Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
35.051
Cevap
331
Favori
2.218.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15361537153815391540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kış lastikleri için life jantlarından almayı düşünüyorum. Lastik basınç uyarısının yanmasını göze aldım. 2012 model araçtan buldum ama bijon aralıkları uyuyor gözüküyor. Uyar mı arkadaşlar hemen alacağım çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın motoru ne zaman acılır araba suan 1000 km de rampalarda devamlı devır dusuyor ve vıtes dusuruyor suan için normal mi ilerde düzelir mi arac 1.6

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aracım 1.33 benzinli bayinin bana söylediğine göre 5000 km sonra tam anlamıyla kendine geliyormuş benim aracım 6000 km ye yeni geldi ve dediğini yakıt tüketimi olarak görmeye başladım. 185 km yolu şehir içi şehirler arası karışik kullanımda 10 litre yakıtla kat ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay_t -- 18 Ekim 2017; 20:46:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bi baktirayim ön balataları 30 bin bakımda değişmiştim suan 67 binde muhtemelen sizin dediğiniz gibi balatalarda sorun. Diskler kac km de degisiyor bilginiz varmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • futuhat41 F kullanıcısına yanıt
    Net olarak şu km diyemeyiz, balatayı 10000 de de bitirebilirsiniz 50000 dede. DDiskte aynı şekilde tamamen kullanımla alakalı. Ama anlamanın yolu basit, eğer balatanın değdiği yüzey ile disk çerçevesi arasında kalınlık farkı varsa müdahale gerekir. Bu müdahale de eğer diskin kalınlığı(et kalınlığından bahsediyorum) üzerindeki işaret veya kalınlık değerinden fazla ise tornalanabilir. Ama incelme varsa değişim yapılacak. Her iki durumda da yeni balata takılmasını öneririm.
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    ANLAŞILAN BİZE TAMİR YOLU GÖZÜKTÜ HAYIRLISI BAKALIM . CEVAPLAR İÇİN ÇOK SAOLUN.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel 2016 Advance aracım var 19bin kmde. Otomatiğe geçelim diye düşünmeye başladık. Sizce satıp üste biraz koyup aynı ya da makyajlı bu kmlerde bir araç almak ne kadar mantıklı arkadaşlar? Son zamanlarda hiç fiyat alan var mı? Makyajlı otomatik için bayiler en son ne diyor? Olur da satarsam sahibindende falan bakarken 2017 10bin km de bir araca sizce en fazla ne kadar vermeliyim? Malum bayi fiyatından fazla isteyenler de var @_AveNTuriN_
  • tello2 T kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyeyim ortalama olarak 70-71 lira maksimum ederi sizin aracın. Üzerinde ekstra bir şeyler varsa 71000 liraya yaklaşır. Şuanda manuel 2016 makyajlılar 75-76000 liraya rahatlıkla bulunuyor böyle olunca sizinkinin ederide maks o kadar. 80-83000 lira aralığınada 2016 makyajlı otomatikleri bulursunuz(genelde ilk seri, far yağmur sensörü olmayanlar olur ama diğerleride bulunabilir bence çok elzem değil fiyat makul olsun önemli olan) Özetle minimum 10-12000 lira eklersiniz makyajlı otomatiğe geçmek için.

    0 km için bakarsanız 2017 advance otomatik için 93000 lira metalik renk liste fiyatı var. Geçen ay 94000 di, haliyle 90000 den aşağı vereceklerini sanmıyorum. 20000 lira eklemekte çok mantıklı değil bence ki bayide takasa gireyim deseniz bu fark emin olun 25000 liranın altında olmaz.
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler Hocam. Ben de zaten o fiyatı düşünüyorum. Lpg olduğu için belki 72 diyorum sadece. Sıfıra girmek pek uygun değil gibi ki zaten aynen dediğiniz gibi takasa götürünce pul ediyor değerini bayi. En mantıklısı elden satıp üste koymak gibi. Peki far yağmur sensörlü olanlar tam olarak ne zaman çıktı bilginiz var mı? Fotolardan falan anlamak istesem bakacağım bir yer var mı?
  • tello2 T kullanıcısına yanıt
    2016 kasım sonrası üretimlerde mevcut, ön camda dikiz aynasının sağ tarafında sensörü var zaten bakınca direk anlaşılır.
  • merhaba arkadaslar inci beyaz 2016 model toyota 1.33 life aracımı 40 bin bakıma götürcem. servisle götüştüm hava ve polen fıltresını kendım alıp götürcem onlar takcak. bosch yada denso al dedıler ama hangısını tavsıye edersınız. internet yada ankarada bir magazadan hava ve polen fıltresını almak ıstıyorum tavsıye edecegınız bıyer varmıdır ayrıca düğün masraflarımdan dolayı aracımı satmak durumundayım. 40 bin km de brc lpg li servis bakımlı ilk sahibiyim. ilan numaram 492921418

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anil0640 A kullanıcısına yanıt
    Asakashi markasını öneririm filtre olarak. Piyasada satılan filtrelerin ne yazıkki büyük oranı sahte, hem fiyat hemde kalite olarak dediğim marka iyidir. Bende bu markayı kullanıyorum, polen filtresi karbonlu tip(orjinalinde karbonlu olan opsiyoneldir fiyatı düz modelden 15-20 lira pahalıdır)
  • anil0640 A kullanıcısına yanıt
    Bu arada aracı gerçekten satmak istiyorsanız bu fiyat ÇOOK Yüksek.... 0 km makyajlı kasa fiyatından 2-3000 lira eksiğine bu aracı satamazsınız, üzerinde isterse 20000 lira ekstrası olsun. Model yılı 1 yıl eksik, kasası eski fiyatıda 0 km ye çok yakın. Birebir 0 km satılan araç bile olsa ikincielde 4-5000 siler, sizin aracın durumu belli yarısı kadar düşmüşsünüz.
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    o markayı ılk defa duydum hocam nerden alabılırım.. ayrıca aracıma 60 tl nakit verdiler benim çok acelem olmadıgı için vermedım. yanı 60-61 arası satılcak gibi ayrıca 1 kasım da fiyatlarda artış bekliyorum bence 1.33 modeli 67.950 olcak. ayrıca zaten brc lpg 2500 civarı işletmesi sis farı vs bunlarıda koyunca üzerine zaten 7-8 bin tl indirim yapmıs oluyorum hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anil0640 A kullanıcısına yanıt
    Markayı internetten aratın satan yer çıkacaktır doğrudan zaten, isim olarak vermeyeyim. Aracınız için 60000 bence gayet iyi bir rakam, zira dediğim gibi üzerindeki esktralar ne kadar olursa olsun sonuçta bir tarafta aynı aracın yeni kasa 1 model üstü ve 0 km si var. Liste fiyatlarından 2000 lira indirim almak zaten garanti üzeride pazarlık yeteneğinize kalıyor. Hal böyle oluncada aradaki fark mantıklı olmaz ise satış zorlaşır.

    Bu ay zam gelmez yine büyük ihtimalle, çünkü geçen ay 1000 lira indirim yapıldı, bu ayda aynı fiyattan hatta belki ufak bir indirim yapılabilir bazı donanım motor seçeneklerinde. Çünkü yıl sonu geliyor ve eldeki araçların satılması lazım artı olarak bayiler kota doldurmak adına daha da ekstra indirim yapabilir liste fiyatından. Yani liste fiyatı çok bağlayıcı değil, dediğim gibi 60000 lirayı biraz zorlayın olursa ne ala ama olmazsada iyi bir rakam araç için. Zira kapısındaki hasar vs mecburen boya ister bir süre sonra. Rötuş uzun süre kalmıyor üzerinde ve daha yeni bir araç içinde o görüntü hoş olmuyor.

    Yıl sonu gelince aracınızın ederi düşer bilginiz olsun.




  • Uzun süredir rahatsızlık duyduğum ancak sürekli olarak "iyilik yap denize at" görüşüyle sineye çektiğim bir durumu buraya yazmak istiyorum.

    Özel mesaj yoluyla bana emrinde çalışan parçacı veya galerici gibi davranan bazı arkadaşlara hitaben yazıyorum bunu. Elimden geldiği kadar insanlara yardım etmeyi seviyorum evet, ama bu size bana o şekilde davranmanızı sağlayacak bir durum oluşturmuyor bunu anlayın. Bu markayla olan tek ilişkim kullanıcısı olmak hepsi o. Doğrudan veya dolaylı olarak hiçbir sektörü ile ilgim yok.

    Bütçesini söyleyip cümlenin sonuna bana böyle bir araç bul ile nokta koyan, insanı sıfatını kaybetmiş arkadaşlara bundan sonra yardımcı olmayacağımı ve bu tavrın devamı halinde ilgili mesajların görüntülerini herkesin görmesi adına ilk mesaja ekleyeceğimi buradan bildiriyorum.

    Belirli çerçeceler içerisinde mümkün olduğunca yine yardımcı olmaya devam edeceğim. Ancak sizlerden ricam bilgi almak amaçlı ya da özel bir bilgi içermeyen bütün paylaşımlarınızı buradan yapmanızdır. Çünkü bilgi paylaştıkça çoğalır ve bu şekilde yayılabilir. Diğer türlü iki kişinin arasında kalacaktır.

    Anlayışla karşılayacağınızı umuyor, hepinize iyi forumlar diliyorum....




  • Insanlar forum tıklandıkça para kazanıyorsun zannediyor.Veya az daha internet cahilleri sen toyotanın maaşlı memurusun zannediyorlar.

    Az daha var onlar o.kadar benciller ki sen cevap verdikçe terfi falan alıyorsun zannediyorlar.



    Ben bu yüzden bıraktım.Günlerce doğru bilgi.için ilk sayfaya ekledim çıkardım bir tanesi çıktı ben toyota bayisinde çalısıyorum o öyle değil böyle dedi bakım hakkında dedim gel sen de bir seyler.ekle çok billiyorsan ses yok.

    Bir tanesi çıktı şanzuman a takıldı.Beni taaa Eskişehir CER atölyesinin.emektarlarına kadar anlattirmak zorunda bıraktı.

    Donanımhaber in kendisinden belli degil mi, adamların belki ömürlerinde tek satır kod yazmıslıkları yok samsung a apple a giydiriyorlar.

    Ülkede üreten çok az eleştiren ahmak çok.Ulan elestirme gel sen de içerik üret yok.



    Bana mesaj atıyorlar 40 bbin bakımii 1.6 otomatik ne kadar.diye? ADAM AÇ SOR BAYİYE BANA NE LAN SENDEN.

    Sen simdi buraya yazdin.ya bu okumayacaklar emin ol.Okuma konu ici tarama yok.Herkes o kadar alismis ki belese torpile hazira konmaya la yürü git bayi yüzüne bakmaz burda orda soramadigi sorulari özelden emir kipiyle sorar.



    Bunlar benim meslekte de var.Eczanede konnusamaz baska sey sorar disarida iftira atar sirf bu yuzden sesli.kayitli.kamera ile 7/24 her koseden kayit alip insan musvettesine agiz payi veriyorum.



    Forumun adabı vardır.Nasil.kahvede cep telefonu ile bagirarak.konusursan tepigi yersin, selamsiz oturamazsin, alenen sövemezsin meseleni disarida halledersin forumda da adama vazifesiymis gibi davranamazsin telefonla bayiden alacagin cevaplari isteyemezsin daha once 100 kere sorulmus seyi kufreder gibi soramazsin forum müdaviminie SEN KIMSIN cekemezsin, burası herkese acik diyip lak diye dalip insanlarin sinirini kaldirip basip gidemezsin.Daha cok yazarim ama okuyan yok millete de aileden almadigini okuldan almadiginu hayatta bulamadigini ben ogretecek degilim hadi iyi geceler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ecz_mel E kullanıcısına yanıt
    +1000000 demekten fazlası gelmiyor içimden ancak artık dediğim gibi ifşa etmeye başlayacağım bu tarz mesajları. Belki önce isimleri gizlerim devamında tamamen şeffaf olur herşey bilemiyorum ama bu şekilde devam edemez o kesin.



    Konuiçi arama olayı zaten yok ama internetten konuda arama yapmak çok kolay. Bunu uygulasalar sıkıntı kalmayacak. Bununla ilgili bir anlatım bile hazırlayacağım uygun zamanımda.



    2013 te çıkan bir aracı 2017 de alıp sanki ilk defa alan kişiymiş edasıyla hiç bakılma zahmetinin gösterilmediği bariz belli olan sorular için artık yapacak bir şey zaten yok.



    Zaten aklımda bir website olayı var, uygun zaman ve koşullar oluşturabilirsem böyle bir şeye girişmek gibi bir niyetim var. Az olsun öz olsun önemli olan fayda sağlaması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araca 4 kişi binince tumseklerde surtme oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lodosunoglu

    Araca 4 kişi binince tumseklerde surtme oluyor mu?

    Çoğunlukla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15361537153815391540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.