Şimdi Ara

Yeni topladığım bilgisayar monitöre görüntü vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

3570k
    asrock z77 extreme4
    4x4 1600 mhz g.skill
    sapphire 6850
    760 watt seasonic psu
    samsung b2430 monitör

Monitörde bi problem yok onu laptopa bağlayıp denedim. Ekran kartını kontrol ettim fanı dönüyor. Anakartta arıza koduyla ilgili bişey yanmıyor. Ekran kartına hem hdmi, hem dvi kablosu takıp denedim. Anakartın hdmi ve dvi girişlerine kabo takıp denedim sonuç yok. problem nedir sizce?

Orijinalden alıntı: khanjui

Vga ile görüntü geliyormu ? (Varsa)

Vga kabloyla da denedim vga to dvi dönüştürücüsüyle sonuç yok. Monitörde vga girişi var laptopu vga ile bağlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: iceman_54

6850 yi başka bir bilgisayarda demeyiniz. Onda olabilir sorun yada işlemcinin grafik birimi ile alakalı bir konu olmalı. Kartsız anakartın görüntü çıkışı da mi aynı?

6850'yi söküp denedim anakartın vga,hdmi,dvi tüm çıkışlarına kablo takıp denedim. Ekran kartında sorun olacağını sanmıyorum olsa bile anakartın dahili ekran kartından görüntü gelmesi gerekmiyor mu

haa o zaman aklıma gelen ya anakartta arıza var yada işlemcinin dahili grafik işlemcisi ile ilgili bir sorun. Parçaları ayrı ayrı başka arkadaşınız varsa demeyiniz bence illaki bulursunuz sorunu

Buralarda hiç tanıdğım yok. Büyük olasılık anakarttan kaynaklanıyodur arıza ama bugun işlemciyi almaya gittim novaya adamın bana verdiği kutu açılmıştı. Dedim bunun kutusu açılmış Sezgin beydi yanlış hatırlamıyorsam adı kontrol amaçlı açıyoruz biz dedi bana. Forumda da novabilgisayarla ilgili başlıkları okumuştum herkes güvenilir yazmış diye bişey demedim aldım işlemciyi. Nova dedikleri gibi test yapıyor mu bilen var mı yoksa adam beni yedi mi?
  • uh ! One saçmalık usta sıfır ürünün kutusu mu açılırmis bana da işlemci geldi kargodan ama yapışkanli açılmadığını gösteren etiketi bırak açılmayı zedelen me misti bile. Tabi inventuş dan almıştım da o da var. Sanki içinde işlemci olmadığından mi şüphe ediyorlarki ? Hocam sana tavsiyem bu yazdığın dan sonra benim şüphem anakarttan ziyade işlemciye kaydı değiştirebiliyorsan işlemcini kutusu açılmamış yeni si ile değiştir. Zaten bir hafta içinde iade ve birebir değişim hakkın var

uh ! One saçmalık usta sıfır ürünün kutusu mu açılırmis bana da işlemci geldi kargodan ama yapışkanli açılmadığını gösteren etiketi bırak açılmayı zedelen me misti bile. Tabi inventuş dan almıştım da o da var. Sanki içinde işlemci olmadığından mi şüphe ediyorlarki ? Hocam sana tavsiyem bu yazdığın dan sonra benim şüphem anakarttan ziyade işlemciye kaydı değiştirebiliyorsan işlemcini kutusu açılmamış yeni si ile değiştir. Zaten bir hafta içinde iade ve birebir değişim hakkın var

Yarın gidicem tekrar konuşucam ama işlemcinin grafik biriminde problem olsa bile ekran kartıyla bağladığımda monitöre görüntü gelmesi gerekmiyor mu? yarın inventusla da bi konuşuyum belki anakart der onlar. İlginiz için teşekkürler
  • birşey değil. Evet gelmesi lazım ama ekran kartsız power tuşuna basarsanız. Arkadaşımda ayın anakarttan var oda ekran kartının güç girislerini söküyor açıyor pc yi direk işlemcinin görüntü birini devreye giriyor muş..

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.