Şimdi Ara

Yeni toyota prius prime

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Toyota new york otomobil fuarında yeni Toyota Prius Prime modelinin de lansmanını gerçekleştiriyor.

Araç eski toyota prius plug-in versiyonunun devamı. Adını değiştirmişler. Bu sefer tasarımda da biraz değişikliğe gitmişler. Bence normal prius'tan daha güzel olmuş.

İç mekanda 11.6" gibi devasa bir hd ekrana sahip. Ben pek beğenmiyorum bu ekranları ama trend bu yönde ilerliyor.

Araç artan pil kapasitesi, geliştirilen hibrit teknolojisi sayesinde rekor bir tüketim hedefliyor.

Araç hem elektrikle şarj edilebiliyor hem de hibrit olarak kullanılabiliyor.

Maalesef yine 1.8 motor var. Bari hükümet plug-in hibritlerde Ötv yi düşürse.

Yeni toyota prius prime
     Yeni toyota prius prime
     Yeni toyota prius prime
     Yeni toyota prius prime
     Yeni toyota prius prime
     Yeni toyota prius prime

• El frenini sol ayakla basacak şekilde yapmışlar :) O kadar teknolojik bir araca neden elektronik park koymamışlar merak ettim :)
  • Evet tamam "tipsiz" (birileri söylemeden ben yazayım dedim) prius hiç bi zaman yakışıklı bi araç olmadı fakat amerika nın satış rekortmeni. Aile aracı ekonomik, geniş hacimli. Tam ihtiyaç arabası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Honda HRV e-hybrid
    4 yıl önce açıldı
    Yeni Ford Ranger (2016)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.