Şimdi Ara

[Silindi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
6
Favori
30.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. Deneyimlerini paylaş bakalım. Merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam

Olur hocam, İnşallah buradan veya yeni konu ile paylaşacağım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.turktelekomprime.com/prime-burbak-ayricaligi

benim otoparkıda karşılarsınız artık plakayı vereyim :)

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

YENİ: Türk Telekom Prime Tarifeleri (Yoruma👇) 

• Az önce TT'den aradılar. 15 GB Prime tarifesini 54 liraya teklif ettiler. Kabul etmedim.

• Benim ikinci ayim sinirsiz sosyal medya paketinde. Ben memnunum tivi bu go super pqketi de veriyor sinirsiz. İnterneti paylasip sinirsiz youtube .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mevcut tarifem 8gb 31 liralık bir paketti 12 ay tahütüm bitiyor 30 gün içinde teklif gelmiş %30 indirimli Eksper prime diye 33TL 10GB 1000DK 1000Sms Sizce nasıl ?

• mert478 m kullanıcısına yanıt
    Berbat

• Daha uygunumu varmı ?

TT adamı sinir eder fatura fazla gelir, kalan kullanımlar 6 saatte bir güncelleniyor geçen seneki depremde günlerce patladı ve dalga geçer gibi 5 gb internet hediye ettiler; sanki bir işe yarayacak o internet

Başka operatörlere geç.

• O konuda haklısın lakin Türkcell Çok pahalı vodofone bulunduğum konumda hiç çekmiyor baz istasyonu sorunu mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lexco

TT adamı sinir eder fatura fazla gelir, kalan kullanımlar 6 saatte bir güncelleniyor geçen seneki depremde günlerce patladı ve dalga geçer gibi 5 gb internet hediye ettiler; sanki bir işe yarayacak o internet

Başka operatörlere geç.

3 yıldır TT kullanıyorum hiç bir şekilde beni sinir etmedi. Tam tersi senin avatarının altındaki o "dandik Vodafone" insanı kanser eder.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Vodafon bende istemiyordum ama turkcell'in yüksek fiyatlı olması beni vodafone kullanmaya itti maalesef.

Benim bölge de kötü çekmediğinden aldım, kişiden kişiye değişir hat deneyimleri

Bence o kadar pahalı değil (hediye İnternet kampanyalarını yap diğer operatörlerden daha ucuza gelecek ve akıllı fatura ücretsiz) YENİ: Türk Telekom Prime Tarifeleri (Yoruma👇)
    1000 sms de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 16 Ekim 2020; 14:34:47 >
  • İlk çıktığı zamanlar gectim çok memnunum bölgesinde çekenler kaçırmayın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-06E5E5CCD

İlk çıktığı zamanlar gectim çok memnunum bölgesinde çekenler kaçırmayın derim

sinirsiz tarifeyi ÷50 indirimle aldim, cok memnunum

• Hele hele faturalandırmaya bak. 15 liralık paket 11 lira, kdv falan çıkartmış. La bu ne çelimsiz ne dandik bir firma olmuş yau, böyle faturalandırma mı olur

Tarife ücretimde 91 lira olacaktı ama bakıyorsun 63 lira

Ne yaptığı belli değil.

Bide Vodafone'un faturalandırmasına bak.

Valla TT geçen senelerde olduğu gibi yanlış fatiralandırma yaptık xxx borcunuz var diye ne zaman arayacaklar merak ediyorum. Bunlardan beklenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 25 Ekim 2020; 13:7:48 >

• Arkadaşlar 109luk tarifedeki 40 GB cepten internet ne demek, yani ben mobil veri paylaşımı ile pcye bağlanıp kullanamaz mıyım bu 40GB'ı ? (yanlış anlaşılma olmasın PCden sosyal medya kısmını değil 40 gblık kısmı kullanmak istiyorum) yapabilir miyim yoksa faturada sürprizle mi karşılaşırım :) Bilen cevaplarsa çok sevinirim ona göre geçiş yapacam teşk.

• havacı27 kullanıcısına yanıt

Kullanabilirsiniz hocam

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.