük ise 15 veya 10GB olanlar geliyor. Tabii yılın sonuna kadar teklif hala geçerli olur mu, bilemem. 1 ayın sonunda geliyor çünkü bu teklifler.
Çok iyiymişte onuda beklemek var 1 ay boyunca ve kesinde değil teklif edileceği. Malum iş hayatı ve bundan dolayı sürekli mailleşme, yazışmalar vs. Faturasız hat hiç kulllanmadım açıkcası ama bun bahsettiğiniz tarifeyi keşke normal faturalıya yapsalar
Sınırsız video ve sosyal medya varken soru mu bu hocam şimdi küçük çocuğa sorsan o bile vodafone der😂
quote:
Orijinalden alıntı: nostalji16Sınırsız video ve sosyal medya varken soru mu bu hocam şimdi küçük çocuğa sorsan o bile vodafone der😂
haklısın sınırsız youtube olsaydı, youtube sınırsız red tarifesi 129 tl
dikkatiniz dağilmiş olabilir red vs prime degil sordugum
60-70 tl bandında hangisi red25 mi prime 30 mu
prime 10 tl daha ucuz ama ucuz etin yahnısımı durum
Online'a özel ilk 3 ay
₺114/ay
Sonraki 12 ay ₺129 /ay
35GB
+ SINIRSIZ
+4 uygulama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 8 Aralık 2020; 4:12:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mertccc
Arkadaşlar merhaba Vodafone hattımın taahhütü bitmek üzere 5-10 gün var. Bu gün TT aradılar iyi fiyat teklifi yaptılar Vodafone göre. Öncede İstanbul içi tt kullandım 4-5 sene önce ama sırf çekmiyor diye Vodafone geçmiştim. Arayan müşteri temsilcisi arkadaş şimdi alt yapı yenilendi %99 daha iyi çekiyor telefonlar, nano sime geçtik, çift çekirdekli sim oldu tarzı şeyler söyledi. İstanbul içi tt kullanan arkadaşlar varsa ne önerir çekiyor mu telefon internet yoksa eskisi gibi sorunlu mu ?Şişli-Beyoğlu-Beşiktaş-Levent bölgelerinde 15 yıldır çift hat olarak Vodafone ve Turk Telekom kullanıyorum(dum).
Son 5 yıldır Vodafone kötüye,Turk Telekom iyiye gitti özellikle 4G internet kalitesinde. Vofafone gittikçe sıkıntılı olmaya başladı,yıllarca kullandığım vodafoneye defol hayatımdan dedim ve artık hiç bir reklamını,tanıtımını ciddiye almıyorum,bakmıyorum. Bana göre içi boş teneke,tıngırtı. Reklamları gerçeği yansıtmıyor,4G ile alakaları yok.
Bunun yanında teknik imkanlarını geliştirmeye çalışan bir Turk Telekom var ama onun hakkında da son 1 yıldır olumsuzluklar var. Özellikle fiyat ve paket stratejileri ve çözüm odaklı çalışmadan maddi sıkıntılar yüzünden sanırım uzaklaşmaları. Herşey baz istasyonu yatırımı değildir. Mesela sil süpürden 4 hafta içinde 3 kere sınırsız whatsapp saçmalığın saçmalığı,cimriliğin abartısıdır. Eskiden bol bol haftalık 5GB 10 GB çıkarken şu mecburi online eğitim sürecinde sil süpürden günlük 250 mb, günlük 1 gb,günlük sosyal medya,şebeke içi günlük konuşma çıkması ve öğrenci paketlerinin bu yıl kazık fiyatlı oluşu,(bu yıla kadar efsaneydi selfy paketler) Turk Telekom'un maddi sıkıntıda olduğunu ve abone aleyhine düzenlemelere gittiğini gösteriyor. Umarım vazgeçerler. Şu size başka operatörden gelmeniz için teklif ettikleri içerik ve fiyat normalde pahalı. Normalde teklifsiz taşısanız 20 GB daha uyguna var.
Gel Dene kampanyasını ve içerdiği paketleri araştırın.
Turkcell 20 GB 59 TL Akıllı 20 GB var,ama taktikli bilginiz olsun. Turkcellde günde 5 dakikanızı,haftada yarım saatini harcarsanız hediye internet araçlarını kullanarak paketten hariç ayda 10 GB'dan fazla internet daha kullanırsınız.
Ben şuan Turkcell ve Turk Telekom birlikte kullanıyorum,Turkcellde sanırım yoğunluk var,bazen neti sıkıntılı olmaya başladı. Online eğitim süreci milyonlarca öğrenci öğretmen,eba zoom vs derken internet kullanımı geçen yıllara göre çok çok fazla. Bazen Turkcell yavaşlıyor,çift simli telefonumda Turk Telekoma geçiyorum ve akıyor. Yalnız Turkcellde süreklilik varken,her konumda 4G varken bazı konumlarda Turk Telekom 3G olabiliyor ama çok nadiren.
Vodafoneye gelince forumda şikayetlerden de anlaşılacağı gibi 4G şebeke var görünür ama aslında yoktur. Bataryayı uçurur. İnsanı çıldırtır.
Siz Turk Telekom GEL DENE kampanyasını araştırın. Bir de Turkcell Akıllı 20 GB 59 TL araştırın.
(ARKADAŞLAR,LÜTFEN YAZIMA VODAFONE FANLIĞI YAPARAK CEVAP YAZMAYIN. ZATEN HER TURK TURK TELEKOM YAZISINA ATLAYIP VODAFONE FANLIĞI YAPAN 2 KİŞİ VAR,ONLAR KENDİNİ BİLİYOR. BU YILA KADAR BÖYLE BİR UYARI YAPMA GEREĞİ OLMADI AMA MALUM 2 KİŞİ BU YIL FORUMA GELİP HER TURK TELEKOM ÖNERİSİ ALTINA VODAFONE FANLIĞI YAPIYOR. SADECE ÖNERİNİZİ YAZIN,ANLATIN GEÇİN ARKADAŞLAR,POLEMİK YAPMAYIN.İNSANLAR OKUR,DÜŞÜNÜR KARAR VERİR.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gerçekten emek verip detaylı bilgilendirici bir yazı yazdığın için çok içten teşekkür ederim. Emeğine sağlık, teşekkürler
Çok doğrusunuz hocam yıllarca çok iyi tespit yapmışsınız Vodafone a geçtim 15 gün oldu geçmez olaydım telekoma geri dönüyorum bugün zaten interneti 3g ye alıyorum arada 0 çubuğa düşmesine rağmen 3g si daha hızlı oluyor derslerde çok problem oluyor -
Öncelikle hangisini seçeceksiniz bu önemli;
Paket olarak sinirsiz sosyal medyalı Red25'i tercih ederdim.Ama sadece bu yeterli sebep değil.2 operatöründe hız olsun çekim kalitesi bölgenizde bir haber olmanız gerek.Forumda kullanıp hic memnun olmayan var vodafone benim gibi aşırı derece de memnun olanda.
Siz deneyip karar vereceksiniz ama tavsiyem size faturasızlarını deneyin memnunsanız eğer 12 ay taahhüt verin;burada çok oldu memnun kalmayıp bu şekilde 12 ay taahhut altına giren ve cayma bedelini ödeyenler.
arkadaşlar merhaba bende 109 tl lik tarifeye geçmeyi düşünüyorum telegramda film kanalları var oradan film indiren oldumu sosyal medya görüp internetten düşmeden kullanan indiren varmı teşekkürler
-
109 TL prime tarifesinde hotspotla pc den de sınırsız sosyal medya youtube dahil kullanabiliyor muyuz
deneyen oldu mu
yoksa 50TL lik tarifelere bakacağım
-
selam dostum,
Ben kullanıyorum ister vpn ister vpn siz düşüm olmuyor. Ben vodafoneden geçiş yaptım bazen pass lar devreye girmiyor ve normal internetden yediğini farkettim zaten vodafone nun nesi sağlam ki bu olsun. Geçtim TT ye ohh be dedim kafam rahat TÜRKCELL de var bende yedek hat olarak kullanırım diye duruyor lakin hiç ihtiyacım olmadı. Hızı benim evde TC TABLET PC TELEFON aynı anda işlem yapılıyor youtube 4k izleniyor oyun oynanıyor vs vs sıkıntı yaşamadım hiç 40 gb ın da 15 günde 20 sini kullanmışım gece 30 gb da aldım gece 12 sabah 6 ordan gidiyor ve ana paket gibi sosyal medyaya girsemde düşmüyor başka siteden film izlersem falan işte ozaman gidiyor. Bu arada upload da hızlı sınır yok yükleme hızlarıda 15 mbps civarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X