Şimdi Ara

Silinsin Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
15.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silinsin Lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireStorm -- 1 Kasım 2018; 21:27:58 >



  • Çok güzel silah hayırlı olsun
    Videolarda çok sorunlu bi silah olarak gözüküyodu hevesim kaçmıştı :) bende almayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FireStorm kullanıcısına yanıt
    Tufek hayirli ugurlu olsun, guzel gunlerde keyifle kullanin. Benim merak ettiklerim tufek harici bir kac konu tufegi bir cok forum ve videodan inceledigim kadari ile pek ilgimi cekmedi ha pompali degilde yari oto kinetik olsaydi dusunebilirdim .

    Yaf speedy sluglarla ilgili yorum yaparmisin tepmesi sesi istikrari vb. ben 2 koli almayi dusunuyorum daha po**** gidip deneme firsati bulamadim. Bir cok forumda olumlu yorum almis.

    Yakacik poligonu nasil ? 100 fisek icin nasil bir ucretlendirme yaptilar esimizle arkadaslarimizla gidip rahat rahat atis yapabilecegimiz bir yermi? Ben kadikoyde oturuyorum gidilecek yakinda baska da bir yer yok galiba.

    Ve hocam son olarak muhimmat kutun gozune carpti tac87 sitesinden mi aldin kalitesi nasil kirilcak bir seymi icine kac fisek aliyor? Tufek icin konu acmissin umarim farkli konularda bir suru sorup konuyu baltalamiyorumdur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • FireStorm kullanıcısına yanıt
    Tesekurler hocam. Meca ve yaf arasinda kararsizdim bu yorumun sayesinde kararim netlesti. Ben de surekli tabancatufek i takip ediyorum zaten suan bildigim herseyi de oradaki ustadlardan okudugum kadari ile ogrendim ilk tufegimi de oyle aldim. Harun beyle de gorustum dukkaninda oldugu bir gun gidip iki adet su gecirmez kutu alicam haki renkli olanlardan. Forumdan okudugum kadari ile bu hafta sonu yakaciktaki po**** bir kac kisi gidecek. Bende gidip hem aldigim tufegi denemek hemde forumdan bir kac kisiyle tanismak isterdim ama hafta sonu kurslarim var ve aracimi elden cikarttim denk dusmuyor vaktim. Artik baska bir zamana kaldi umarim sizinle de denk gelir tanisiriz. İyi forumlar.

    *Bu arada yeni fark ettim iki forumda da ayni nicki kullaniyorsunuz galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnyhow -- 11 Aralık 2014; 14:05:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FireStorm kullanıcısına yanıt
    yok hocam uzerime alınmadım zaten asagı yukarı nedenini anlayabiliyorum ve hak veriyorum. kendi mahallemdeki avcılık derneginde tanıstıgım yılların avcılarından! bile nitelikli bilgiye erisemiyorum oyuzden forumlardan ögrenmeye calısıyorum bişiyler. tabi bunda benim avcılıktan daha cok atıcılıkla ilgilenmemin de payı var.
    estafurullah daha yolun basındayım sizin gibi işin ehillerinden bişiyler görüp duyup kapmaya calısıyorum. bu güzel hobiye vakit ve nakit ayırabildigim kadarı ile ögrenmeye kendimi geliştirmeye calısıyorum. benimde forumdaki nickim alpercuhaci, alakanıza tesekkur ederim bir fırsatını buldugum anda sizi rahatsız edecegimden kuskunuz olmasın . görüşmek üzere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnyhow -- 11 Aralık 2014; 23:23:17 >
  • Hayırlı olsun.Bende silah almak istiyorum ama deneyimim 0 ilk silahım olucak bu silahı önerirmisiniz?geri tepmesi nasıl çokmu güçlü silah?
  • Değerli forumdaşlar herkese merhaba
    Sn FireStorm Üstadım , tüfeğiniz hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Yazılarınızı başka platformlarda da takip ediyorum. Hayırlı olsun dileğimi Söylemek bu platforma kısmet oldu. Eminim ki gerek yazılarınız gerek paylaştığınız görseller bir çok forumdaşa, karar aşamalarında bir Işık niteliğinde olmakta. Zaman ayırdığınız ve keyifli çalışmalarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim.
    Saygılar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde sizin emek sarfederek yaptığınız paylaşımları takip etmeye devam edeceğiz. Tekrar teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzel

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.
    Öncelikle yeni tüfeğiniz hayırlı olsun. Ben de uzun süredir Türkiye de satılmasını bekliyordum ve bir tane edindim.
    Konu ile ilgili bir tanıtım videosu hazırladım. Göz atmak isterseniz silah ile ilgili pek çok sorunuza yanıt bulabileceğinizi düşünüyorum. Alt kısmında açıklamalarda index den istediğiniz bölümlerine göz atabilirsiniz yada isterseniz tamamını izleyebilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=Os_8SrVjf3o
  • Bu silahı önerir misiniz gen4 çıkmış sorunlarından arındı sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FireStorm

    Pompa mekanizmasına bir yay koymuşlar. çekip elinizi açıp bırakınca yay sayesinde fişek namluya sürülüyor. buna da gen4 demişler.. Ben geçen sene tüfeği devrederek o macerayı noktaladım.
    İthal ve iyi bir av savunma silahı alacaksanız Tac87 Harun bey Amerikadan Mossberg otomatik ve pompalı tüfekler getiriyor. Bu tür görüntü var icraat yok silahlara kaptırmayın boşuna paracıklarınızı..

    ''son serinin seri numarası TP15 seri numarası ile başlamaktadır.
    -Pompa yayı
    -yeni model tetik korkuluğu
    Ve çift taraflı emniyetten ayırt edebilirsiniz. ''
    Bu son yazıyı başka bir forumdan alıntı taptım. dediğim gibi çok extrem bir revizyon görmedi bu tüfek. alan olur görüntüsü için. almayan olur daha mantıklı başka seçenekler için
    Saygılar.

    Teşekkür ederim. Gönül benelli fabarm almak istiyor ama ciddi bütçe istiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • FireStorm kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bende bu tüfekten alacağım ama ruhsat konusunda sıkıntı çıkarıyor mu emniyet acaba?
    İlk satın alma icin emniyetten yazı alacağım fakat ruhsata işletme için emniyete götürüldüğünde bu tarz tüfeklere sıkıntı çıkartabiliyorlarmış duyduğum kadarıyla.
    hani gösterişli ve siradisi bir silah olduğu icin.
    bilgi verirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi günler son zamanlarda bu modeli almayı düşünüyorum beni en çok etkileyen 15 fişek alması her hafta atış yapmam güvenlik amaçlı araçta bulunduracağım sizce alınırmı yada alternatif ne alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almak isteyen varsa hiç durmasın. son derece keyifli bir tüfek. düzgün kullanır ve bakımını yaparsanız sorun yaşamazsınız.

    ayrıca ruhsata işletilmesi ile ilgili hiçbir sorun yok.
  • Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 2017 Serisi bir UTS 15 kullanıcısıyım. Yaşadığım rezillikleri buradan yazsam destan olur. UTAŞ'tan ne UTS 15 nede başka bir tüfek almam. Çünkü ezelden beri tekrarlayan kronik sorunları çözmek yerine satış yapmayı tercih ediyorlar. Kullanıcılara büyük mağduriyet yaşatıyorlar.
    Benim gibi tanıdığım bir çok UTS 15 kullanıcısı dahi UTAŞ'tan yaka silkmiş durumda. Hatta bir tanesi bir çok sefer tüfeğindeki arıza sebebiyle fabrikaya yolladı, sorunları halen düzelmemesi üzerine tüfeğini yakıp videoya çekecekti.
    Bu tüfekle ilgili yaşanan bir çok sorun var. En iyisi mi sen aşağıdaki 2017 üretimi UT17P..... seri numarasıyla başlayan son üretim UTS 15 tüfeklerin yaşattıklarını izle , ona göre kararını ver.

    Bu ilk video 12 Temmuz 2017 tarihinde bizzat UTAŞ yetkilileri tarafından Antalya'daki fabrikalarında çekilmiştir.















    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profgun -- 2 Ağustos 2017; 23:19:9 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FireStorm


    quote:

    Orijinalden alıntı: xvet

    Iyi günler son zamanlarda bu modeli almayı düşünüyorum beni en çok etkileyen 15 fişek alması her hafta atış yapmam güvenlik amaçlı araçta bulunduracağım sizce alınırmı yada alternatif ne alabilirim.

    Tüfek 15 fişek alıyor doğrudur.. Ama asıl sıkıntı o 15 fişeği yükleme zahmeti.
    Birde araç içerisinde taşıyacaksanız zaten tüfek boş olmak zorunda.
    İllaki güvenlik amaçlı düşünüyorsanız iyi bir araştırma ile şarjörlü bir tüfek alıp fişekler şarjör içerisinde ama tüfeğe takılı olmadan taşırsınız gider.
    İyi bir araştırma diyorum çünkü Vepr 12 gibi bir şarjörlüye yetiyorsa bütçeniz yerli modellere hiç yönelmeden rus güzelini aileye alın gitsin..
    Silinsin LütfenSilinsin Lütfen

    bende makarov bsm 12 ve asil rm 42 var . urfa malı Dağlıoğlu F.D. 63'te 12 kalibre vardı bizzat denedim mükemmel bir hissiyatı var tüfeğin tutuşunda ak47 benzeri aynı senin foto'da gösterdiğin tüfek gibi . Oda güzel tüfek benden söylemesi . UTAŞ sorunları gerçekten kötü gibi adamın canını sıkıyor makarov'u alırken ikisinin arasında gittim geldim iyiki tekrar sarjörlü almışım diyorum tek dez avantajı full metal gövde yüzünden silahın ağır olması oda güzelliği olsun diyeyim . ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 22 Temmuz 2017; 15:56:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xvet

    Iyi günler son zamanlarda bu modeli almayı düşünüyorum beni en çok etkileyen 15 fişek alması her hafta atış yapmam güvenlik amaçlı araçta bulunduracağım sizce alınırmı yada alternatif ne alabilirim.

    güvenlik amaçlı alacaksan asla husan , safir , hatsan , utaş vs gibi markaların otomatik tüfeklerine yönelme.Uts-15 e hiç bakma.. Güvenlik demek asla seni yarı yolda bırakmayacak üzmeyecek her fişeği her konumda atıcak tüfek demek.Bu saydıklarım seni yarı yolda bırakır.Bende husan otm var tamam şekil şemal inanılmaz güzel , hobi amaçlı atış amaçlı kullanılır , poligonda vs atarken fişek takılır elinde çıkarır temizler yenisini koyar devam edersin ya peki evde elinde silahlı biri ile burun buruna geldiğin tüfek sıkmaz ise ? Bu riske girilmez o yüzden en mantıklısı Slug namlu kullanan manuel bir pompalı alman.Mermi sıkmasa bile elinle şak şuk tekrar 1 saniye kurup sıkışan mermiyi atıp yerine diğerini koyarsın.Ama otomatikte elinle eski mermiyi kendin çıkarman gerekli vs.En ucuz pompalıyı en pahalı otomatiğe tercih ederim güvenlik için.Ucuz dediysem 300 tl ye satılan merdiven altı üretimden bahsetmiyorum... Para ayıracaksan sana önerim

    Winchester SXP Defender High Capacity
    http://www.bozkurtav.com/winchester-sxp-defender-high-capacity-pompali-av-tufegi-pmu2597

    olur.. Asla üzmez.Fazla diyorsan fiyatı şunlara bakabilirsin

    http://www.bozkurtav.com/kral-arms-tactical-l-pompali-av-tufegi-pmu6159
    http://www.bozkurtav.com/hatsan-ps-aimguard-tactical-ts-pompali-av-tufegi-pmu7813
    http://www.bozkurtav.com/hatsan-escort-aimguard-pompali-av-tufegi-pmu97




  • merabalar. bende ilk tüfek olarak ya derya mk 10 yada utaş uts 15 almayı düşünüyorum ama utaşdan kimse memnun değil. çok memnun olanlarda var. işi bilenlerden yardım istiyorum. hobi olarak alacagım evde de plastik yada kauçuk mermiyle güvenlik amacıyla da kullanabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.