Şimdi Ara

[Silindi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
30.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu ttkom müşt hizmetleri cidden bilgi konusunda sıkıntılı, prime müşt hizm aradım bana yüksek fiyat söyledi normal müşteri hizmetlerini aradım taahhüt verirseniz 109 lira dedi, cepten interneti pcden kullanabilir miyim dedim hayır dedi, iyice kafam karıştı şu an normal bir 8gblı tarifem var onu bile mobil veri paylaşımı ile pcye bağlanıp kullanıyorum neden kullanmayayım ki anlamadım, neyse bugün gece 12ye kadar geçmem lazım yoksa yarın yeni fatura dönemine girecek cevabınız için teşekkürler..

• havacı27 kullanıcısına yanıt

Ben 109 Tl olan tarifeyi kullanıyorum. Hotspot ile interneti paylaştırıyorum ve hiçbir problem yaşamadım. Hatta aynı anda 3 kişi hotspot üzerinden kullandı yine de hiçbir problem çıkmadı.

Hatta hotspot üzerinden kullandığım sosyal medya kullanımları da normal kotadan düşmüyor.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Ben de dün aradım müşteri hizmetlerini hattımı değiştirmek için ne yapmam lazım diye sordum, beklediğim soruyu sordular "neden değiştirmek istiyorsunuz"? diye, "tt prime dışardan gelene daha ucuz kendi müşterisine indirim yapılmıyor" dedim, size dönüş yapalım dediler, bu sabah dönüş yaptılar, gerizekalı müşt temsilcisinin hangi paketi istediğimi bulması 10 dakika sürdü sonrasında ise bizim sistemimizde bu paket yok o yüzden indirim sunamıyoruz dediler, işyerim şehirden uzak bir bölge olmasa bir dakika düşünmeden geçecem vodafona ama malesef çekim sorunu var :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

sinirsiz tarifeyi ÷50 indirimle aldim, cok memnunum

Alıntıları Göster
    Nasıl aldın torpil felanmı var sana özel tarifemi anlamadım tam ben Vodafone dan gectim 109 TL idi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-06E5E5CCD

Nasıl aldın torpil felanmı var sana özel tarifemi anlamadım tam ben Vodafone dan gectim 109 TL idi

Alıntıları Göster

talep edene indirim veriyor telekom

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt

Sallamayın net bilgi verin. Talep edene veriyormuş bababababa bi akıllı sensin.

Adam gibi desene hat iptal başvurusu yaptım, iptal etmiyim diye indirim verdiler. Korkma, sen bu taktiği denedin diye benim indirimimi elimden almadılar, başkası deneyincede seninkini almayacaklar.

Bu kadar bencil olmayın. Rabbena hep bana.. oldu başka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Sallamayın net bilgi verin. Talep edene veriyormuş bababababa bi akıllı sensin.

Adam gibi desene hat iptal başvurusu yaptım, iptal etmiyim diye indirim verdiler. Korkma, sen bu taktiği denedin diye benim indirimimi elimden almadılar, başkası deneyincede seninkini almayacaklar.

Bu kadar bencil olmayın. Rabbena hep bana.. oldu başka?

Müşteri hizmetleri ilemi yaptınız hat iptal başvurusu nu

• Bayiiden

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

talep edene indirim veriyor telekom

Alıntıları Göster
    Sağolsun jazzalyn hocam nasıl indirim alındığını söyledi fakat indirim yapmasalar dahi benim için çok iyi tarife internet çekim sıkıntısı yok tarifeye devam ederim 9 liraya haftasonu 30 gb internetide aldım harika oldu

Edit :indirim yerine her ay 30 gb verdiler kabul ettim 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-06E5E5CCD -- 3 Kasım 2020; 7:34:7 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-06E5E5CCD -- 3 Kasım 2020; 7:35:36 >
  • TT sitesinde dolaşırken tesadüfen şu kampanyayı farkettim.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/faturali/prime-hos-geldin-hediyesi.aspx

Normalde bu 3 ay 30GB hediyedi yeni müşterilere veriliyordu ama kapsam genişletilmiş. İçeriden prime tarifelere geçen müşteriler 90 gün dolmadan PRIME HEDIYE 30GB yazıp 5555 e yollarsa hediyeyi veriyor.

Gece nöbet hâli dalmışım, hatta hiç ümidim de yoktu mesajı attım ve tanımlandı. Tek kötü yanı fatura kesim tarihime 4 gün var, haybeye 1 ayı yedik. Faturalıda 20GB'tan Prime 40GB'a geçmiştim.

YENİ: Türk Telekom Prime Tarifeleri (Yoruma👇)

Degerli Prime musterimiz, 3 fatura donemi boyunca kullanabileceginiz aylik 30 GB cepten internetiniz mobil hattiniza tanimlanmistir.Internet haklariniz bittiginde tarifenizin internet kullanim ozellikleri gecerli olacaktir.Bilgi: turktelekomprime.com B001

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Maaşalllah Heryerden akıyor yine sana varya
    Şerbetlisin bence...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz bal oldu hocamYENİ: Türk Telekom Prime Tarifeleri (Yoruma👇) 

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

TT sitesinde dolaşırken tesadüfen şu kampanyayı farkettim.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/faturali/prime-hos-geldin-hediyesi.aspx

Normalde bu 3 ay 30GB hediyedi yeni müşterilere veriliyordu ama kapsam genişletilmiş. İçeriden prime tarifelere geçen müşteriler 90 gün dolmadan PRIME HEDIYE 30GB yazıp 5555 e yollarsa hediyeyi veriyor.

Gece nöbet hâli dalmışım, hatta hiç ümidim de yoktu mesajı attım ve tanımlandı. Tek kötü yanı fatura kesim tarihime 4 gün var, haybeye 1 ayı yedik. Faturalıda 20GB'tan Prime 40GB'a geçmiştim.

Degerli Prime musterimiz, 3 fatura donemi boyunca kullanabileceginiz aylik 30 GB cepten internetiniz mobil hattiniza tanimlanmistir.Internet haklariniz bittiginde tarifenizin internet kullanim ozellikleri gecerli olacaktir.Bilgi: turktelekomprime.com B001

Hocam seni TT'ye kaybetmişiz tırım tırım Tcell forumlarında arıyorum YENİ: Türk Telekom Prime Tarifeleri (Yoruma👇) 

Ben de TT Prime 20'deyim ama açıkçası TT çekim kalitesi olarak gerçekten yoruyor. Tcell tarifesi arasam da taahhüt bitmeden geçmem herhalde dünya kadar ilave ödeme çıkartırlar şimdi.

• cianni kullanıcısına yanıt

Hocam benim 3'ünde de hattım var. Turkcell'i bırakmam mümkün değil, çünkü son derece memnunum. Fakat ayı Turkcell ile tamamlayamıyorum, kota yetmiyor. Vodafone ve TT'uda kullanmak zorunda kalıyorum.

Vodafone güzel teklif sunarsa TT'u kapatacağım bende, çünkü çekim konusunda stabilite sağlatamıyorum, sistemleri sıkıntı vs ama dediğin gibi cayma bedeli önümü kesiyor. Tarife taahhütü, ek paket taahhütü vs birbirine girdi resmen. Kapatmaya kalksam epey üfleyecekler. Taahhütün son 2-3 ayında artık minimuma düşer o zaman taşıman daha iyi. Sabredebildiğin kadar sabret hocam.

• Başka operatöre numaramı taşımam lazım numarayı taşıyınca kaç ay orada fatura ödemeliyim tekrar eski operatöre geçmek için. 3 ay diye duymuştum o süre azaldı mı

• snakefatih kullanıcısına yanıt

3 ay beklemene gerek yok istediğin zaman geçebilirsin

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

O zaman 1 ay fatura ödeyip tekrar Telekom a geçeyim

• snakefatih kullanıcısına yanıt

Faturalıya geçip Hattın açıldıktan sonra tekrar başvurabilirsin günlük fatura ödersin

yada faturasız 3*4 gün idare edersin taşınana kadar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.