Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
35.051
Cevap
332
Favori
2.217.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16191620162116221623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Evet var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla 1.6 life hurda indirimli 77bin TL. 10bin daha indirim yapmışlar. Kaçırılmayacak bir fırsat.

    Corolla 1.6 Life



    Tavsiye Edilen 2018 MY

    Fiyatları (TL)

    94,350

    Tavsiye Edilen 2018 MY

    Kampanyalı Fiyatları (TL)

    85,200

    Tavsiye Edilen 2018 MY

    Hurda Teşvikli Fiyatları (TL)

    77,200

    Ayda 1.603 TL kredi ödeyerek bu araca sahip olabilirsiniz.**

    (%50 peşin, Kredinin de %50 si balon ödeme olarak hesaplanmıştır.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cLk kullanıcısına yanıt
    Corolla kötü araç değil ama Skoda ile arada kalite, performans, yol tutuşu, konfor vs açısından epey fark var. O yüzden Octavia tutuldu 3-5 yıl önce fiyatlar birbirine çok yakınken simdi aradaki farkı ciddi arttı. Birçok kimse octaviaya bütçesi yetmediğinden Corolla almak zorunda kaliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmalar döviz kurunun düşmesi sebebiyle 1 kasim itibariyle fiyatlari aşağı çekmeye başladılar. Bakalım malum sitedeki 2.el fiyatlar ne olacak. Bu saatten sonra zor keklik bulurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 da Corolla kasa mı değiştiriyor?

    Bilgisi olan var mı?
    Eğer öyleyse hiç maceraya girmeyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • %15 ÖTV indirimli araç fiyat listesi:



    TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA

    https://m.haberturk.com/otomobil-markalari-kasim-a-ozel-kampanyalarini-duyurdu-2205121-amp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba, touch mds ile aranıza katılmak üzereyim. Yalnız araçla ilgili bir sorum var. Malum şu anda toyotada kampanya var ve oldukça yoğun bir talep var. Ben de araç aldım sayılır ancak sedef beyaz isteyince aracı aldığım bayiide bu renk için iç mekan rengi bej olan mevcut. Şimdi bende 6 yaşında çocuk var ve ne kadar güzel görünse de bu renk kolayca kirleneceğe benziyor. Ne dersiniz acaba siyah iç mekanı zorlamalı mıyım yoksa içi ferah olan bej iç mekan alıp temiz tutmaya mı bakmalıyım?
  • 2019 Martta yeni kasa geliyor.Tabii bu fiyatlara olmaz yeni kasa.Daha pahalı olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Öz -- 4 Kasım 2018; 22:5:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n a v y_35 N kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin zevkinizle alakalı bir durum. Ben bej istediğim için bej aldım - iki küçük çocuğa rağmen - hemen kılıf yaptırdım. İstediğim zaman söküp, yıkayıp, takıyorum. Bunu size alternatif olarak söylüyorum. Çünkü bu biraz zevk işi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScHeNKii_ScP kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, peki kılıf konusunda tavsiyeniz var mı? Kılıf takınca arka kol dayama kullanılabiliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık sonunu beklemekte kararlıyım , araç bitersede biter herşeyin sonu değil.
    Mevcut aracım sorunsuz binmeye devam ederim. 1.6 Life Touch güzel uzun süre kullanılabilir.
  • Sifir araç için yıl dönümü beklemek tedbirli olur. Pazarda %75 daralma olunca % ÖTV indirimi geldi yani millet almayimca. Simdi bayilerde hareketlenme olunca yine simarmislar ayak oyunlari yapmaya baslamislar. Satış olmayınca ağlarlar devlet imkan tanıyınca da fırsatçılık yaparlar. Bayiler dövizdeki düşüşude yansıtmadilar. 2-3 hafta oncesine göre dövizde %10 düşme oldu. Yani ÖTV ile %25lik indirim yapar. Millet almasın 1-2 ay biraz beklesin olması gereken indirimi yapmak.zorunda kalacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota da genel olarak kasa değişimi 3 senede bir yapılır ve haziran ayında satışa sunulur. Zaten dikkat ederseniz hep bu şekilde gittiği için yaz dönemlerinde hem yeni model üretimi için hemde genel bakım için duruşlar olur fabrikada.



    Ki parantez açıyorum ortalama olarak yeni kasa ilk çıktığında bir öncekinden 15000 lira gibi fiyat farkı ile gelir. Bayilerde araç çoğaldıkça ön sipariş gibi satış biter makas açılmaya başlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla 1.6 life paket yok satiyirmus. Hak ediyorda çünkü fiyat makul. 2018 Nisan ayındaki döviz kuruna göre liste fiyati 75bin olan 1.6 life'in bugünkü karşılığı tam 105bin yapiyor. Ama şimdi hurda tesvik ve ÖTV indirimli kredili 80binden satiliyor. Bir karşılaştırma yapmak gerekirse, benim 110binden aldığım Skoda superbin döviz kurundan bugünkü karşılığı ise 158bin TL. Liste fiyatı 1 Kasım'da 166bindi 5 Kasım'da 162bin yapmışlar. Aslında ÖTV indirimli şu anki fiyatının 140bin olması gerekiyor. Benim aldığım araç değerini fazlasıyla korudu. Corollanin bu özelliği yani fiyatının fazla yukselmemesi bütçesi kısıtlı yeni araç alacaklar veya uzun süre kullanacaklar icin bir arti ama 1-2 yıl kullanacaklar için zarar anlamına geliyor. Mart ayında Corolla life almistik. O zaman değil 7 ay sonra yani şimdi almış olsaydık 20bin lira cepte kalacaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bir arkadaş için kampanyaya bakmaya Ankara EFE'ye gittik.
    içerisi resmen ana baba günü. buna rağmen gayet ilgililer.
    Ellerinde çok fazla araç kalmamış, çok hızlı eritmişler stokları. alacak var ise acele etmesinde fayda var.
    fiyat olarak ise şöyle bir durum var, elinizde sizin hurdanız yok ise kendileri yardımcı olabiliyor ama o zamanda fiyat 82.000 gibi bir rakama çıkıyor.
    34.000TL 12 ay 0 faiz krediye alternatif olarak 50.000-60.000 TL ye kadar da %1.3 gibi bir orandan kendileri de kredi kullandırabiliyormuş.
  • Bu ÖTV indirimi ve kampanya döneminde onca araç firmasından kaç tanesi düzgün bir duruş sergiledi?
    1 veya 2 tanesi hariç hepsi indirim yaptığını söyleyerek rakamlarla oynadılar.

    Hata tüketici olarak bizde.
    Şu tarih itibariyle 5 ay kimse araç almasın 5.ay sonunda o burnu havada bayileri görürüm ben.

    Bakıyorum 1-2 araç haricinde mantıklı hiç bir araç yok.

    Elimizde iyi kötü bir dizel aracımız var nolur borçsuz ona binerim olur biter.
  • Arkadaşlar merhabalar . Dün 70.000 bakımına götürdüm aracı . İzmir borovalı . 35000 de değişen balatalar , 70000 de tekrar değişti . Ayrıca disklerde değişti . Sırf bu balata ve disk değişimine 2650 verdim . Üstüne bakım masraflarını da koyalım oldu mu 3750 .

    ben anlamadım bu işi . eskiden toyota corolla masraf çıkarmaz diye bir muhabbet vardı . bu nasıl iştir bilemedim . 80.000 de birde aracın ağır bakımı var. kim bilir kaç para çıkacak .

    bu arada araç 2015 advance multidrive benzinli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radi -- 8 Kasım 2018; 13:21:30 >
  • radi R kullanıcısına yanıt
    Masraftan kasıt balata vs ise eğer olayı çok yanlış anlamışsınız. 35000 km balata için anormal değil heleki otomatik araçta trafikte kullanımlarda hiç değil. Fiyatı pahalıdır ucuzdur bir şey diyemeyiz sonuçta servisin fiyatı ile harici fiyatlar farklı. Ancak yıpranma vs için olasıdır. Disk değişimi için torna yapmak yerine değişime gidilmiştir, ortalama 100000 km gibi değerler torna ile bile makul değerler daha fazlası risk olacaktır. Torna yapmak riskli olacağından servis değişime girmiş.

    Bu değişimleri dışarıda yaptırabilirdiniz, fren parçaları garantinizi etkilemezdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radi R kullanıcısına yanıt
    Ben de toyota corolla, 2015, multi-driveS kullanıyorum. Frene çok basmıyorum. Mesela, kırmızı ışığa yaklaşırken veya viraja yaklaşırken gazdan ayağı çekme ile yavaşlıyorum.Kirmizi ışıkta ayağımı frende tutmuyorum,bosa ve elfrenine aliyorum. Agresif bir kullanici değilim.Bunlarin frene faydası olup olmadığını 40.000 km bakımda servis çalışanlarına sormuştum.Yaptiklari kontrolde;balataların gayet iyi durumda taze olduğunu,bir 40.000 km daha gidilebileceğini söylemişlerdi. Su an 50.000 km' deyim ve yakında bakıma gideceğim. Bakalim ne olacak?

    Şehir ici ulaşım/şehir ici trafiğinde sanırım balataların daha çabuk deforme olmasi/eskimesi soz konusu olacaktir. Yine hamleli,atik ve agresif kullanım da balataları cabuk eskitecektir. Sizin adınıza 80.000 Km'de iki kere balata değişimi ve disk değişimi söz konusu olmasindan dolayı üzüldüm ve geçmiş olsun diyorum.Allah kaza bela vermesin. Tabi yetkili servis fiyatlari cok fazla 😢

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şöyle söyleyeyim , şehir içi yakıt ortalamam 7.6 . bu benim aracı sert kullanmadığımı , çok yoğun trafikte kullanmadığımı gösteriyor herhalde . çok sakin kullanıyorum aracı . sakin kullandığım için ani fren ayda 1 falan bile olmuyordur. böyle bir kullanımda 70.000 km ye gelince 2 defa ön arka balataların değişmesi ve disklerin 1 kere değişmesi normalse birşey demiyorum o zaman .

    1.6 mds aracım için akü araştırıyorum şimdi . zira aküyü de değiştireceğiz dediler borovalıda 650 tl dediler. yok dedim kalsın .

    akü hangisini önerirsiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 16191620162116221623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.