< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
[Silindi]

-
-
Teşekkür ederim hocam
Olur hocam, İnşallah buradan veya yeni konu ile paylaşacağım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.turktelekomprime.com/prime-burbak-ayricaligi
benim otoparkıda karşılarsınız artık plakayı vereyim :)
-
Az önce TT'den aradılar. 15 GB Prime tarifesini 54 liraya teklif ettiler. Kabul etmedim.
-
Benim ikinci ayim sinirsiz sosyal medya paketinde. Ben memnunum tivi bu go super pqketi de veriyor sinirsiz. İnterneti paylasip sinirsiz youtube .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mevcut tarifem 8gb 31 liralık bir paketti 12 ay tahütüm bitiyor 30 gün içinde teklif gelmiş %30 indirimli Eksper prime diye 33TL 10GB 1000DK 1000Sms Sizce nasıl ?
-
Berbat
Daha uygunumu varmı ?
-
TT adamı sinir eder fatura fazla gelir, kalan kullanımlar 6 saatte bir güncelleniyor geçen seneki depremde günlerce patladı ve dalga geçer gibi 5 gb internet hediye ettiler; sanki bir işe yarayacak o internet
Başka operatörlere geç.
O konuda haklısın lakin Türkcell Çok pahalı vodofone bulunduğum konumda hiç çekmiyor baz istasyonu sorunu mevcut.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lexco
TT adamı sinir eder fatura fazla gelir, kalan kullanımlar 6 saatte bir güncelleniyor geçen seneki depremde günlerce patladı ve dalga geçer gibi 5 gb internet hediye ettiler; sanki bir işe yarayacak o internet
Başka operatörlere geç.3 yıldır TT kullanıyorum hiç bir şekilde beni sinir etmedi. Tam tersi senin avatarının altındaki o "dandik Vodafone" insanı kanser eder.
-
Vodafon bende istemiyordum ama turkcell'in yüksek fiyatlı olması beni vodafone kullanmaya itti maalesef.
Benim bölge de kötü çekmediğinden aldım, kişiden kişiye değişir hat deneyimleri
-
İlk çıktığı zamanlar gectim çok memnunum bölgesinde çekenler kaçırmayın derim
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-06E5E5CCD
İlk çıktığı zamanlar gectim çok memnunum bölgesinde çekenler kaçırmayın derimsinirsiz tarifeyi ÷50 indirimle aldim, cok memnunum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 25 Ekim 2020; 13:7:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar 109luk tarifedeki 40 GB cepten internet ne demek, yani ben mobil veri paylaşımı ile pcye bağlanıp kullanamaz mıyım bu 40GB'ı ? (yanlış anlaşılma olmasın PCden sosyal medya kısmını değil 40 gblık kısmı kullanmak istiyorum) yapabilir miyim yoksa faturada sürprizle mi karşılaşırım :) Bilen cevaplarsa çok sevinirim ona göre geçiş yapacam teşk.
-
Kullanabilirsiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X