10 gb paketinden aldım diyelim türk telekom ile benzer servisleri nedir? |
[Silindi]

-
-
Dergilik var hocam, Fizy var (Müzik için), TV+ var bu 3'de de geçerli sizin paketinize ek hediye olarak her ay verilir, ancak Dergilik hariç Fizy ve TV+ için abonelik satın almanız gerek, yani hediye ettikleri internet tek başına yetmiyor hocam.
Fizy ilk ay hediye üyelik verebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba iki sorum var
Prime 30 kullananlar aylık faturanız 79 tl yi geçiyor mu?
Taahhüt 12+12 mi. 1 sene sonra ayrılınca taahhüt bozma ücreti çıkıyor mu
Arkadaşlar halihazırda TT faturasız kullanıyorum sizce Red35 mi yoksa Prime 40 mı daha mantıklı olur?
arkadaşlar tt geçiş işlemim tamamlandı. Hem prime hem de prime teknik müşteri hizmetleri ile ayrı ayrı görüştüm. Hotspot yaparken telefondan internetin çıkması yeterli youtube, instagram, facebook istediğiniz cihazda kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu reklamlar reklamlardan kendi internetinden gidiyormuş bende de o şekilde oldu zaten. hediye internetiniz varsa önce hediyeler düşüyor sonra ana paket devreye giriyor. vodafone red 35 den geçiş yaptım iyiki yapmışım oh be dedim dünya varmış 4k youtube kesintisiz izleyebiliyorsunuz whatsapp da görüşmeler daha iyi speed test de internet daha yavaş çıkıyor lakin videoları veya filmleri daha kaliteli ve kesintisiz izleyebiliyorsunuz. bulunduğum bölgede ttelekom vodafoneden çekim olarak daha kötü olmasına karşın daha iyi internet veriyor. uzun lafın kısası pişman değilim iyiki geçmişim daha az tutarda daha iyi hizmet alıyorum.
-
birde hem download hemde upload da sınır yok yanı youtuber lar için bence cok iyi vodafone da intihar edesin geliyor
-
telefonda MİCROSOFT edge tarayıcı kullanarak rklamları engelleyebilirsiniz
bilgisayarda da yine microsoft edge kullanarak adguard uygulamasını kurarak yine reklamlardan kurtulabilirsiniz.
-
10 tl verdim premium aldım hem tv de, hem muzik dinlerken tv tablet tel sıkıntı çıkmadan izliyor dinliyorum. olmadı vanced var onu kurar ordan ilerlerim ama legal olmasını tercih ederim cocukda kullanıyor iyi oluyor boyle
-
kaç tl
vodafone da 135 tl idi türk telekomda 109 tl, sosyal medyada hediye internet varsa gidiyor demiştim ama bende gitmiyor. tvbugo bu arada vodafone tv den kat be kat daha iyi internetden de yemiyor 10 tl de ordan kar ettirdi
-
Merhabalar
Prime tarifem taahhüt doldu 2 adet yeni teklif var
20gb 1000dk 1000sms 62,50₺
25gb 1000dk 1000sms 64,50₺
Diğer operatörlerde daha uygunu yok sanırım sizce mantıklı mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tlgsrcmvodafone da 135 tl idi türk telekomda 109 tl, sosyal medyada hediye internet varsa gidiyor demiştim ama bende gitmiyor. tvbugo bu arada vodafone tv den kat be kat daha iyi internetden de yemiyor 10 tl de ordan kar ettirdi
hayırlı olsun. vodafoneda hız kaçtı Telekom da hız kaç mb?
Öncelikle teşekkür ederim Vodafone ile aynı hatta bir tık altı speed test de ama YouTube Facebook Instagram video açma yükleme çok çok daha iyi televizyonda tvbugo acik oglan tabletde 1080p video izliyor ben telde intg. Face video takiliyorum takilma kalite dusmesi olmuyor vodafone da ise tv takiliyor 5 dk sonra kendine geliyor sosyal medya da yukleme guncelleme cok yavas birde arada pass paketleri paylasimda internetde yemeye basladi can sıktı sikayetim vardi 5 ay cozumlenmedi btk sikayet ettim 20 gun sonra hatti tasidim hattinizi tasimissiniz bisey yapamayiz diye dobduler rezillik di anliycan beylikduzunde iyi cekimi he birde yagmur yagarken kesilmiyor vodafone da ne cekmisim bee israrlada kullandim 5 ay
Turkcell var 20 GB 59 lira taahhütlü hediyesi bol ama genelde saatlik yada gunluk cok sanli biriyim dersen bolgende de iyi cekiyorsa vodafane da olabilir şikayetin olursa kendine sakla ilgilenmiyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: tlgsrcmTurkcell var 20 GB 59 lira taahhütlü hediyesi bol ama genelde saatlik yada gunluk cok sanli biriyim dersen bolgende de iyi cekiyorsa vodafane da olabilir şikayetin olursa kendine sakla ilgilenmiyorlar
25gb prime daha iyi değil mi sizce 64,50 liraya?
birde bu Turkcell in elçi kodu muhabbeti var bende kod var onu mu alsam bilemedim.
tabi birde operatör değiştirirsem bir dünya sıkıntı olacak bankalar internet şubeleri vs
Hocam sosyal medya faydalarını PC'den kullanınca kotadan düşmüyor mu yani?
Kısaca hotspot açıp PC üzerinden youtube kullanımı yapınca kotadan düşmeyip sınırsız sosyal medya paketinden mi kullanıyor?
-
evet kotadan düşmüyor yeterki internet telefon üzerinden yayılsın vpn ilede denedim düşmüyor
-
türkcell elçi kodu ile nedi kaç tl indirim yapar bilmiyorum ama 59 tl ye 20 gb veriyor zaten türkcell ayrıca bip 1000 dk ve 1 gb internet extra veriyor bunun yanında sala kazan ve genç birinin tckn bulur kaydedersiniz gnç den de internet kazanırsınız haftada 2 gün ben vodafoneyi telekoma çevirdim sınırsız sosyal medyalı olan internet ihtiyacımı karşılıyor türkcell 20 gb dan 3 e düşürdüm onu da kullanmıyorum köşede druyor şimdilik
-
selam hocalar, Turkcel lifecellden 34tl ye 9gb iternet 500dak konusma kullanıyordum bitti
hangi prime tarifesine geçmeliyim? %25 indirimim var turktelekomda (engelli)
kışın 7 ay internete ihtiyac yok ama; yazın ayda 50 60 gb internet tuketiyorum e internet paketleri pahalımıdır primede
-
Bence sana uygun faturasiz olabilir vodafone da gani 3000 var ona gec isine yarar sanirim 3000 dk yi ister internet ister sms ister dk olarak kullan 30 gb a kadar internet verir bittimi 18 tl ye ek 3000 dk daha alirsin paket ucreti 37 tl ek alacagin 3000 dk icin 10 gb daha internet veriyor kisinda yeter sanirim yok faturali kullanirim dersen prime 15 yada turkcell yeni gelenler icin internete bak bende hem tt hemde turkcell var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X