Şimdi Ara

[Silindi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
30.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Bak işte bu sefer bu tarifeleri gerçekten beğendim, özellikle 40GB olanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sallamayın net bilgi verin. Talep edene veriyormuş bababababa bi akıllı sensin.

Adam gibi desene hat iptal başvurusu yaptım, iptal etmiyim diye indirim verdiler. Korkma, sen bu taktiği denedin diye benim indirimimi elimden almadılar, başkası deneyincede seninkini almayacaklar.

Bu kadar bencil olmayın. Rabbena hep bana.. oldu başka?

• Artık sınırsız YouTube Türk Telekom'a da geldiğine göre yakın zaman da Turkcell sınırsız YouTube içeren paketler satışa sunabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 24 Ağustos 2020; 22:42:10 >
  • 5 gb sosyal 10 gb sosyal yahu kardeşim birakin milleti rahat rahat istediği yöne kullansin çok mu zor, illaki uygulamaya dayatmali gb olcak. Ver 50 gb i istediği yöne kullansin musteri 110 liraya mis gibi.

• Adam Prime tarifesini almış biraz farkım olsun diye sil süpür ile uğraştırmazsın ya. En üst paket tam olmuş yalnız..

• Bakalım Turkcell ne yapacak.Merakla bekliyoruz.
    Özellikle şu Sınırsız YouTube için.

Şu Platinum Tarifeler baştan aşağı Düzenlenmesi gerekli. Getirin artık bu paketlere sınırsızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xpower38 -- 24 Ağustos 2020; 23:4:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sınırsız tt içi konuşma en iyisi olmuş, bireysel kullanımda çok yoğun tt abonesi var iş için mevcut 1000 dk zor yetiyordu, bu paketler baya bi rahatlatır beni...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 109 TL paket ön numara, tivibu süper paket kotadan düşüyor mu

• 20 gb net 45 tl idi.İyi ki bizimkileri geçirmişim zamanında.Çok yoğun internet kullananlar için 79 tl lik tarifede iyi duruyor.
  • theblackside t kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom Prime sitesinde 20 GB 45 TL olan tarife hayla durmakta hocam, ama yeni tarifeler geldiği için ne kadar duracağı da bilinmez artık, yakında kaldırabilirler.

Demiştim dün, ve kaldırmışlar 20 GB 45 TL kampanyasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 25 Ağustos 2020; 14:49:6 >
  • Tarifeler harika bence benzer paketler ve daha uygun fiyatlısı selfy içinde çıkarsa geçerim 109tl lik pakette netflix te sınırsız olsaymış keşke.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

109 TL paket ön numara, tivibu süper paket kotadan düşüyor mu
    Düşmüyor.

• Turkcell 250 TL aşağı paketi sunmaz

• 109 TL lik paket sağlam duruyor uygulamalar sınırsız YouTube da dahil tivibu da sınırsızsa ekran paylaşımını aç sınırsız Tivibu izle

• 109TL'lik tarifeyi millet sırf sınırsız YouTube için alacakken adamlar sınırsız WhatsApp'ı ön plana çıkarıp, YouTube'un sınırsız olmasını küçücük görmüşler ilanda. Bu kadar beceriksiz ve dünyadan habersiz reklam ajansıyla çalışıyorlar demek ki.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam geçsek mi napsak
  • 109 TL dışında beş para etmez paketler Vodafone'da red paketleri daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 25 Ağustos 2020; 10:19:38 >
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt
    İçeriden geçişte 139 lira istiyor.

• Turktelekom yeni pekatleri iyi olmuş sanki

• 109tl olan tarifeyi vodefonda 73 tl kullanıyorum bence çok pahalı

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.