Şimdi Ara

YENİ TOYOTA HILUX 78 BİN 750 TLDEN SATIŞTA[ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  YENİ TOYOTA HILUX 78 BİN 750 TLDEN SATIŞTA[ANA KONU]
    Toyota’nın adını “efsaneler” arasına yazdıran modeli Hilux’ın fiyatı açıklandı. Türkiye genelindeki tüm showroomlarda yerini alan Yeni Hilux’ın 4x2 versiyonları 78.750 TL’den, 4x4 versiyonları da 99.750 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Dünyada ilk kez 1968 yılında satışa sunulan Toyota Hilux, global pick-up pazarında 16 milyondan fazla satış adetlerine ulaşarak her geçen gün başarısını katlıyor. Avrupa pazarında yüzde 23,5’luk pazar payı ile en çok satan pick-up unvanını elinde bulunduruyor.

İki motor seçeneği ile showroomlarda yerini alan Yeni Hilux’ın Yeni 2.4 D-4D dizel motoru 150 bg güç/400 Nm tork üretirken, 2.8 D-4D dizel motoru ise 177 bg güç/450 Nm tork güç üretiyor. Yakıt verimliliği yüzde 9 oranında artırılan motorlarla donatılan Yeni Hilux, dört çeker sürüş özelliğine sahip 2.4 D-4D motorunun 7.3 lt/ 100 km tüketim ortalamasıyla ne kadar verimli olduğunu da kanıtlıyor....

http://www.motobilim.com/2015/10/yeni-toyota-hilux-78-bin-750-tlden.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 5 Ekim 2015; 18:26:10 >

• Bu aracın dedesini 1983 -- 84 yılında Saudia da çok kullandım...Çöl sıcağında otobanda Al KHOBAR DAMMAM arası 160 Km / saat hız yapıyordum...Gık demiyordu....Gölgede 40 C güneşi bilmiyorum...Yine bu aracın DÜNYADA muhteşem BAŞARISI KUZEY KUTBUNA Dünyanın tepesindeki bayrak dikilen o merkeze KARADAN ULAŞABİLEN TEK MOTORLU ARAÇ..OLMASI.... Bu hayali bile güç zaferi başka gerçekleştirebilen motorlu araç Dünyada çıkmadı...ŞU AN DÜNYADA RAKİBİ YOK..Fiyat konusu lüks arttıkça fiyata bindirmişler.. 1984 te Saudiada 18. 000 Saudi Riyale satılıyordu...Orada vergi yok....Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 12 Ekim 2015; 13:44:52 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....

• 3000 tl takas indirimi vardı.2 gun içinde kaldırmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ⒹⒽ-ⓈⓎⓃⒸ
  • Ticari olmayan hususi kullanımda yıllık vergisi nedir bu aracın ?

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • Bu reklam filmiden arka planda çalan müziği bilen varmı?
  • Toyota’nın efsane modeli “Hilux”ı 21-22 Kasım tarihlerinde test edenler arasından bir kişi, Fransa’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası finallerinde Türk Milli Takımı’nı destekleme şansını yakalayacak.

Toyota Plazalarda düzenlenecek test sürüş günlerine katılıp kaydını yaptıranlar içinden bir şanslı kişi Milli Piyango İdaresi’nin izni ve noter huzurunda yapılacak çekiliş ile Fransa biletini cebine koyacak.....

http://www.motobilim.com/2015/11/toyota-hilux-test-edin-milli-takimi.html

araç güzel ama ..

ah picasso ah.. içimdesin haala.
  • Arkadaşlar fikirleriniz benim için önemli. 2014 corolla advance sahibiyim. 4x2 Adventure Hilüx'e niyetlendim ama şehirde oturuyorum; mantıklı olur mu? Bunun yanısıra yıllık MTV.'si ne kadar tutuyor? Şimdiden teşekkürler.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.