Şimdi Ara

Yeni Turizm Bakanimizin Tatilcilere yaptığı büyük kıyak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yapılan lüks sarayların, alınan araçların parasını ödüyoruz. Dinde açıkça “israf haramdır” buyruğuna rağmen oy verirken itibarda tasarruf olmaz denildi. Şimdi tasarruf edelim, biz tatile gitmeyelim ama onlar zırhlı milyon dolarlık araçlarda gezsinler. O yüzden çok da şey etmemek lazım.



    Ülke iki konuda bir daha geri dönülemeyecek yaralar aldı. Birincisi müslümanlar dinini unuttu, ikincisi ahlaksızlık ve hırsızlık sıradanlaştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Müze pahalı" diyenler de kusura bakmasın. Çünkü o çok küçük azınlığı korumamız müzelerimizin büyük bir gelirinden mahrum kalmamız demek.

    https://tr.sputniknews.com/turkiye/201811061036008147-kultur-ve-turizm-bakani-ersoy-butce-muze/?utm_source=https://t.co/rF8FYaSKsx&utm_medium=short_url&utm_content=jWkG&utm_campaign=URL_shortening

    -------------------------------------
    Bakanın müze fiyatlarına bakışıyla ,otel fiyatlarına bakışı aynı mantık üzerine kurulu gibi




  • Bazı insanlarımız ,biz gidemiyoruz ama bu fiyatlardan yabancı geliyor ,ülkemize döviz giriyor diye düşünebilir .Bu fiyatlardan yabancı da gelmez ,yabancıya bu fiyatların çok düşüğü teklifler veriliyor ,yabancı acenta internet sitelerine bakıldığında bunlar açık seçik görünür. yurt dışında yaşayan insanlarımız bu konuları daha iyi bilirler

    Zaten insanın zoruna giden kendi ülkenin insanını dışlayıp ,daha ucuza yurt dışından insanı ülkene tatil için getiriyorsun ve bununla da gurur duyuluyor ..
  • Reis,bakanlarımız çıkıp diyorki fırsatçılık yapmayın.Yapan varsa bize haber verin diye.Turizm bakanı en başta kendi otellerinde yapıyor bu fırsatçılığı.100de 100zam yapmış neredeyse kendi otellerinde.Kimi kime şikayet edeceğiz yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.