Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

Yeni Toplanmış Kasa Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir Kullanıcı, 1 Masaüstü Kullanıcı
17
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım >> Yeni Toplanmış Kasa Problemi
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Çavuş
    77 Mesaj
    bir arkadaşım icin bugun pc topladım gittim parcaları aldım eve geldim parcaları özenle kasanın icersinde topladım acmak icin dügmeye bastığım zaman fanlar calışıp en fazla 3 sn ye sonra duruyor güc kesiliyor 10 sn sonra yeniden güc alıp dönmeye başlıyor 3 sn sonra tekrar duruyo bu şekilde devam ediyor sürekli ama acılmıyor psu yetmiyor diye düşündüm kendi kasamdaki 600w psu yu taktım gene aynı işlemciyi söktüm gene aynı remleri söktüm gene aynı sizce sorun nedir
    topladıgım sistem i3 işlemci 4gb rem500 hdd ekran kartı yok onbord kullanıyor acil yardımınızı bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunpat -- 10 Aralık 2013; 22:15:56 >



    |
    |
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    403 Mesaj
    Lütfen konu başlığını değiştirip, sorununuzu anlatan başka bir başlık yazınız ("Yeni toplanmış kasa problemi" gibi). Yönetimden uyarı almadan değiştirmenizi tavsiye ederim. Ayrıca, genel olarak bu tür başlıklara birçok kişi bakmaz, bilginize.

    Taktığınız fanların sağlamlığından emin misiniz? Kabloların yerlerine tam oturduğundan emin misiniz? Parçalar arası uyumsuzluk durumunu kontrol ettiniz mi?
    |
    |
    _____________________________
    Bu sıralar foruma sık giremiyorum, geciken ya da veremediğim cevaplar için kusura bakmayın.
  • Çavuş
    77 Mesaj
    Bütün parcaları Tek biryerden aldım uyumlu aldım herşeyi tam yerli yerince oturtturdum defalarca söküp taktım cözüm bulamayınca sizlere sormak istedim Uyarınız icin teşekkürler hemen degiştiriyorum
    _____________________________
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    2 Not

    Benim msi gd65 anakartta ramleri sokunce aynisi oluyor. Ramler bozuk olabilir.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    harunpat kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör
    _____________________________

    Size göre şizofren bir ucube olabilirim ama tanrıya göre uçan bir tosbağa...
  • Çavuş
    77 Mesaj
    öncelikle parcalar 0 alındı bugun olabilir belki fabrika hatası arızalı olabilir ama remleri söktüm acmayı denedim gene aynı sorun devam ediyor
    |
    |
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    251 Mesaj
    Ramleri söküp acmayı denedim derken ramleri cıkarp acarsan zaten calısmaz calıssada goruntu gelmez. Ramleri cıkar yerine baska ram tak calıstr bakalm ne olacak ?



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    _____________________________
  • Çavuş
    77 Mesaj
    demek istedigim o degil remler takılıykende cıkıkkende acma dügmesine bastıgım zaman elektrik kasaya 3snyeden fazla gelmiyor hemen kesiliyor görüntü hiç gelmiyor görüntü gelicek kadar elektirik girmiyor kasaya anında kesiliyor güc
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    251 Mesaj

    hocam sen yinede o ramleri çıkarıp başka ram takıp dene ve olmazsa bütün güç kaynağı kabloların, ramleri ,bios pilini çıkar 1-2 dk bekle ve herseyin sağlam olduguna emin olarak geri tak ve sonra dene bakalm ne olacak



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    harunpat kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör
    _____________________________
  • Yarbay
    8091 Mesaj
    monitorde tepki varmi



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    _____________________________
    Derdin kendindendir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, koskoca alem içinde yerleştirilmiş, sen kendini hala küçük bir şey mi zannediyorsun...
  • Çavuş
    77 Mesaj
    onlarıda denedim yok bir türlü calışmıyor artık aklıma tek gelen anakart arızalı yada biyerden kısa devre var diye düşünüyorum
    |
    |
    _____________________________
  • Çavuş
    77 Mesaj
    monitördede tepki yok no signal yazısı var sadece
    |
    |
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    251 Mesaj
    islemciyi bi cıkar pinlerine bak yamulan varmı diye, eger yoksa tak ve fanını guzelce saglam oturt taktıktan sonra fanı oynat oynamaması lazım oyle bi dene



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    _____________________________
  • Çavuş
    77 Mesaj
    denedim oda olmuyor anakartı komple boşalttım psu yu taktım actım gene aynı oldu %99 anakart sorunlu gibi Gözüküyor yarın aldıgım yerle irtibata gecicegim ilginiz ve yardımlarınız icin teşekkürler
    _____________________________
  • Çavuş
    93 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: harunpat

    denedim oda olmuyor anakartı komple boşalttım psu yu taktım actım gene aynı oldu %99 anakart sorunlu gibi Gözüküyor yarın aldıgım yerle irtibata gecicegim ilginiz ve yardımlarınız icin teşekkürler


    http://www.youtube.com/watch?v=B18dfU0kEOQ

    Merhaba sorununuz videodaki ile aynı ise sizinde tahmin ettiğiniz gibi anakartan kaynaklı bir sorun bir süre once aynı sorunla bende karsılastım yeni toplattığm sistemde ve anakartı garantiye gönderdim sorun öylelikle cözlümüstü kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KursaT34 -- 11 Aralık 2013; 1:31:29 >
    |
    |
    _____________________________




  • Yüzbaşı
    251 Mesaj




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    harunpat kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    368 Mesaj
    Parçaları doğru taktıgınıza emin iseniz sorun power dan kaynaklanıyor oalbilir 1 kaç sanıye dönüp kapanıyorsa yuzde 90 powerdandır beslemeleri doğru taktıgınızdan emın olun +12 volt takılımı bazen unutulabiliniyor

    şunları denemnızı onerırım sadece anakart işlemci ekran kartı ve remleri takınız hardisk ve cdrom dvdrom gıbı cıhazlarda bu tıp sorunalrı yaapbilir sadece 4 bileşeni takıp sorun devam edıyorsa power olma oalsılgıı yuksek iyi forumlar
    |
    |
    _____________________________
    i7 3770k - Asus P8z77 v Deluxe - Gskill 2x4 1866mhz - Ocz Fatality 550w psu - St31500341as (Seagate 1.5 tb 7200rpm 32m)
  • Yüzbaşı
    703 Mesaj
    Anakartı değiştirirseniz, problem kalmaz.
    |
    |
    _____________________________
  • Çavuş
    77 Mesaj
    ilginiz için teşekkürler arkadaslar sorun anakarttan cıktı aldıgım yer 0 ı ile degişim yaptı sorun cözüldü
    |
    |
    _____________________________
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
son dakika
SEO
haberler
Mobilya Takımları
Kurumsal Web Tasarım Şirketi
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

DHBR1
0,280
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.